Dítě při škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30315
31.12.18 09:17

Jestli budeš mít klidné mimčo, tak ze začátku klid mít můžeš. Jestli to bude nespavec bude to o dost horší. Bez pomoci ostatních to bude hodně těžké, ale když se chce vše jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.12.18 09:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu. Je mi 17let, v květnu mi bude 18, v září nastupuju do maturitního ročníku. Partnerovi 20, už 2 roky pracuje, má našetřeno a práci. Já mám hodně naspořeno. Ale teď k věci. Otěhotněla jsem (prosím na kecy, že jsme si měli dát pozor je pozdě). Je tu někdo, komu se narodilo dítě v srpnu a od září studoval školu na individual a zvladal to? Nějak si neumím představi to učení na zkoušky, maturitu a do toho se starat o dítě. Docela mam z toho strach. Rok odklad si dát nemůžu, nedokážu si představit, jak bych se pak k učení vracela. Je mi jasné, že bych se nedonutila. :think: Co si myslíte? Vždycky jsem si dítě přála, ale teď si nejsem jistá. Dá se to zvládnout, nebo radši na potrat? Moc děkuju za zkušenosti. Prosím anonym.

Na dítě jste oba extrémně mladí.Ja bych se toho opravdu hodně bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.12.18 11:55
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 11:57

@Jana206 já taky budu muset psát, ale hodně toho si chci napsat teď, dokud toho neni tolik a pak už to jen ukončim

• Citovat
  • Upravit
359
31.12.18 12:06

Omlouvám se za smajlíka, chci se jen připojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 12:12
@Anonymní píše:
My by jsme chtěli. Úplne po ruce mi pořát nebudou, všem je do 50, takže chodí do práce. Ale to se snad vždycky nějak vymyslí. Spíš se bojim toho, jestli budu mít vůbec nějaký čas na učení. Jestli se to dá, nebo sem moc naivni

Záleží jaké bude miminko. Některá jsou hodná a spavá, stačí jen nakrmit a pochovat a jiná vřeští půl dne a celou noc. :nevim: Na potrat bych tě rozhodně neposlala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.12.18 12:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu. Je mi 17let, v květnu mi bude 18, v září nastupuju do maturitního ročníku. Partnerovi 20, už 2 roky pracuje, má našetřeno a práci. Já mám hodně naspořeno. Ale teď k věci. Otěhotněla jsem (prosím na kecy, že jsme si měli dát pozor je pozdě). Je tu někdo, komu se narodilo dítě v srpnu a od září studoval školu na individual a zvladal to? Nějak si neumím představi to učení na zkoušky, maturitu a do toho se starat o dítě. Docela mam z toho strach. Rok odklad si dát nemůžu, nedokážu si představit, jak bych se pak k učení vracela. Je mi jasné, že bych se nedonutila. :think: Co si myslíte? Vždycky jsem si dítě přála, ale teď si nejsem jistá. Dá se to zvládnout, nebo radši na potrat? Moc děkuju za zkušenosti. Prosím anonym.
šla bych do toho jen pokud jsi opravdu zajištěna…mas svoje bydlení. mám 3 spolužačky co otěhotněly (v 17, a dvě v 18) dnes jsou jejich děti již dospělé ale všechny nakonec vychovávali dítě sami…chlap po roce dvou se zdekoval. počítej s tim raději trochu dopředu že budeš sama s dítětem aby jsi pak neplakala… dnešní kluci ve 20 jsou děti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 14:06

Možná mám růžové brýle, ale s přítelem jsem rok a nemyslím si, že to je ten typ kluka, který by mě nechal s dítětem být. Ale to všechno ukáže čas. Budem ebydlet u nich. Mají celký rodinný dům, jsem tam u nich hodně často na víkendy. Moc děkuju, že jste mi dodaly odvahu holky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
32124
31.12.18 14:08

@harim Teda ty si dobrá :potlesk: to tě obdivuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
31.12.18 14:09
@Anonymní píše:
Možná mám růžové brýle, ale s přítelem jsem rok a nemyslím si, že to je ten typ kluka, který by mě nechal s dítětem být. Ale to všechno ukáže čas. Budem ebydlet u nich. Mají celký rodinný dům, jsem tam u nich hodně často na víkendy. Moc děkuju, že jste mi dodaly odvahu holky :srdce:

Pokud budeš sama chtít, tak to určitě dokážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.12.18 15:21

@axelina Ano přesně,takhle mladý kluk většinou odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.12.18 17:26
@Anonymní píše:
Možná mám růžové brýle, ale s přítelem jsem rok a nemyslím si, že to je ten typ kluka, který by mě nechal s dítětem být. Ale to všechno ukáže čas. Budem ebydlet u nich. Mají celký rodinný dům, jsem tam u nich hodně často na víkendy. Moc děkuju, že jste mi dodaly odvahu holky :srdce:

tak pokud budeš bydlet u nich čili nejste nijak zajištěný hmotně tak zas je „fajn“ že do toho budou hodně „fušovat“ jeho rodiče…pro Tebe sice z jedne strany blbý ale na druhou stranu dobrý že ho nenechaj jen tak odejít od dítěte …budete tam žít jako jejich 3 děti pohromadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
1.1.19 14:20

Samozrejme, ze takhle dostudovat jde.
Na VS jsem mela spoluzacku, ktera otehotnela v podobne situaci a zvladla nejen dokoncit SS, ale o par let pozdeji vystudovala i vysokou. Matek s detmi jsme na VS meli nekolik a i kdyz mely mnohem mene volneho casu nez ostatni, studium zvladaly.
Ja osobne bych si vzala rok volna a venovala se diteti a mezitim si opakovala ucivo a pripravovala seminarni prace a podobne.
Co se tyce toho, jestli te pritel opusti nebo ne: to nemuze nikdo dopredu odhadnout a i kdyby opustil tebe, otcem zustane i nadale. Koneckoncu se dnes rozvadi kazde druhe manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.1.19 18:53

@Leni_2019 Seminarni práce nejdou pripravovat dopředu,casto se každý rok u hodně předmětů konkrétního oboru mění vyucujici,je to strategie,aby si studenti v jednotlivých ročnících nepredavali mezi sebou podminky ke splnění nebo otazky ke zkouškám,u dalkaru vetsinou písemné. Casto také stejný vyucujici koncipuje kazdy rok predmet trochu jinak,ze stejneho důvodů.
Dnes studuje kdekdo,i s dětmi. V tom problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.1.19 19:16
@Jana206 píše:
@harim I maturanti dnes vetsinou píší v posledním ročníku práci.

Ty jo, maturovala jsem 2016 a mezi kamarady nemam nikoho, kdo by psal praci 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí