Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojda holky, chtěla bych vědět Vaše rady, názory, zkušenosti na kočárky Jane slalom pro 2012 a Bébécar Icon.
Více jsem pro Jané už od začátku těhotenství, prostě jsem se do kočárku zamilovala
ale teď jsem viděla bébécar naživo a taky nebyl špatný.
Mimi se narodí v březnu a je to mé první, proto bych chtěla od Vás nějaké zkušenosti s kočárky ![]()
Jinak budu jezdit převážně po městě, bydlíme v přízemí, tak ani nebudu muset kočárek nikam tahat.
Díky Verča
Ahoj, ja mam bebecar icon a prijde mi fajn, je lehounkej, dobre ovladatelnej, jen mi prijde malinko vratkej, ale to jsou asi trikolky vsechny
Jinak my ho kupovali hlavne kvuli dobry autosedacce..Dobry ma i kosik pod kocarkem, je pevny, takze na nakup super:-)
@verunkka2 díky za info, já jsem právě včera kočárek viděla u tebe, tak mě to zase nahlodalo na bébécar
a ty máš celý komplet i se sporťákem? a můžu se zeptat, kde jsi ho koupila?
Jane slalom je nejlepší kočárek co jsem měla. Měla jsem i cortinu trojkolku a ovladatelnost proti jane hrůza a děs. Jane je fakt super, perfektně se skládá do auta, je lehoučkej. A je fakt prostornej. korbičku bych radila nekupovat novou, ale ze starších kolekcí, tam byly fakt velké a i použité jsou furt jak nové ![]()
@Veru999 píše:
@verunkka2 díky za info, já jsem právě včera kočárek viděla u tebe, tak mě to zase nahlodalo na bébécara ty máš celý komplet i se sporťákem? a můžu se zeptat, kde jsi ho koupila?
Videla u mne??:-D Jsi z Trebechovic?? Jojo, mame cely komplet a kupovala jsem ho od jedne slecny z hradce, nemame uplne novy, ale je po jednom mimcu, skoro nepouzivany, takze ve slusnym stavu..Ja bych asi za novej tolik, kolik stoji nedala
![]()
@verunkka2 píše:
Videla u mne??:-D Jsi z Trebechovic?? Jojo, mame cely komplet a kupovala jsem ho od jedne slecny z hradce, nemame uplne novy, ale je po jednom mimcu, skoro nepouzivany, takze ve slusnym stavu..Ja bych asi za novej tolik, kolik stoji nedala![]()
jojo jsem z Třebechovic
Verča Krpatová. To máš po jednom mimču, ale vypadá fakt moc pěkně. Mě právě prodavačku odrazovala od sporťáku, že je malej, tak nevim. No ještě se poradím doma, ale už jsem myslela, že jsem rozhodnutá pro Jané, ale teďka ještě budu přemýšlet ![]()
@Veru999 píše:
jojo jsem z TřebechovicVerča Krpatová. To máš po jednom mimču, ale vypadá fakt moc pěkně. Mě právě prodavačku odrazovala od sporťáku, že je malej, tak nevim. No ještě se poradím doma, ale už jsem myslela, že jsem rozhodnutá pro Jané, ale teďka ještě budu přemýšlet
Tak gratuluju k tehotenstvi, to jsem ani nevedela, ze cekate:-))) Mne prave ten sportak prijde hodne velikej
Ale zase ten Jané mi prijde, ze nebude tak vratkej, ze ma to predni kolecko lip udelany ![]()
@verunkka2 píše:
Tak gratuluju k tehotenstvi, to jsem ani nevedela, ze cekate:-))) Mne prave ten sportak prijde hodne velikejAle zase ten Jané mi prijde, ze nebude tak vratkej, ze ma to predni kolecko lip udelany
jéé děkuju, čekáme v březnu. Já ještě popřemýšlím a třeba se ještě pojedeme na kočárky někam juknout, uvidím. Ale díky za info ke kočárku ![]()
Tak já měla oba, na malé mimčo mi Icon přijde lepší, ale jako spor´ták nic moc. Jané je asi všestranější. Sporťák je hezčí a šikovnější. A že ho užiješ opravdu mnohem víc, než hluboký. Icon má taky menší ta přední kola, takže v terénu se s ním hůř jezdí. A nemusí to být žádný cross, na procházku lesem se občas dostane skoro každý…