Dítě ve školce při OČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
15.1.24 19:17
@Sylvania 333 píše:
8o Kolik tedy vyděláš, když ti na paty šlapou dávkaři. Ten systém je fakt šílený.

Hele máma stála takhle na poště za jednou dávkařkou a koukala jak puk, když jí vyplatili 32 tisíc ;) a to už je pár let zpět…to fakt nemá každý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
15.1.24 19:56

@welovefashion tak lidi často závidí i úplnou bídu. Těžko říct, když je neznáme. Hlavně když má dávky tak asi těžko dosáhne na hypotéku třeba, takže nikdy nebude mít na stáří zajištěné bydlení a tím, že na sociálním odvádí minimum, když jí stát doplácí dávkami, tak pak nebude mít ani nic na důchod. No možná to teď vypadá, že je na tom líp, ale dlouhodobě určitě není. Nebo se pletu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.1.24 11:30
@welovefashion píše:
Hele a co ona z toho života má? Pochybuju, že si našetří na dovolenou, že dítěti zaplatí kroužky, vezme ho třeba do Aquaparku… takže jo, sice se nepředře, ale její život stojí za ho.vno… ;) měnila bys s ní? Já teda ne…Teď koukám, že jezdí na dovču..z čeho? Platí jí to nějaký nabíječ?

No hele.. Jedná slečna z práce, 3 děti, každé s jiným, ale o to nejde, jasně. Pracuje na poloviční úvazek plus doplatek na bydleni a nějaké ty dávky. Dělá do 14ti, dřív do 15:30 a v pohode to zvládála, ale prý jí to za to nestojí. :nevim:
2× ročně u moře, kouří.
Takže tak se dávky nevyplácí. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.1.24 14:11
@rejžička píše:
No hele.. Jedná slečna z práce, 3 děti, každé s jiným, ale o to nejde, jasně. Pracuje na poloviční úvazek plus doplatek na bydleni a nějaké ty dávky. Dělá do 14ti, dřív do 15:30 a v pohode to zvládála, ale prý jí to za to nestojí. :nevim:
2× ročně u moře, kouří.
Takže tak se dávky nevyplácí. :mrgreen: :mrgreen:

No tak asi přidávají tatínci, nebo prarodiče nebo nový chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 23:52

@dreamis ona si. Ejaky navyšuje asi kontorent nebo co, před pěti lety me placky prosila o peníze které, obratem vrátí,30tis. Myslím, no no po třech letech začla splácet, ale pořád lepší než druhá, která teď obratem měla vrátit. Ale ještě mi visí 10. A to jsem těch 30 předchozích z ní musela páčit heverem. Já už tyhle co jsou v dluzích nelituju, nikdy. Byl takový i otec mého dítěte, žil si nad poměry, vždycky. nasel. blbce který ho zasponzoroval, půjčil atd. Ale všechno jen na dluh. Kamarádka před 10ti lety říkala. jak byla blbá že se zadlužila, teď po deseti letech říkám, tak už spláceno? Můžem už cokoliv kamkoliv, protože celý roky pořád že nemůže že nejsou prachy a ona řekne že visí 300? A jo a chlapi má. budizknecemyy který max ještě sponzoruje za tu dobu jich měla asi 5. Vždycky do měsíce šílená láska. Chtěla b bych mít její duši. Já se nejsem schopná zamilovat nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML