Dítě ředitel, tříletý se mnou manipuluje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
15.12.16 09:46

@Mal o já můžu posílat kam chci, ale on tam stejně nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
15.12.16 11:49

@Tamtama :mrgreen:,náš taky zdrhal, tak jsem ho vždycky vzala za ručičku a zase jsem ho tam vrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.12.16 12:18

@Mal a hned mám co dělat až do večera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
15.12.16 13:44
@Tamtama píše:
@Mal a hned mám co dělat až do večera :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:,směju se, úplně to vidím. Ale pak, v té situaci to moc k smíchu není :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.1.17 22:49

Ahoj, doma máme taky rozkazovační holčičku, za měsíc tři roky. už jako miminko byla hodne náročná, probrečela pul dne a přes den spávala málo. Nejako jsem se vždy uklidňovala, že časem, až bude víc rozumět se to zlepší a bude s ní nejaka domluva. Zatím to jenom graduje a poslední dva měsíce je to úplná hrůza. Před 10 dny začala chodit do školky. I tam s ní mají problém, že na ně nereaguje, ignoruje, když po ní něco chtějí. Přesně jako doma. Když ona něco nechce, nehne s ní absolutně nic. Když se ji něco nelíbí, nebo se ji zakáže křičí, pláče, schová se pod stůl. Do toho nevydrží dlouho při jedné činnosti, narušuje tím režim ve školce. Jsem si myslela, že tam budou mít lepší úspěch, všude na zdi jim visí certifikáty na dětskou psychologii.Do školky se ale Natálka vždy teší. Takovým stylem když to bude pokračovat dál, mám obavu, že nás ze školky vyhodí. Už si nevím rady, všude se říka, že to zvládat s chladnou hlavou, napočítat do deset a zklidnit se. Už jsem napočítala postupně asi do milionu. Mimochodem od nástupu do školky přestala jíst doma obědy, večeře, nesní ani sousto. Nemocná není, sušenky, nebo čokoládu by si dala s velkou radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí