Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte maminky nejakou Zkusenost ze by jsme poklabosily,já jsem ted nedávno prihlasila naseho malého do jedné agentury,taj jsem zvedavá co se bude dít:-))Duofám ze jen to dobré.
Marcela
Nase zkusenost = 0
.....ale naprosto s tim nesouhlasim a prici se mi to.
Obecne totiz netusim, k cemu je to pro dite prospesne /spis je to pro rodice/.
Je to ale pouze muj nazor. Ale neodsuzuji za to nikoho.
Já jsem pro:-)
Moc se mi líbí katalogy s dětským zbožím, kde jsou modelové především děti a jsou tak kouzelné, že ty věcičky na nich krásně vynikají.
Držím palečky, ať to Tvému dítku jde a hlavně - baví ho to!!!
No já jsme spís chtela at tam poznáme i jiné maminky s detmi ze stejného mesta,protoze Táda miluje deti a v nasem okolí moc detí v jeho veku není.
Ahojky!
Taky máme v umělecké agentuře přihlašenou Verunku. Jak jsme tam přijeli, tak se jim taky moc líbila. Říkali že je krásná panenka, ale od té doby se nic neděje.
A to už mi Verunku otiskli i v Betynce jako nejroztomilejší miminko ![]()
Tak papa Lilinka
Marty, nevím, proč to někomu vadí? A proč by nemělo? Někdo s tím prostě nesouhlasí.
Důvod, proč jít do takové agentury, abych se seznámila s jinými maminkami a dětmi mi přijde hloupej, ale je to věc každýho. S tím důvodem zas nesouhlasím já.
Jinak obecně, proti focení, já ani nevim. Na jednu stranu jsem proti z důvodu, aby to pak nepřekročilo nějakou mez únosnou pro rodiče a miminko (myslím spíš to, jak často a moc fotit a aby set o se zvyšujícím se věkem nezvyšovalo), na druhou stranu kde jinde bychom okoukaly různé cviky, koneckonců i ty oblečky. Takže by záleželo, pro co konkrétního.
GaB
Holky,
mohly byste mi napsat v jaké agentuře jste byly. Jsem z Prahy a taky bych svoji holčičku ráda přihlásila, ale na netu jsme jich našla dost a tak bych ráda už nějakou oveřenou. Jako že třeba zavolaj na nějakou akci, či něco podobnýho.
díky a hezký den,
Monča 19 tt a Niki 19 m
nedělejte si iluze,určitě jste jim zaplatily vstupní poplatek a o to těm agenturám jde.A jak je vidět, naletí jim stále novéa nové oběti. Na focení dětí berou svoje děti nebo děti známych.