Dítě se ženou kolem 40 let

19
29.1.11 15:09

Dite se zenou kolem 40

Vazene damy, nezlobte se, ze se zde, dotazuji, ano, jsem muz. Jsem svobodny mam sam 5-leteho chlapecka, ktery bydli se svoji mamou, nas vztah se pred 3 lety rozesel, hlavne kvuli neshode zit spolu - ja hodne cestoval a bydlel v cizine. Pred nejakou dobou jsem se vratit a seznamil s krasnou zenou, rozvedenou, co ma sama syna ve veku 15 let. Mame krasny vztah a hlavne citim, ze ona je do me strasne zamilovana, ta intenzita me vlastne dostala, jinak bych tomu sam tolik nepropadl, jsem sam spise vice rozumove zalozeny. Se synem vychazime vyborne. Ja v ni vidim zenu pro muj zivot, ale hloda ve me pochybnost, zda budeme moci mit spolu dite. Pro ni, jako samozivitelku, prinesl dosavadni zivot hodne prace a myslim, ze by si ona chtela se mnou nase souziti uzit. Libi se ji byt zamilovana, cervenat se, proste je holka uplne zblbla, prestoze v realu je to seriozni osoba. Chce byt se mnou a jenom se mnou a beze me je ustyskana. Vim, zni to pubertacky, ja jsem take zamilovany, jenom nekde hodne vevnitr hloda ta predstava o diteti. Je nam kolem 38 let a ja si meho syna moc neuzil, a teprve ted citim, ze bych se chtel a mohl usadit. Mam ji moc rad, mohl bych se na to vykaslat a uzivat si pritomnost, ale premyslim i o budoucnosti. Jste, zeny, takove, ze si nechcete delat starosti nicim, co bude a radovat se z kazdeho dne, bez ohledu do toho, co bude? Ona se proste zamilovala do me a do zadneho starsiho chlapa, ktery by treba na zadne dite nemyslel a ji se nemusel menit zivot. Ja prijimam jeji a davam svoji lasku a drimaji ve me ty obavy ohledne dalsimu diteti. Diky za Vase nazory a preji pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
29.1.11 15:48

to, cos tu napsal, jí řekni a zeptej se, co ona na to. Třeba by sama moc chtěla s tebou mít dítě, ale když vezme váš věk a to, že se o tom s ní nebavíš, tak o dítěti sama nezačíná, protože se bojí, že tě ztratí? Ne všichni chlapi dítě chtějí. 38 ještě není na dítě pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
29.1.11 15:56

Ahoj. V prvé řadě by asi nebylo od věci si s ní o tom na rovinu promluvit. Předpokladem je, že zdravotně a fyzicky je na tom ok.
Dál se mohu vyjádřit jen obecně. Pokud vztah vnímáte oba jako vážný a myslíte si, že byste spolu mohli fungovat i nadále, neviděla bych ve společném dítěti problém - spíš naopak. Každý dlouhodobý vztah je svým způsobem vývoj - a dítě je toho součástí.
Ve čtyřiceti už ale bude mít svůj zajetý život, který možná nebude mít chuť měnit. Dalo práci, než vychovala syna…tak si bude třeba chtít užívat. Hodně záleží na tom, do jaké míry je rodinný typ, a také jakou má pracovní kariéru.
Ať už tak či tak, z tvé strany by to každopádně chtělo ujištění, že se chceš na všem podílet (nejen na výrobě dítěte)…tzn. péče o něj, pomoc v domácnosti… zkrátka „moderní“ otec. Prostě co nejvíc důvodů, proč by zrovna s tebou do toho měla jít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.11 15:58

Diky, jasne, rekl jsem ji to. Ona se ji to asi honi v hlave, v jeji prvni reakci byla dost zdesena, ze bych mel hledat jinde, potom neco o tom, ze toho budeme mit plne kecky, potom, ze bychom treba nemeli holcicku (kdyz mame same kluky :) ) a nakonec se priznala, ze o tom premyslela. Prijde mi to, ze to v sobe jeste uplne neubila, nerad bych ji potom jednou zranoval, sam se s tim podle meho citeni zatim nesmirim a takove pocitove veci u me moc nemeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.1.11 16:33

Kalafuno,jděte do toho :potlesk: Tedy pokud partnerka bude chtít a bude to cítit stejně jako ty.Naši sousedi maj tři už skoro dospělý holky,nejmladší je tuším 15 let a taky si pořídili po čtyřicítce miminko.Nejdřív teda čekali dvojčátka,opět holčičky,ale v 6.měs.těhotenství o ně bohužel přišli. :oops: Ted mají krásnou holčičku a úplně je to omladilo a vlilo novou krev do žil.Mimochodem,já taky děti plánuju nejdříve tak v 38 :think: Myslím,že v dnešní době věk tolik nehraje roli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
29.1.11 16:45

