Dítě se dusí kašlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3595
16.4.17 09:46

Muze mit cerny kasel i kdyz je ockovany, ucinnost je 70%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.17 09:47

@Kristanka bez teplot? 8o :(

• Citovat
  • Upravit
44191
16.4.17 11:16

Nikdy bych dítěti nepodala lék ovlivňující vývoj nervové soustavy, zvlášť, pokud nebyly vylouceny odborným vyšetřením jiné příčiny kašle. Cerny kašel může byt i bez teplot, plicní chlamydie dokonce nezvysuji crp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.4.17 11:46

S malým ditetem bych na pohotovost šla, může byt na ventolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.17 11:57

@Jana206 @Petkaelik a co mám říct na pohotovosti že jednou za půl hodiny zakašle a že v noci se dusí? nevysmějou se mi? černý kašel by se snad projevoval horším kašlem, doufám

• Citovat
  • Upravit
4700
16.4.17 12:42

Anonymní U očkovaných se ČK podle všeho neprojeví tak bouřlivě jako u neočkovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.17 14:34

Tak presne s timhle jsme dnes byli na pohotovosti. Mladej mel v noci dvouhodinovej zachvat kasle az z toho blil a davil se. Hruza. Na pohotovosti jsme dostali nakej cipek na noc a dithiaden. Nic mu nenasli. Pan doktor vypadal jako ze jsme tam zbytecne ale me je to jedno. Kasle uz tyden a od patku je to porad horsi. Mam pocit ze se toho pitomyho kasle nikdy nezbavime :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
16.4.17 20:52

Ano, cerny kasel muze byt uplne bezpriznakovy, tudiz i bez teplot. A nezjisti to jinak, nez vyterem z nosohltanu nebo nekolika naslednymi specialnimi krevnimi testy. Pokud uz ten kasel ma, musi se to pretrpet, spis jde o zaleceni atb proto, aby nenakazil okoli. Lecitelne je to v prvnim stadiu, ktere se projevuje jako nachlazeni a nikoho nenapadne, ze je to pertuse. Pokud je ockovany, muze mit atyicky prubeh, tj bez prvniho stadia atd. Spousta lidi ani nevi, ze ho ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
16.4.17 20:56

Dcera to měla také, teď je toho plno -dr. říkala, že to vypadá jako černý kašel symptomaticky, ale není černý kašel -dcera dostala atb a za týden byla ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
16.4.17 23:12

Ahoj měla jsem černý kašel v 16ti a je typický tím že nemáš když kašleš nadechovou fázi prostě kašleš kašleš a nejde se nadechnout. Fakt děsnej pocit já tak upadla až do bezvědomí, mamka chudák byla dost vyděšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.4.17 00:34

ještě mě napadlo

@RKK Hodně tekutin. A taky prokapat nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.12.19 03:50

Mam kluka 5 let ma furt dusici kašel řešim to přes Dr nejdřiv sme bili na Rtg pak mu vzali krev na naky vysledky tych kašlu a dt nic mu nezjistili že nic nema ale že je alergig my řekli tak mi dali na astma ten prostředek ale stejnak.mi furt jako štěka v noci vedne nic a jen v noci jak už to mam řešit už fak nevim comu. muže bejt skoušim i davat citron smedem a zazvor inhalujuho inhalatorem a stejnak je to furt stejny tak co. mumuze bejt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí