Dítě v reklamě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
8.1.16 22:37
@fashion_victim83 píše:
@sisk kazdy ma názor nejaky, kamarádka muze byt rada, ze ji to neříká do oci.Ja bych o spoustě deti svých kamarádek taky řekla, ze to teda krasavci nejsou a co jako? Proste se mi nelíbí každé dite…A to nemluvím o tom, ze třeba včera jsem viděla naprosto ošklivě-tak dvouletou, tlustou a skarede oblecenou holčičku, vzhledem k rozměrům teda spis holku.

Tak zas na druhou stranu, já zase neznám žádné tlusté dítě. Věřím tomu, že kdyby nebyla holka tlustá, tak tolik „ošklivá“ není. U těch dětí postava dělá hodně. Taky mě vždy děsí, když vidím děti okolo pěti let, které mají druhou bradu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 22:45

Zdá se vám taky tak krásnej do reklamy jako mně?
Né, že bych ho dala, ale kdyby si někdo myslel, že je strašně krásnej, tak by mě to potěšilo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1828
8.1.16 23:06

Anonymní, je peknej :mrgreen:
OT: kolik mu je? Podle fotky ma identickou barvu oci jako muj kluk, tak by me zajimalo, kdy uz se vybarvi… Ja mam hnědé a muz modré a kluk ma takovy mezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 23:11

@sisk je mu rok, oči má takové tmavě modré s hnědozeleným středem okolo zornice, já mám hnědozelený právě a muž modrý - je přesně mezi námi. :-)
Nečekám, že by se mu ještě nějak měnily. :)

A dík.
My si doma říkáme, jak by se hodil do těch reklam na ty plínky a nevím co. :mrgreen:
Ale do civilizace daleko, a on je celkem nevrlej, to by nevyšlo, leda by potřebovali uřvance kvůli reklamě na očkování. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1828
8.1.16 23:20

Hele já myslím, ze málokterý dite je v pohode pri několikahodinovým cekani. A za ty penize mi to nestoji.
Ja mela nabídku do nejakyho německyho filmu, kdyz byly malymu 2 mesice… mel hrat hlavního hrdinu v mimi veku, jen by se asi mihnul, ale trvalo by to dva dny a za to nam nabídli dvojku. Muj muz si zatukal na celo a bylo po kariéře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 23:32

@sisk Myslím, že se tu nikdo nevyjádřil, nebo jo?

Já měla představu, že třeba film 20tisíc a reklama 50-100 tisíc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ani tak bych se nikam netáhla, a za dva 8o :lol: :lol: :lol:, to nemůž nikdo myslet vážně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.16 23:32

Že se tu nikdo nevyjádřil ohledně ceny za reklamu jsem myslela, a díky za info o ceně ve filmu

• Citovat
  • Upravit
1828
8.1.16 23:33

Ja bych se za kilo táhla, ale za dvojku ne, to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
8.1.16 23:35

Myslím, že hezkých malých dětí je fakt hodně, pro reklamu je důležité, aby jim nevadilo postát na místě, dělat, co se jim řekne a kdy se jim to řekne.. Otázka je, co z toho to dítě bude mít? Existují vůbec děti, které si užijí mnohahodinová čekání? Naučí se něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.1.16 09:44

Anonymní,
myslím, že máš hezké dítě. tak jako miliony matek. ničím mi nepřipadá jako reklamní dítě. prostě normální roztomilej kluk.

A jinak ta reklama na windowsy mi připadá super. Líbí se mi reklamy, kde nejsou všichni nejnádhernější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gianela
18.1.16 16:09

My sme v Jaromanagement, ale syna chceli aj do Bandit…dalal som ho do Jara, nakolko som tam i ja roky bola :-)

• Citovat
  • Upravit
7228
30.5.16 17:16

My jsme u 9.vlny, ty poplatky nevybírají a dobré je třeba sledovat FB skupinu na casting, občas tam různé agentury dávají poptávku koho přesně potřebují…

co vím tak za reklamu je tak 15000-50000, záleží na mnoha okolnostech, jestli jde jen o focení nebo i natáčení a kde se to bude vysílat, používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová