Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer všem ![]()
mám dotaz zejména na majitelky jané slalom pro. Kupuji používaný sporťák, paní si není jistá, zda se jedná o bezadaptérovou verzi, píše, že nejspíš ano, zkopírovala text z návodu ke kočárku. Dá se podle toho poznat, zda jde o bezadaptérovou verzi? Ke kočárku chci později dokoupit hl. korbu a autosedačku, tak abych pak neměla problém. Děkuji předem za odpovědi. ![]()
text:PRO FIX SYSTÉM - na podvozek slalom Pro lze nasadit Jané nástavby - lůžko pro. autosedačku Rebel Pro nebo lůžko/autosedačku MatrixPro. Upínací systém PRO FIX zajišťuje snadné nasazení nástavby a její bezpečné upnutí na podvozku. Sundejet z kočárku přední madlo a do otvorů v područkách zasuňte upínací systém nástavby. Návod k nasazení a upnutí je součástí jednotlivých doplňků.
Když jsem prohlížela místo pod madlem je tam skutečně upínací systém. Navíc kolegyně z práce měla naprosto stejný kočárek i s hlubokou korbou, takže vše napovídá tomu, že je to bezadaptérová verze.
A z kterého roku je ten kočárek? Jestli si dobře pamatuji adaptérová verze byla jenom do roku 2006.
Skvěle, kočárek by měl být 2007.
takže na kočárek mohu dokoupit jakoukoliv jané korbu? koukala jsem na capazo a potom klasickou jané lůžko, která je ale o dost dražší. pokud máte tento kočárek-jakou byste doporučily? děkuji ![]()
@adeeelia Ahoj jde tam vše s označením PRO dokonce i korbyčky atd. od Concordu, mám také podvozek a sporták z 2007 a jsem moc spokojená, už se v něm vozí třetí dítko, korbu jsem kupovala klasickou r.2009 mrkni na MMB tam je toho mraky za dobré ceny.
@Sabi.M píše:
Ano, označení PRO FIX označuje bezadaptérovou verzi
přesně tak ![]()