Dítě se třese a brečí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
2.7.13 02:14

dite se trese a brečí

Milé maminky, prosím nemáte některá z vás zkušenost nebo nevíte co to muže znamenat?,dala jsem 10 měsíčního chlapečka spát a po 2 3 hodinách slyšim strašlivé brečení pribehla jsem on se trásl klepal myslela jsem že má špatný sen snažila na nej mluvit aby se vzbudil ale i přes lehké vzbuzení mi sice pil čajík ale byl divný a porád se trochu klepal nebo co to bylo myslíte že to bylo ze snění nebo naký záchvat dekuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. mili
2.7.13 02:34

No, já se tady dočetla, že u některých dětí toto nastala pár dní po očkování a trvalo to několik měsíců. Nevím, nepamatuji se, jestli u nás k něčemu podobnému po očkování došlo. U nás po očkování vakcínou MMR nastaly silné febrilní křeče

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. mili
2.7.13 02:41

Jo, psaly něco jako encefalitický pláč, tak si to zkus najít na netu, jestli se to nějak podobá

• Citovat
  • Upravit
779
2.7.13 06:37

@nicki777 Tak já bych toto rozhodně řešila s lékařem…ale možná jsem trochu pracovně degenerovaná, pracuji ( když nejsem na MD) na neurologii a těch krečí jsem viděla dost, já bych šla k lékaři, pokud se to zdály být křeče a mimochodem febrilní kreče vznikají až po nějaké době, kdy dítko má horečku a je to jejich následek ( dehydratace atd.), tak že febrilní křeče jen tak zničeho nevzniknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kbm
2.7.13 07:27

nocni des

Muze (a nemusi) se jednat o „nocni des“ (pavor nocturnus). mely to obe nase deti, vicemene jsme nedohledali pricinu v prožitcích předchozího dne ci spojitost se zdravotni indispozici. souvisi to s dozravanim nervove soustavy. s vekem mizi. z prvních jsem byla naprosto v soku, deti nereagovaly na samotne konejseni, vicemene jen v kombinaci se zapnutou televizi, s postupuujicim vekem bez ni. nicmene to cele probiha ve fazi spanku, takze se v podstate uklidnily, aniz by se probudily a nasledne o tom vedely. i když občas jsem byla vykolejena tak, ze jsem je az donutila se uplne probrat. jinak jsou zdrave a vyvojove v poradku.

• Citovat
  • Upravit
2691
2.7.13 10:12

No..tak tohle dělá můj kluk když se vzbudí leknutím, bolestí, nebo se prostě náhle probudí..brečí a celý se třese..já to mám třeba taky, že když tvrdě spím, někdo zazvoní, leknu se, buší mi srdce a celá se klepu :) většinou to u syna do 2 -3 minut přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
5.7.13 09:14

Jana tohle dělá doted. Dám jí spát a když se probudí a zjistí, že je sama brečí a klepe se jak ratlík. Utěším jí a je to zase v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
3.10.13 16:57

Ahoj holky, mám dozat, čím to může být, když se dítko třese třeba při vysavači, vyšším hluku. nebo když odejde někdo, koho má rád z míástnosti? a je k neutišení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela Machová
6.10.13 10:12

Prosiim o radu mam 5 leteho chlapecka, ktery se mi v noci budi a mysli si, ze po nem lezou brouci, place je hystericky, svleka se mi do naha, hleda ty bruky. Ale samozrejme zadne v posteli nema. Drive se mi budil jen zridka a ted se to vystupnovalo tak, ze se budi kazdy den. Uz si fakt nevim rady uz ani nevim jake to je normalne se vyspat :-(Zajimave je, ze kdyz venku najde brouka tak se neboji naopak si s nimi hraje. Nikdy jsem nenasla souvislost s dennim rezimem nebo s tim co pres den proziva. Jsou to nocni mury, ktere si pamatuje. Co s tim?

• Citovat
  • Upravit
5411
3.10.18 17:07

Holky nevíte čím to může být holka mě přišla že školy a dělali jsme úkoly brečela kvůli tomu že ji to nejde tak sem ji řekla ať si odpočine že to uděláme potom v prosinci ji bude 7 let brečela pořád že ji něco bolí pod podpaží nic tam nemá když to zmacknu také neboli ale je pod peřinou topim a celá se chvilkama třese a prej trošičku ji je zima horečku nemá čím by to mohlo být nebo ji mám vzít radši někam. Na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
3.10.18 17:10

Má teplé končetiny? Pokud je má ledové, tak ji asi vyleze teplota. Vydrz, sleduj a uvař čaj. Ono na pohotovosti moc nenadelaji, spíš ji to ještě oslabí. Možná je jen unavená a bude dobře nebo na ni skočil nějaký moribundus a to se teprve uvidí, co bude. Klid, teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.10.18 17:15

@Halamka ona právě byla nemoc v neděli měla 40,5 teplotu a v pondělí byla už v pohodě bez teplot ale vydesilo mě to jak se trese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32064
3.10.18 17:24

Tak jí není dobře, má asi zimnici, ne? Proto se třese. Tak do postele, hodně zabalit do tepla a uvidíš. Ale jestli měla v neděli tak vysokou teplotu, tak asi úplně zdravá není a vrací se jí to. Na pohotovost bych s ní nejezdila, co by tam s ní dělali? Uvidíš, jestli bude mít horečku. Pod 38,5 bych nesrážela, tělo bojuje, tak bych jí nechala. Zítra bych šla k pediatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
3.10.18 17:53

A od kdy byla ve škole? Jestli šla hned v pondělí, tak bych to tipla na nedoleceni a vrácení nemoci. 40° je docela darda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.10.18 18:03

@Halamka dneska šla poprvé do školy nechala sem. Ji doma a byla bez teplot tak šla až dneska by mě nenapadlo ji dát do školy hned den po takové teplotě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí