Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No já mám 4 kočár, ale bohužel trojkolku, ale je velká, není vratká, syn se tam ještě ve 2,5 letech dobře vyspal a to má 1m a 16kg. a to jsem vyzkoušela vše. Jinak mám cam cortinu a má přehazovací sedačku.
Ahoj, zkus Firkon Verano Long. Je dost veliký, má nafukovací kola, přední s aretací. A nástavec na sportovní korbu se dá přehazovat po směru nebo proti směru jízdy. Řekla bych že tvoje nároky bude určitě splňovat
Díky, holky, jste moc hodné.
Na všechny mrknu, případně se poptám v MC, jestli někdo nemá z druhé ruky. Ještě máme doma čtyři kočáry, tak konstatoval, že se těch čtyř musím nejprve zbavit, a pak si koupit další. Už to všechno nemáme kam dávat…
Jinak malá má těch 16 měsíců a 13 kilo… ![]()
Ahoj, já mám sice syna půlročního, ale je to taky pěkný macek…sháněla jsem na něj kočár taky větších rozměrů a nakonec (3 kočárek) jsem max spokojená s CAMARELO evolution. Je opravdu veliký, stabilní, lehce složitelný a korbičku si můžeš otočit na obě strany. DOPORUČUJU!
@helenie8888 píše:
Ahoj, já mám sice syna půlročního, ale je to taky pěkný macek…sháněla jsem na něj kočár taky větších rozměrů a nakonec (3 kočárek) jsem max spokojená s CAMARELO evolution. Je opravdu veliký, stabilní, lehce složitelný a korbičku si můžeš otočit na obě strany. DOPORUČUJU!
Díky moc, hned na něj juknu ![]()
Maminky,
řeším to opět, teď už je to skoro akutní. Naše 16timěsíční holčička je macíček, když ji obléknu do zimy, tak jí nemůžu napěchovat do Inglesiny, je to náš, tuším 6. kočár, takže musím volit obezřetně, jinak manžela omejou…
Máme Emmalyungu, tříkolku, malá ji nesnáší. Potřebovala bych kočár, kde můžu měnit jízdu po směru a protisměru, abych tam maličkou dostala i v zimním, dal se tak nějak složit do auta, váhu neřeším, mám docela sílu, NEBYL VRATKÝ (co Inglesina není), nebyla tříkolkou, projela sněhem, jsme z oblasti sněhu, a malá v něm mohla i spinkat.
Ufff, promiňte, je toho hodně. A prosím, aby nás finančně nezlikvidoval… Sedmý kočár je sedmý kočár
.
Moc díky.
Příspěvek upraven 23.11.12 v 21:30