Dítě v reklamě

249
8.1.16 15:14

Dite v reklamne

Tak nejak me napada, nemate s tim nejaka zkusennost? Muj maly je uzasny model :D modrooky, kudrnaty blondacek a hrozne rad se foti. :D vzdy kdyz na nej namirim mobil nebo fotak tak se zacne culit a nejspis se tesi, ze vyleti blesk :D
Me by to smaotnou mozna nai nenapadlo, ale uz par znamych prohodilo, ze by sme takoveho talentu meli vyuzit, ale sami s tim zkusennosti nemaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
8.1.16 15:17

Nefot ho s bleskem a zaregistruj ho nekam do reklamní agentury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.1.16 15:17

@KarlaNim najdi agenturu, počítej s tím, že na jednu věc má podobný náhled dalších 100 rodičů, obíhej castingy - hodiny a hodiny čekání, pak focení nebo rozhovor - rychlovka, pak se možná k něčemu dostanete. Zkušenost mám z pozice fotografa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.16 15:29

@martina.se jsi fotograf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.1.16 15:30

Já bych s ním vyrazila někam do parku, nebo na hřiště, ať si užije děctví a vyprdla se cpát ho někam do reklamy :zed:… ale to je jen můj názor, jsem na tyhle věci trošku staromódní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.1.16 15:38

Jo mám zkušenost, jednou jsem se náhodou dostala na casting, vybrali nás, reklama která se točila ve vodě, pak ještě focení…pořád na něco čekáš třeba od rána do pozdního odpoledne si s dítětem zavrena..hrůza. Po téhle zkušenosti už bych do toho nešla. Byla to reklama na nutrilon pro ruský trh.

Jo a nechci ti brať iluze, ale děti jako je to tvé jsou tisíce :) mě to říkali všichni u obou děti :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.1.16 15:40

To mi pripomnelo moji kamaradku, ktera obihala vsemozny konkurzy a divila se, ze nikde jejiho kluka nechtej, cituju: „kdyz je tak krasnej“. Dle myho pohledu vypadal jako normalni mimino, urcite jsem videla daleko vice hezkych deti. Preslo ji to, az kdyz ji jeji bracha rekl, ze malej vypada jak Cikrt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7182
8.1.16 15:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.1.16 15:48
@Hanka1 píše:
To mi pripomnelo moji kamaradku, ktera obihala vsemozny konkurzy a divila se, ze nikde jejiho kluka nechtej, cituju: „kdyz je tak krasnej“. Dle myho pohledu vypadal jako normalni mimino, urcite jsem videla daleko vice hezkych deti. Preslo ji to, az kdyz ji jeji bracha rekl,ze malej vypada jak Cikrt :mrgreen:

Ježiš chudák, to se s tou krásou docela vylučuje.

@KarlaNim
Tak za registraci do agentury nic nedáš, ale osobně bych se na to vyprdla. Mě se máma taky snažila nacpat do reklamy a modelingu (jako dítě, ale trochu straší, ne batole nebo kojence) a byl to akorát příšerný opruz a nestálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
8.1.16 16:00
@Hoa Mai píše:
Ježiš chudák, to se s tou krásou docela vylučuje.@KarlaNim
Tak za registraci do agentury nic nedáš, ale osobně bych se na to vyprdla. Mě se máma taky snažila nacpat do reklamy a modelingu (jako dítě, ale trochu straší, ne batole nebo kojence) a byl to akorát příšerný opruz a nestálo to za to.

To taky není až tak úplně pravda…ono si dost těch agentur bere poplatek za to, že dítě zařadí do databáze…ale samozřejmě ne všechny, to je fakt…
Jinak ten postup při natáčení, myslím ten opruz, tak to je naprostá pravda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 16:07

Můj byl v reklamách na Avent, měli jsme pak ještě nějaké nabídky ale to jsem odmítla…
jinak moje kamarádka má naprosto ošklivé dítě a neustále vidím na FB jak jí někteří píšou jak je nádherné… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13955
8.1.16 16:23

A ty bys rekla kamaradce, ze ma osklive dite? Asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.1.16 16:26
@Anonymní píše:
Můj byl v reklamách na Avent, měli jsme pak ještě nějaké nabídky ale to jsem odmítla…
jinak moje kamarádka má naprosto ošklivé dítě a neustále vidím na FB jak jí někteří píšou jak je nádherné… :mrgreen:

To, že tobě se zdá ošklivé, tak ještě neznamená, že ve skutečnosti ošklivé je. ;) Některým se nemusí líbit třeba to tvoje. Málo kdy se mi líbí mimina z reklam, některé mi přijdou dokonce ošklivé.

Někde jsem četla, že matkám se líbí pouze ta mimina, která jsou nějak podobná těm jejím. A asi na tom něco bude..

Příspěvek upraven 08.01.16 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.1.16 16:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 16:32
@Šarlota4 píše:
A ty bys rekla kamaradce, ze ma osklive dite? Asi ne

neřekla, ale neřekla bych jí že je krásné, zdržuju se komentáře…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová