Dítě plastika ucha - doporučte kam v Brně

2439
8.6.13 09:55

Dítě plastika ucha - prosím,doporučte kam v Brně

Ahojte, chtěla bych vás poprosit, zda byste mi mohli doporučit kam jít s dítětem na plastiku ucha v Brně. Nejlépe doporučit konkrétního doktora, se kterým máte dobré zkušenosti. Hledala jsem na internetu, ale moc recenzí jsem nenašla. Syn má 2 roky a od narození má jedno ucho - deformované (odstátné až skoro na pravý úhel od hlavy a skoro ploché - nedovyvinuté ohyby), proto bychom mu chtěli dát ouško přišít a domodelovat tvar. Vím, že nejdříve to dělají před nástupem do školy, takže bychom to udělali až v tomto věku, ale ptám se dopředu, nevím, jak dlouhé můžou být čekací doby. Celkem se bojím, té narkózy a kdyby měl „jen“ odstáté uši, tak bych to možná nechala až na pozdější věk, ale takto mu to chci udělat, alespoň před nástupem do školy ať se mu děti nesmějí. Doufám, že se tu najde někdo, kdo mi poradí konkrétní zařízení a toho lékaře. Předem moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SlaJa nepřihl
8.6.13 10:10

Klinika Laurea, doc. Válka.
www.laurea.cz

• Citovat
  • Upravit
7907
8.6.13 10:11

@IvaX Ahoj máme něco podobného. Nám říkali že je času dost. Tak se tim zatím nezabývám je nám rok. Poslala by si mi jeho ouška do zprávy? Jestli to máme taky tak. Se mnou se moc mamin o tom nebavilo jen na něj koukají jak na zjevení. Přitomje to takový skřítek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
8.6.13 10:22

Plastika na Berkové, tam jsou šikovní a ORL jedině Mudr Horník, ten by mohl i doporučit někoho dalšího na plastiku.

• Citovat
  • Upravit
2439
8.6.13 10:30

Tady jsou fotky :)

Příspěvek upraven 11.06.13 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.6.13 10:34
@Petra2829 píše:
@IvaX Ahoj máme něco podobného. Nám říkali že je času dost. Tak se tim zatím nezabývám je nám rok. Poslala by si mi jeho ouška do zprávy? Jestli to máme taky tak. Se mnou se moc mamin o tom nebavilo jen na něj koukají jak na zjevení. Přitomje to takový skřítek.

Jo to znám, když byl menší, tak si toho taky víc lidi všímali i jiné děti se ptaly co to má s ouškem a občas postřehnu i dospělé jak čučí. Ale teď, jak je větší a trochu mu narostly vlasy je to míň zřetelný a už na něj tak nečučí nebo si toho už možná já, tak nevšímám. 8) Jinak se mnou se o tom známí baví normálně a říkají, že to nic není, však se to přišije - jsou monohem horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.6.13 10:37
@LucajdaS píše:
Plastika na Berkové, tam jsou šikovní a ORL jedině Mudr Horník, ten by mohl i doporučit někoho dalšího na plastiku.

Jo tu Berkovu už mi doporučovalo několik lídí a mohla bys mi doporučit, konkrétního doktora, jestli máš zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
8.6.13 11:15

@IvaX no a můj chlap to přišít a vlastně vymodelovat ani nechat nechce. Bude ještě boj. Prý se mu nikdo nesměje a smát nebude.No děcka jsou zlé. Půjdem na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.6.13 11:50
@Petra2829 píše:
@IvaX no a můj chlap to přišít a vlastně vymodelovat ani nechat nechce. Bude ještě boj. Prý se mu nikdo nesměje a smát nebude.No děcka jsou zlé. Půjdem na to.

A co má to ucho taky tak nějak? Můj manžel to spravit teda chce, říkal, že když by byla potřeba, tak to celé zaplatí, ale do 9 let to myslím hradí pojišťovna. Jinak děti jsou zlé a myslím, že je dost možné, že se někdy najde někdo, kdo se mu za to bude smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.6.13 12:12

Teď si tak pročítám recenze chirurgů a když už u některého jsou většinou dobré, tak jsou tam vždy nějaké negativní co teda stojí za to, jak jsou špatné, tak mě to úplně odrazuje…Právě jsem chtěla nějakého konkrétního chirurga, ale asi žádný není 100% a jen tak dojít třeba na tu Berkovu v Brně a doufat, že na nás náhodou padne zrovna nějaký šikovný se mi moc nechce :zed: Přece jen je to malé dítě a nechce se mi riskovat zbytečně pozdější komplikace a další reoperace… ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
8.6.13 12:23

@IvaX zjistim a dam vedet.

• Citovat
  • Upravit
2439
8.6.13 14:16
@LucajdaS píše:
@IvaX zjistim a dam vedet.

Jé to bys byla moc hodná :kytka: jen na ORL rozhodně jít nechci, raději opravdu plastiku, aby to vypadalo dobře, přece jen tam určitě mají větší praxi a tu estetiku víc řeší.

PS: Dextra mám taky ráda, dobrá profilovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.6.13 21:47

Tak zkouším, ještě trochu oživit můj dotaz, najde se někdo, kdo pradí prosim prosim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
9.6.13 08:32

Dneska se uvidim s mamcou, pracuje tam jeji spoluzak, tak dam vedet ;)

• Citovat
  • Upravit
Bauli
9.6.13 15:22

Takze, jmenuje se Igor Stupka, delaval na Berkove, ted nevim jestli tam jeste je, jeho tatinek delaval u Sv. Anny, oba byvali kapacity, tak zkus pohledat. Malymu hodne zdravicka a at se povede ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty