Je to bezadaptérová verze?

7276
18.11.12 20:54

Je to bezadaptérová verze?

Dobrý večer všem :mavam:
mám dotaz zejména na majitelky jané slalom pro. Kupuji používaný sporťák, paní si není jistá, zda se jedná o bezadaptérovou verzi, píše, že nejspíš ano, zkopírovala text z návodu ke kočárku. Dá se podle toho poznat, zda jde o bezadaptérovou verzi? Ke kočárku chci později dokoupit hl. korbu a autosedačku, tak abych pak neměla problém. Děkuji předem za odpovědi. :kytka:

text:PRO FIX SYSTÉM - na podvozek slalom Pro lze nasadit Jané nástavby - lůžko pro. autosedačku Rebel Pro nebo lůžko/autosedačku MatrixPro. Upínací systém PRO FIX zajišťuje snadné nasazení nástavby a její bezpečné upnutí na podvozku. Sundejet z kočárku přední madlo a do otvorů v područkách zasuňte upínací systém nástavby. Návod k nasazení a upnutí je součástí jednotlivých doplňků.
Když jsem prohlížela místo pod madlem je tam skutečně upínací systém. Navíc kolegyně z práce měla naprosto stejný kočárek i s hlubokou korbou, takže vše napovídá tomu, že je to bezadaptérová verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
18.11.12 20:57

A z kterého roku je ten kočárek? Jestli si dobře pamatuji adaptérová verze byla jenom do roku 2006.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
18.11.12 20:58

Ano, označení PRO FIX označuje bezadaptérovou verzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.11.12 21:01

Přesně jak píše @Sabi.M, PRO FIX je bezadapetérová verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
18.11.12 21:04

Skvěle, kočárek by měl být 2007.
takže na kočárek mohu dokoupit jakoukoliv jané korbu? koukala jsem na capazo a potom klasickou jané lůžko, která je ale o dost dražší. pokud máte tento kočárek-jakou byste doporučily? děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.11.12 22:09

@adeeelia Ahoj jde tam vše s označením PRO dokonce i korbyčky atd. od Concordu, mám také podvozek a sporták z 2007 a jsem moc spokojená, už se v něm vozí třetí dítko, korbu jsem kupovala klasickou r.2009 mrkni na MMB tam je toho mraky za dobré ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
19.11.12 08:52
@Sabi.M píše:
Ano, označení PRO FIX označuje bezadaptérovou verzi

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek