Dítě v porodnici

4138
16.10.14 20:41

Dítě v porodnici

Holky sice je ještě cca 5 měsíců čas. Ale přemýšlím nad tím co bude s malou až budu rodit/v porodnici. V noci zatim nedokáže bejt beze mě, mě to osobne moc nevadí, ale ted si lámu hlavu stím co sní až to přijde. Nejradši bych ji měla sebou u porodu a pak i v porodnici, nevíte jestli je to možné??? Třeba kdybych měla nadstandart pokoj nebo tak něco? Zkusim to pořešit s porodnicí, ale chci se jen zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
16.10.14 20:43

@pralalinka já bych spíš trénovala, aby to bez tebe zvládla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.10.14 20:43

@pralalinka
Tak na nadstandartu asi ju budes moct mat, ja tam mala muza v noci, ale u porodu?
To snad nepotrebuje dote vidiwt..a myslim, ze by to nepovolili..
Jak stara je mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.10.14 20:45

Ty bys chtěla vzít 2,5letý dítě k porodu? (kde je ten smajlík ťukající si na čelo? :think: )

Dítě pohlídá buď otec nebo příbuzní a 2h po porodu můžeš odejít, pokud budeš ok ty i mimino.
Druhé porody bývají rychlejší, teoreticky můžeš dojet, porodit a být doma, než se malá vzbudí.
Nicméně začla bych dítě zvykat na to, že někdy uspává tatínek, případně babička či kdo by ji hlídal, v tomto věku by už měla zvládat krátké odloučení od matky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

@pralalinka

Nebrala bych jí tam, myslím že 2dny to bez tebe vydrží, pokud ne začala bych trenovat. A pokud to ffakt jinak nejde tak co ambulantní porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79

No u porodu urcite ne 8o

• Citovat
  • Upravit
35438

U porodu si myslím, že to ani možné není. A po porodu každopádně nevhodné a nesmyslné, budš mít na starost novoše a sama sebe :nevim:
tříleté dítě snad vydrží s chlapem nebo u prarodičů, kdyžtak ambulantní porod, abys byla co nejdřív zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
16.10.14 20:46

Myslím, že není vhodné aby se skoro tříleté dítě drželo 24 hodin denně máminy sukně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.10.14 20:46

Pokud by tam s vámi celou dobu někdo byl, tak by to nemusel být problém (samozřejmě by i tak bylo náročnější vybrat porodnici, kde by to povolili). Ale že bys tam s ní byla sama, to myslím, že by ti nikde nepovolili. Ale řekni mi, vážně bys chtěla mít přímo u porodu dvouleté dítě? Třeba 10h v jedné místnosti? Tím tě nesoudím, jen mě to zajímá.

Příspěvek upraven 16.10.14 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
16.10.14 20:48

@pralalinka fakt jí chceš vystavit takovému zážitku jako je porod? 8o. Myslíš, že snese pohled na mámu v bolestech? To bych se bála, že si z toho odnese pěkné trauma :think:. Jinak na nadstandardu by to možná šlo, ale zamluvit si ho dopředu většinou nejde. Takže bych na to moc nespolehala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.10.14 20:49

Myslím, že 2,5 leté dítě by už mělo být schopné vydržet v noci občas bez mámy :think: A měly byste spíš trénovat tohle než vymýšlet blbosti, aby byla v porodnici.

• Citovat
  • Upravit
125

To není dobrý nápad. Obecně si myslím, že nemocnice nejsou vhodné prostředí pro děti (pokud tam nemusí být). Ani by mě nenapadlo tam dcerku „tahat“. Vždyť jsi už rodila… :think: Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
@Reinka píše:
@pralalinka já bych spíš trénovala, aby to bez tebe zvládla :nevim:

tak nejak ;-) co jsem zjistila, ze jsem tehotna, tak jsem syna odstavila, davam pravidelne hlidat babicce, syn spi sam v pokoji a uspava tatinek :-) nastesti s tim vsim neni zatim problem. Zarlit po porodu bude nejakym zpusobem stoprocentne, tak at je do te doby aspon trochu samostatny. Budou mu dva roky.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida

Bych řekla, že na tom není tak špatně tvoje dcera, jako ty sama. Jako brát ji k porodu? A že bez tebe skoro ve třech letech nevydrží? By ses divila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková