Dítě v reklamě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
8.1.16 16:26
@Anonymní píše:
Můj byl v reklamách na Avent, měli jsme pak ještě nějaké nabídky ale to jsem odmítla…
jinak moje kamarádka má naprosto ošklivé dítě a neustále vidím na FB jak jí někteří píšou jak je nádherné… :mrgreen:

To, že tobě se zdá ošklivé, tak ještě neznamená, že ve skutečnosti ošklivé je. ;) Některým se nemusí líbit třeba to tvoje. Málo kdy se mi líbí mimina z reklam, některé mi přijdou dokonce ošklivé.

Někde jsem četla, že matkám se líbí pouze ta mimina, která jsou nějak podobná těm jejím. A asi na tom něco bude..

Příspěvek upraven 08.01.16 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.1.16 16:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 16:32
@Šarlota4 píše:
A ty bys rekla kamaradce, ze ma osklive dite? Asi ne

neřekla, ale neřekla bych jí že je krásné, zdržuju se komentáře…

• Citovat
  • Upravit
1828
8.1.16 16:51

Tebe bych chtela za kamaradku… Abys o mým dítěti rikala, jak ke ošklivý… Hlavne anonymně co :roll:

@Anonymní píše:
Můj byl v reklamách na Avent, měli jsme pak ještě nějaké nabídky ale to jsem odmítla…
jinak moje kamarádka má naprosto ošklivé dítě a neustále vidím na FB jak jí někteří píšou jak je nádherné… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
8.1.16 16:56

Nedavno jsme s pritelem koukali na weby ruznych agentur. Vetsina, spis snad vsechny chteji vstupni poplatek, ze se vubec na vase dite podivaji a ze to nejsou maly castky. Vykaslala jsem se na to, nez jezdit po vsech certech a hodiny nekde tvrdnout, to radsi pujdeme na prochazku nb pojedeme na vylet. Podle me za to ty penize z reklamy ani nestoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.1.16 17:01

@KarlaNim Možná bych počkala, až malý trochu vyroste a rozhodne se sám, jestli ho to bude bavit… Dětí je hodně, příležitostí málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 17:12

A já budu zvědavá, teda pokud mi někdo odpovíte. Kolik za takovou reklamu dítě dostane?

• Citovat
  • Upravit
36556
8.1.16 17:15
@KarlaNim píše:
Tak nejak me napada, nemate s tim nejaka zkusennost? Muj maly je uzasny model :D modrooky, kudrnaty blondacek a hrozne rad se foti. :D vzdy kdyz na nej namirim mobil nebo fotak tak se zacne culit a nejspis se tesi, ze vyleti blesk :D
Me by to smaotnou mozna nai nenapadlo, ale uz par znamych prohodilo, ze by sme takoveho talentu meli vyuzit, ale sami s tim zkusennosti nemaji :D

Krása je irelevantní, všechny děti jsou krásné, kromě těch, co mají nějakou zjevnou vadu.

Mnohem důležitější je „povaha“. Dítě musí být upovídané, akční a kontaktní nejen doma, kde je v pohodě, ale i mezi cizími lidmi v „děsivém“ prostředí (světla, větráky, milion cizích chlapů…) A takových moc není.

A při vší úctě, že by dítě mělo jít do reklamy, slyšela alespoň někdy každá máma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
8.1.16 18:01

@TSMoruga jo třeba ty z reklamy na windows 10 stojej za to ;) vždycky když to vidim tak si řikám kdo ty děti vybíral..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.1.16 18:38

Já osobně věřím tomu, že každý považuje za „hezké“ to svoje dítě a jemu podobné. Ty ostatní mu připadají ošklivé.

Mně teda asi ne, já myslím, že roztomilé (na pohled) jsou všechny malé děti. A to nejsem děckomil, mluvím čistě o estetické stránce. Jako všechny štěňata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.1.16 18:57
@teepe píše:
@TSMoruga jo třeba ty z reklamy na windows 10 stojej za to;) vždycky když to vidim tak si řikám kdo ty děti vybíral..

To jo, no. Vždycky, když tu reklamu vidím, tak přemýšlím, jestli to nejsou záměrně vybrané postižené děti. ta první holčička vypadá, jako by měla Downa. No ale může to být jen zdání, ty moje zdravé hezké děti se taky nekdy dovedou tvářit jak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.1.16 19:03
@Hoa Mai píše:
To jo, no. Vždycky, když tu reklamu vidím, tak přemýšlím, jestli to nejsou záměrně vybrané postižené děti. ta první holčička vypadá, jako by měla Downa. No ale může to být jen zdání, ty moje zdravé hezké děti se taky nekdy dovedou tvářit jak :roll:

Ja myslim, ze to jsou postizeny deti, aspon to jedno ma urcite downa a myslim, ze tim chteli rict, ze i mentalne retardovani ty windowsy zvladnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.1.16 19:07

@KarlaNim taky jsem uvazovala, mam jedno dite celkem atypicke, vyrazne, ale kdyz jsem se docetla, ze se cd placas nekde na place a mas z toho tisicovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.1.16 19:07

Jinak do reklamy pry nechej nijak extra krasne deti, ale hlavne aby byly v pohode na place, nebaly se lidi a delaly, co se jim rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.1.16 20:38

Ahojte babi.
Ja mám dvojčátka a docela jsem o tom taky uvažovala, zkusit nějakou agenturu.
Je teda ale fakt, ze to čekání me samotnou by asi nebavilo. A co potom ty děti…Pro ne by to byl nejspíš taky vopruz. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová