Dítě se dusí kašlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
RKK
3
7.3.12 18:22

dítě se dusí kašlem

ahoj všem maminkám :mavam: prosím muže mi některá poradit co dělat když se dítě dusí kašlem nemuže popadnout dech? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
7.3.12 18:23

zavolat doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.3.12 18:25

poradne vyvetrat,vlhcit vzduch,podlozit hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RKK
3
7.3.12 18:27

u doktorky jsme byly na poslech je čistá :( dala nám aerius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.3.12 18:28

Rozhodně konzultovat s lékařem, kašlů je x-typů, nepíšeš jak je dítě staré, kdy kašel nejvíc trápí,… může to být laryngitida :nevim: ale to ti nikdo takhle neporadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
7.3.12 18:31

dát mu ten aerius a co nejvíce pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.3.12 18:32
RKK píše:
u doktorky jsme byly na poslech je čistá :( dala nám aerius.

Tak to neznám, reagovala jsem později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.3.12 18:36

kasel je previt,muj 7mesicni prcek mel pred 3tydny bronchitidu,lezeli jsme v nemocnici.Vcera jsme byli na pohotovosti,40 horecky,kasel,ryma..na pruduskach nic neslyseli,ma zanet nosohltanu.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.12 18:52

Malému pomohl až ventolin-foukátko.Chodíme na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.3.12 19:51

Dostali jsme tussin a na noc jsem dala čtvrtku Prothazinu. Zvýšená poloha,zvlhčovat vzduch,spíš chladněji v místnosti a hodně pít. Šlo o suchý,štěkavý dráždivý kašel.
Bohužel zakladatelko nedefinuješ ani věk dítěte,ani jaký typ kašle má :zed:
JiNAK PO ZKUŠENOSTECH BYCH SBALILA DÍTĚ A JELA NA POHOTOVOST,žádný lékař není neomylný,ted´řádí černý kašel,laryngytidy,co nebylo odpoledne u jednoho,může být večer u jiného potvrzené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RKK
3
7.3.12 21:31

Malé jsou tři roky.Kašel má štěkavý ale přitom je zahleněná.Zvlhčuji větrám.Teplotu nemá.Děkuji Vám všem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.17 09:22

Ahoj holky, moje dítě má už týden rýmu a z toho asi 4 dny kašel, na noc mu dávám čtvrt tabletky Dithiadenu ale i tak kolem půl 3 začne kašlat a dusit se, přes den taky, dávám stoptussin kapky ale moc to nezabírá. Nechci chodit na pohotovost, teploty nemá, stejně by mi dali to co už dávám. Nemáte nějakou zkušenost, nemůže to být nic horšího když nemá teploty ne? Myslela jsem že už bude jen vykašlávat ale když to trvá už tolik dní tak je to divné.
Chceme jet zítra autem k babičkám, jely byste?

• Citovat
  • Upravit
2023
16.4.17 09:30

Jestli nemá teplotu jela bych. Hlavně pokud bude i trochu venku, mělo b, se mu líp dýchat. aspoň u našeho to tak funguje. Teď sem mu i nechala otevřdný okno na ventilačku v noci a bylo to o poznání lepší. Y sirup ACC je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
16.4.17 09:42

Má suchej kašel? Pokud jo, zkus ditustat (misto stoptusin), jsou to kapky, hořký, ale u nás fungujou… Zvlhcovat vzduch, inhalovat vincentku… A pokud se to nezlepší, v úterý k dr… Na návštěvy klidně jo… Ty kašle jsou děsný, my chrchláme celá rodina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.17 09:45

@statecna.oslice @vlcacek01 díky holky snad to bude ok, no zdá se mi to jako vykašlávání z té rýmy ale trvá to moc dlouho nejsem na to zvyklá nebývá vůbec nemocný, určitě to nemá nikde usazené, spíše to je takový ten kašel že mi to občas připadá že to hraje, jestli chápete jak to myslím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA