Dítě odmítá večerní kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dítě odmítá večerní kaši
Ahojky,
nemáte někdo zkušenost s tím, když dítě odmítá večerní kaši? Malému je 9 měsíců, pořád ho kojím - večer, v noci a ráno, přes den baští ovoce, na oběd příkrm ( to už zbaští celou porci ), ale pořád ho nemůžu naučit na odpolední jogurt a hlavně večerní kaši… prostě chce prso a hotovo. V noci kojíme každé dvě tři hodiny, myslím, že je to hlavně proto, že se večer pořádně nenadlábne a má hlad. Nemáte někdo nějaký fígl? Už se mi to kojení pomalu začíná zajídat…
Díky, Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tři děti a kaši odmítaly všechny, kluci, aby se najedli, dostávali zbytek od oběda + večer flašku, malé stačí jen nakojení a spí celou noc, cca od 10 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
náš kuba taky nejí kaši, večer mu dávám jen mléko s trošičkou nemléčné kaše na zahuštění, ale tak aby to nepoznal, jinak by to plival ven, nespi celou noc, to se nám povedlo asi 2×, spí od 19 do cca 5 a pak chce mliko, kaši bych neutila pokud ji nechce, radeji dam to same jako na obed, zeleninu prilohu a sem tam maso
- Citovat
- Upravit
Dcera také nechce kaši. Je jí 10 měs. Naštěstí jí stačí dávka Nurilonu a krásně spí celou noc. Slyšela jsem, že nekteré děti prostě kaši nejí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzi jedla kasi krasne az do pred par tydnu, pak ji zacala uplne odmitat. A zjistila jsem, ze je to tim, ze ted ma radeji vyraznejsi chute. Toz do vecerni kase dam trochu vyrazne presnidavky a ma kasi s ovocem a moc ji chutna. To jen troska inspirace, treba by mu to zachutnalo taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Majda mi kase neji taky (jen vyjimecne, kdyz trefim hustotu, teplotu a je moc hladova) a tak davam zeleninove polivky a zbytky od obeda..To ji zasyti, pred spanim kojim ale stejne se v noci budi na kojeni (i kdyz si zacinam myslet, ze spis na pocumlani)…Me to neva, rikam si, ze za chvili uz to chtit nebude…to vydrzim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusit změnit značku nebo víc naředit a dát z flašky. Já musela i prostřihnout otvor, aby byl větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše prďolinka taky kaši nejí a to je pažravec. Sní dvě tři lžičky, zjistí, že je to fakt ta kaše a nejí, zavře pusinku a vymalováno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas ted dva dny taky nejedla kasi snad ji to prejde dnes ma mlicko s kasi od hamy to je skoro jak sunarek takze to vypije ani nevi jak, ale je to drahy tak to furt taky nemuze. No snad ji ta kase zase zachutna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mě malá kaši plivala a dokonce se z ní i dávila…nesnesla kaši z lahve a ani instantní kaši na lžičku. Zkusila jsem jí uvařit rýžovou i klasickou krupicovou.Tak jsem zkusila dát klasickou krupičku. Vařím jí z rýžového mléka, protože malé je teprve 7 měsíců tak jí nechci zatím dávat mléko. Vařenou krupičku baští i téměř neslazenou. Předtím jsme dávaly banánovou Hami…Zkus změnit značku nebo uvař normální dětskou krupičku, třeba to bude ok
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje ji bez problemu mlíčka s kaší od Hami v krabicce, je to instatni muze se to podavat pri pokojove teplote, takze s tim neni zadna prace a na cesty je to vynikajici, dostane to do lahvicky a dudla si, postupne to s ni a kolikrat lepsi ucinek nez kase kterou mnohdy nedoji tak tohle vetsinou jo pak i spi kolikrat lepe, protoze to vetsinou doji celé. No ale je to drahy takze to stridam s kasi a ona mela reakci na ockovani takze mela teploty a asi to nechtela tu kasi kvuli tomu. Vcera snedla asi pulku takze to jeste uplne nevzdam.
Zase mame koupene zasoby a byla by skoda to vyhodit, tak to proste stridat. A snad ji bude chutnat. No sunarek pije v pohode. MOzna je na kasi nekdy uz i unavena a proto ji neji nebo bolej zuby, to jsem taky nekde cetla, ze jim je pak neprijemna lzicka. No tak uvidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U tech mladsich bych davala pozor ze nektery muzou mit alergii na mliko, ztak trebas proto jim nechutna. Kdo vi. No Zase nevim co jineho bych ji vecer davala aby se zasytila, ptz jogurt ma ke sváče a jist zase vecer jogurt bby bylo na nic, proste aby mela pestrou stravu, ona kdyz nedoji kasi tak stejnak jeste dostane sunarek, no nevim nakolik sunarek nahradi jinou stravu to fakt nevim me prijde jako vitaminovy mliko a nic moc vic. NO fakt nevim nakolik ten zasyti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkus třeba mlíčko s kaší, nebo zbytek od oběda (příkrm) místo večeře. Mladší syn kaše odmítal, a doteď 2,5 r nesní ani bramborovou, má prostě ke kaším odpor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám bude 18 měsíců a kaše prostě nechce.tak k večeři dostává hustou polívku se spaním problém není od 2 měsíců spí celou noc a to je kojen do teď max se v polospanku řekne o pití nebo prso ale spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kozanka vdyť zeleninová polévka k večeři je nejlepší, to, že nejí kaše se nic neděje
Holky je jedly k snídani, mladší je snídá doteď a starší je nejí vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit