Dítě ve společnosti psů

Anonymní
9.7.15 18:07

dítě ve společnosti psů

Maminky, syn (pomalu pul roku) - beru práci na víkendy a tchýně se nabídla s hlídáním, ALE… Žije na baráku kde je asi 7 psů - chlupy všude, štěkají snad furt, stačí když se někde něco šustne, žádný klid… Dali by jste maleho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.7.15 18:11

Pokud je to nutný tak asi ano, ale to prostředí by mi vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.7.15 18:13

Jestli jsou psi drženi v čistotě, zdrávi, očkováni odčerveni, tak proč ne…my máme psy a kočky a děti jsou sice odmala „chlupaté“, ale nikdy tím netrpěly. Ale je to na tobě, jestli psí chlup v plínce v tobě vzbuzuje nevoli, tak to asi nebude nejlepší řešení, dost bys trpěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
9.7.15 18:28

No mě by asi vadil ten štěkot, máme psa, ale doma neštěká, naši mají dvě uňafaný fenky a děti u nich měli dost problém se spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
9.7.15 18:57
@Anonymní píše:
Maminky, syn (pomalu pul roku) - beru práci na víkendy a tchýně se nabídla s hlídáním, ALE… Žije na baráku kde je asi 7 psů - chlupy všude, štěkají snad furt, stačí když se někde něco šustne, žádný klid… Dali by jste maleho?

Moje děti žijou s dvěma kočkama, stádem rybiček, morčetem, mnou a manželem. V baráku, kde je věčně hluk od sousedů, doma věčně chlupy, kočkolit(ne opravdu nezametám 100× denně), granule(když je včas neuklidím, tak je mladší rozhází a občas se i nakrmí), drobečky(manželovo jídlo totiž zásadně nedrobí. No a světe div se, oba kluci žijou, jsou zdraví a spokojení. Vadil by mi cigaretový kouř, alkoholici, feťáci a spol. Chlupy se oberou a vyperou a ve školce kolem něj taky nikdo nebude chodit po špičkách. Buď ráda, že ho máš občas kam šoupnout a můžešsi odpočinout, či si udělat hezký čas s mužem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
9.7.15 19:12

@lleennttiillkkaa souhlasím,, teda skoro se vším, ale půlroční mimino potřebuje spát a naši u štěkotu v domě fakt nespali a 7 psů, to už je vážně rambajz, no ale každé dítě je jiné, tak asi nezbývá než vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.7.15 19:18

Zalezi na povaze psu, mamka ma jednoho ratlika a uplne se bojim tam malyho nechat pac kdyz si hraje a chrasti s hrackama pes je dost nervni, o vikendu sem mela co delat abych so chytla uz se chystal po malym skocit. jestli jsou psi v pohode zvykli na deti a malymu taky nevadi tak bych klidne nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
9.7.15 19:34

Pokud je má venku, neresila bych ani v nejmenším, na štěkot si prte zvykne ( naše mala bezne usinsla při zvuku motorove pily), ale jestli jsou hafani v baráku, to by mi vadilo. Ale toť muj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.7.15 19:38

Nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.7.15 19:40
@Anonymní píše:

tak sama musíš vědět jak to tam vypadá, ne? :nevim:
Tady Ti to někdo asi těžko posoudí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
9.7.15 19:42

Mě by to asi vadilo, sice máme doma kočku, ale ta je striktně doma, čistá, nikde neskáče, neleze a spíš jen spí, uvidím jak si zvykne na mimčo, snad jo, protože jinak nevím co bych dělala. Psa bych asi nesnesla, vidím to u mých kámošek, psi děti olizujou, chodí ven a pak s něma leží na dece, kdoví co na těch packách mají, všude chlupy, no nevím, tohle by mě vadilo. Ale pokud není zbytí. Mám známý, kde člen rodiny má hodně psů asi 10, v domě všude kadí a čurají a tam by teda dítě nedali i kdyby měli jíst jen chleba :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
9.7.15 19:47

Sami doma máme psa, ale nelínajícího a upřímně každou návštěvu u maminky, kde je i línající pes (maminka není moc na úklid) protrpím…všechno chlupaté, syn leze po zemi, takže chlupy na rukách, pak si je strká do pusy, spadne dudel a je hned od chlupů…natož 7 psů. Nedala bych, nebála bych se o syna, ale protože bych to psychicky neustála já :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.7.15 19:50

Nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.7.15 20:03

Nedala, já bych měla strach, že ho neuhlídají a psi ho pokoušou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
9.7.15 20:21

@Eli.D hele mám ozkoušený, že je u mimnka potřeba klid hlavně na usnutí, jakmile zabere, tak se to s tím tichem nemusí tak přehánět. Taky by šlo třeba domluvit, že by v době spaní, mohla jít babička na procházku do kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný