Kašel a 3měsíční mimi

94
6.3.12 20:43

Kašel a 3měsíční mimi

Ahojky všem, minulý týden u nás byla švagrová se svým synem, který nastoupil před nedávnem do školky, je mu 2 a půl a samozřejmě, jak to bývá, hnedle něco ve školce lapnul a začal kašlat, ve výtěrech ani poslechově u mudry nic. Tak 14 dní s tím kašlem chodil do školky a přišli k nám na návštěvu, no modlila jsem se, aby to nechytly moje děti a co čert nechtěl za 2 dny Kristýnka :( , což o to, ta se s tím popere, je 6ti letá, ale naneštěstí začal kašlat i 3měsíční Tomášek :,( , no dala bych si přes pusu, že jsem dovolila tu návštěvu, malá to nikde ani chytnout nemohla, byly prázdniny a počasí nic moc. Zatím nemají ani jeden teplotu, jen nevím co s kašlem ui takhle malého mimi :? :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
6.3.12 20:51

ahoj, můj malý měl kašel ve 2měsících, byla jsem s ním u Dr aby si ho poslechla a doporučila mi bud Sinecod nebo Stoptussin kapky. Když by moc kašlal a nemohl spinkat tak Fenistil a ono by se to mělo uklidnit aspon na noc

• Citovat
  • Upravit
24837
6.3.12 20:51

Záleží na tom, jaký ten kašel je. Pokud je vlhký a odkašlává, tak Prospan a pokud je ten kašel suchý a dráždivý, dala bych Sinecod. Ale asi bych to konzultovala s MUDr. Přece jen je to malé miminko ;)
Jinak zvlhčit vzduch, zvednout pod hlavičkou postýlku…
Ať je prcek brzo v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.3.12 20:56

Kašel má vlhký, začalo to včera večer, zvhčujeme, mám u něj sušák s prádlem a s mudrou se určo domluvím, jen jsem chtěla vědět zkušenosti. Starší dcera byla poprvé nemocná až ve školce, tak to vůbec neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.3.12 21:00

terinko, neboj, to bude dobré :hug: Přes den dej třeba ten Prospan, Mucosolvan, Hedelix… Ale naposled do těch 17 hod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
6.3.12 21:05

Ahoj, jsem na to stejně. Kačenka mi taky 4 dny kašle. Shodou okolností jsem s ní šla k doktorce na 3 měsíční prohlídku, tak jí poslechla a řekla, že jí mám dát Mucosolvan Junior, ale ne 2,5, ale stačí jen 1,5 a to ráno a odpoledne. Jinak vhčit, zvednout postýlku a kdyby se to zhoršio tak znovu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.3.12 21:07
fragola píše:
terinko, neboj, to bude dobré :hug: Přes den dej třeba ten Prospan, Mucosolvan, Hedelix… Ale naposled do těch 17 hod ;)

Díky, zítra něco dojdu koupit, určo bude lépe. Do toho jsme byli včera na očkování, tak se děsím, aby se to nezvrhlo v něco horšího, ale nebudu malovat čerty na zeď…Hůř spinká, ale jinak to docela dnes šlo. Můžu ho dávat spát ven??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.3.12 21:09
Hellik píše:
Ahoj, jsem na to stejně. Kačenka mi taky 4 dny kašle. Shodou okolností jsem s ní šla k doktorce na 3 měsíční prohlídku, tak jí poslechla a řekla, že jí mám dát Mucosolvan Junior, ale ne 2,5, ale stačí jen 1,5 a to ráno a odpoledne. Jinak vhčit, zvednout postýlku a kdyby se to zhoršio tak znovu k doktorce.

No my včera odpoledne na prohlídce a očkování ještě nic, jak jsem psala začalo to večer, tak zkusím nějaký sirup a uvidíme. Jakou má malá náladu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.3.12 21:09
terinka píše:
fragola píše:
terinko, neboj, to bude dobré :hug: Přes den dej třeba ten Prospan, Mucosolvan, Hedelix… Ale naposled do těch 17 hod ;)
Díky, zítra něco dojdu koupit, určo bude lépe. Do toho jsme byli včera na očkování, tak se děsím, aby se to nezvrhlo v něco horšího, ale nebudu malovat čerty na zeď…Hůř spinká, ale jinak to docela dnes šlo. Můžu ho dávat spát ven??

Já bych ven spát dala, když není teplota a je pěkně, proč ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.3.12 21:11
Myslela jsem si, aspoň něco :potlesk: . Doma spí špatně, je zvyklej na kočárek.
fragola píše:
terinka píše:
fragola píše:
Díky, zítra něco dojdu koupit, určo bude lépe. Do toho jsme byli včera na očkování, tak se děsím, aby se to nezvrhlo v něco horšího, ale nebudu malovat čerty na zeď…Hůř spinká, ale jinak to docela dnes šlo. Můžu ho dávat spát ven??
Já bych ven spát dala, když není teplota a je pěkně, proč ne 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
6.3.12 21:57

Potřebovala bych poradit 6leta ma kašel a 40c ma ATB mužu něco dat do toho mame doma 3m mimi a dnes jsme očkovali tak se modlim aby to taky nechytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.3.12 22:09

Klaro, co myslíš tím „něco dát“? Komu? Té starší? A na co? Na kašel nebo teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
6.3.12 22:18

Te starší a na teplotu asi jsem to napsala zmateně omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
6.3.12 22:19

Ta malinka je zatím v pohodě jen se bojím aby to taky nechytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.3.12 22:24
JK Klara píše:
Te starší a na teplotu asi jsem to napsala zmateně omlouvam se

No, na teplotu určitě. Dala bych něco od 38 a výš, tam je něco na teplotu na místě. Dej Paralen, Nurofen, co máš doma. Klidně můžeš ten Paralen/Panadol a Nurofen/Ibalgin po 4 hod střídat, kdyby byly takové vysoké horečky… Ale rozhodně srážej, to jsou moc vysoké horečky :? Ať malá hodně pije, dej nějaké lehké oblečení, lehkou přikrývku.
A malinká to snad zvládne :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+