Pokud je zdravá a až se jí to rozleží budete oba chtít, pak je to skvělý nápad :-D. Tělo si řekne samo zda to zvládne a obzvlášť, když se vám to podaří s přirozeným otěhotněním. V tomhle věku jsou dneska i prvorodičky a také to zvládnou. Držím palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
29.1.11 17:31

Kalafuno, naši známí jsou obdivuhodná dvojice, jemu je 29, jí 43 a mají spolu 3letého prcka, oba jsou šťastní a ona vypadá, jako by jí bylo 30 :-) Přitom sama má už dvě děti, z toho starší syn je „jen“ o 7 let mladší než její současný partner. Jsou nádherný pár, s nádherným dítětem. Určitě do toho jděte, pokud se budete oba cítit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.1.11 17:45

Já nevidím problém, tedy pokud chce i ona. Znám pár (tipuju ona 40 a on 50), oba mají děti z prvních manželství (kluky, zhruba 16 a 20 let) a teď mají dvouletého benjamínka. Oba si to užívají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.1.11 18:45

Nejsem názorově proti, ale trochu mi „vadí“, že jste stále ve fázi zamilovanosti ( až bláznivé, jak popisuješ) a to pro mě není zrovna moment pro plození dětí.Tím nechci říct, že to nemůže být hezké nebo že to skončí špatně..Ale jistě všichni víme, jak vnímáme partnera ve fázi zamilovanosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
29.1.11 18:56

hmm, já to vidím jako Lizbeth. Asi bych tomu nechala volný průběh a trochu se zžila a počkala až si alespoň trochu sundáte růžové brýle :-) A pak? Proč ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.11 20:41

Kalafuna znova

Dobre damy, rikate bud hop nebo vyckat, vite, ze zamilovanost trva az dva roky :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.1.11 20:42
Kalafuna píše:
Dobre damy, rikate bud hop nebo vyckat, vite, ze zamilovanost trva az dva roky :)?

..to je možné, ale dítě na furt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.11 20:48

To je odpoved, jako cloveku, ktery nevi, co dite obnasi, zni to az drsne. Ale presto diky, nejak uz to prekousam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.1.11 20:54

Určitě nechci znevažovat tvé již zažité rodičovství, ale ve dvou letech syna jsi začal žít trochu svobodnější život, takže je na snadě, že tvá představa o založení rodiny může být zkreslená..( ještě jednou - není to rýpání, jen fakt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.4.11 04:43

Tak dalsi dva mesice prebehly, ja v ni proste vidim tu svoji zenu pro zivot a matku naseho ditete. Uz jsme se o tom bavili, ona si to predstavuje tak, ze ja mam jedno dite (zijici sice jinde), ona take, bychom vytvorili (napr. alespon o vikendech uplnou rodinu), ja doresuji k se synem, ona je mi v tom napomocna. Ona sveho syna vychovava nezavisle, uvedomuje si, ze on treba za sest let zacne honit sve slecny a mozna i svou nezavislost - muj vztah s nim je jeste lepsi a on se tesi, az ja prijedu, s pritelkyni jsme o vikendech. Nekdy si rikam, ze ona si me vybrala tak zcela vedome a nasi budoucnost nam predurcila - jsem jediny papirove mladsi pritel (o rok), ona mela i o desel let starsi partnery na urovni milencu-kamaradu, vy zeny si to oznacujete ruznymi slovy :-D , ja sam nikdy vztah jenom jako cekani na neco noveho lepsiho nezazil, vnitrne me to spise desi. Nejsem si proto zcela jisty, zda nadeje na spolecne dite je, mam nabidku vyborne prace dale o ni, takze to vypada na vikendovy vztah, mohl bych si vsak najit i (snad) podobnou praci u ni, ale fakt vubec nevim, zda-li by se neco zmenilo. Mame jiz snad vsechny dalsi vikendu a leto spolu naplanovane, s nasimi detmi i bez nich, oba se do toho naseho vztahu zcela jiste ritime vice a vice. Ona starsiho pana, co ma jiz deti odrostle a zije na jednom miste nechce, a me mladsi holky kolem triceti nezajimaji. Casto, kdyz jsem sam pres tyden, jako pri psani teto pozdejsi odpovedi tak premyslim, jak se to vsechno vyvrbi a jak byt vice trpelivy :-D. Jak muze ve vztazich (v sexu se to srovna :-D ) mene zkuseny muz ovlivnit svoji o malinko starsi pritelkyni, ktera si zaziva narocnou samostatnou vychovu sveho syna tak, ze zase zacne uvazovat o dalsim diteti? Tak a ted babo porad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí