Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jdu si pro uklidnění. Je mi 30 a aktuálně nemám ani přítele. První vztah byl jedna velká nevěra a druhý po letech prostě vyprchal (2 potraty k tomu) teď jsem ve fázi že nemám sílu se s někým setkávat, ale zároveň miluju děti. Je tu někdo kdo se i po 30 zamiloval a měl svoje první miminko
![]()
Není to můj případ, ale v mém okolí je jich opravdu hodně, mnohem víc, než těch, co měly první dítě v 21 jako já. Takže nic není ztraceno ![]()
Tobě připadá, že mít dítě po 30 je nějaká rarita jo? Kde to žiješ?
Je jich spousta. Dokonce mi prijde, ze po 30 ty cglapi dite vetsinou i chteji, takze v okoli ty, co se poznali ve 30, tak vetsinou do 2 let dite.. Zadny cekani na vhodbou dobu a cestovani jako by se potkali ve 25
Deti po 30 dnes uz uplne bezne, ja mam 2 (33 a 36)..i kdyz vztah mam delsi. Kamaradka se poznala s muzem po 30 a rodily jsme v cca stejnou dobu. Dle jejiho komentare je v takovem veku fajn, ze uz vetsinou vis, co hledas, a nemas potrebu nekoho x let testovat ![]()
Byla u tebe nejak zkoumana pricina tech potratu? To by mozna chtelo podchytit, pokud by tam neco bylo…
Moje žena v 36 letech. Dá se to, můžeš mít klidně i později. Mně bude za chvilku padesát, Anička půjde do školy. Ale tady, bohužel, zasáhl osud…
@mrav píše:
Moje žena v 36 letech. Dá se to, můžeš mít klidně i později. Mně bude za chvilku padesát, Anička půjde do školy. Ale tady, bohužel, zasáhl osud…
Kdy jde Anička do školy? ![]()
@azaleila píše:
Kdy jde Anička do školy?
Už v září. A už příští týden má školu v přírodě. Letí to…🙂
@Veroniiikaaaa dej se do klidu… znám jednu co otěhotněla když jí bylo 34 po třech měsících známosti a dnes mají děti tři… ![]()
A takových je fakt víc… jedna kolegyně lehce před 40 má první půlroční…
No napsala bych román ![]()
Hodně štěstí ![]()
@mrav píše:
Už v září. A už příští týden má školu v přírodě. Letí to…🙂
Vidíš… to je jak u nás… myslela jsem si že Anička je mladší…
Tak hodně štěstí a ať se daří… ![]()
Ve 30 jsem se rozešla s ex. Pak potkala manžela a máme 3 děti.
Měla byste znát svůj hormonální profil a hodnotu AMH (určuje ovariarni rezervu)…jestli máte čas a jestli máte dostatek vajíček
Ve 32 rozchod po třech letech, začala jsem randit, věděla jsem, že není času nazbyt, potkala svého budoucího manžela, ani ne do měsíce po rozchodu. Jsme spolu dva roky, jedno ZT a teď cekame druhé, jsem v 5 měsíci. Takze ano jde to.
Bohužel dnes celkem normalni mit dite i po 40. ![]()
Ty jeste neztracej nadeji, mam spoustu kamaradek, co mely dite az po 30.