Kočárek Alpiron 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.11.12 19:19

Kočárek Alpiron 2012

Ahojky, nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Termín máme v dubnu, takže ještě celkem máme čas, ale zatím je to pro nás jediný favorit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
947
7.11.12 19:53

Já ho mám doma, ale zatím stojí v pokoji a čeká :-)
Ale jen co jsem si ho vzala do ruky, jsem byla nadšená. Je lehkej, má otočnej sporťák.
Uvidím až sním začnu jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.11.12 19:59

Ahoj, kočárek používám 3 měsíce a abych pravdu řekla moc spokojená s ním nejsem :-(
Dost vrže a síťka pod kočárkem unese tak max 2 kg. Ale zase za ty peníze jsem nečekala zázraky :) ale myslim, že budu ráda když vydží na 1 dítko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
7.11.12 20:01

Kamarádka ho vracela, barvily jí látky a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
7.11.12 20:08

Nám zatím stojí v pokoji. Zalíbil se mi na první pohled, je lehký a přitom splňoval všechny klíčové požadavky. Tak jsem teda zvědavá za měsíc, jak se nakonec osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.11.12 20:11
@pavlinka77 píše:
Já ho mám doma, ale zatím stojí v pokoji a čeká :-)
Ale jen co jsem si ho vzala do ruky, jsem byla nadšená. Je lehkej, má otočnej sporťák.
Uvidím až sním začnu jezdit

Já taky tak uvidíme jak poslouží, ale zamilovala jsem se ihned :pankac:

@Kláří23 píše:
Ahoj, kočárek používám 3 měsíce a abych pravdu řekla moc spokojená s ním nejsem :-(
Dost vrže a síťka pod kočárkem unese tak max 2 kg. Ale zase za ty peníze jsem nečekala zázraky :) ale myslim, že budu ráda když vydží na 1 dítko..

Jestli vrže, tak se dá namazat a co jsem koukala, tak u hodně kočárků má síťka nosnost max. 2kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.11.12 20:13
@loka píše:
Kamarádka ho vracela, barvily jí látky a dost.

To jsem taky slyšela, že pokud je vnitřek barevný, tak barví. Já mám vnitřek bílý, tak snad nebude žádný problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.11.12 20:15

Mazali jsme ho už asi 5× a moc to nepomáhá :/
Síťka je na patenty ciž není mic dobrý ale chystám se jí přišít tak třeba se to zlepší :)
Ovládàní je super a i do schodů ho tahám v ruce s 6kg dcerou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.11.12 20:16

Vnitřek mám taky bílej je to v pohodě nemá co barvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.11.12 20:19

@Kláří23 A kde to vrže (ať vím, co můžu čekat :twisted: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
7.11.12 20:21

Taky by mě zajímalo, kde vrže, ať se připravím :D a co se košíku týče, tak jsem byla upozorněna v obchodě, že to není dělané na nákupy :D takže to mě už nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
7.11.12 20:22

Mela jsem ho a uz nikdy vic, co se korbicky tyce, tak byla hrozne mala, pro nas by byl idealni kocar s korbickou kolem 90cm, alpiron mel asi 75cm, sportak byl tak divne tvarovanej, ze musel porad lezet a nemohla jsem mu to ani trosinku nadzvednout, protoze mu to zvedalo jen hlavicku a to je malej docela cahoun, tedka ma skoro 9m a 30cm navic od porodu, takze z korbicky sel ve 3m a ve sportaku plaval a plave i ted:-/ hlavne sportak se blbe skladal, zabral celej kufr…tedka mam baby jogger a jsem maximalne spokojena a maji ho i s korbickou;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.11.12 20:23

Celá ta kostra :) když jedu tak vrže a když jedu se schodů tak taky… Zatím se to dá jen se děsim co bude za pár měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.11.12 20:33
@Luciiia píše:
Mela jsem ho a uz nikdy vic, co se korbicky tyce, tak byla hrozne mala, pro nas by byl idealni kocar s korbickou kolem 90cm, alpiron mel asi 75cm, sportak byl tak divne tvarovanej, ze musel porad lezet a nemohla jsem mu to ani trosinku nadzvednout, protoze mu to zvedalo jen hlavicku a to je malej docela cahoun, tedka ma skoro 9m a 30cm navic od porodu, takze z korbicky sel ve 3m a ve sportaku plaval a plave i ted:-/ hlavne sportak se blbe skladal, zabral celej kufr…tedka mam baby jogger a jsem maximalne spokojena a maji ho i s korbickou;-)

Tak v porovnání na internetu mi to našlo, že Alpiron má korbu 76cm a Baby Jogger 72cm :nevim: Tak já budu pro jistotu doufat, že budeme mít holku :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.12 20:39

No myslim ze na zimu uz stejne budeme ve sportaku. pokud se tam jeste ma vlezt fusak.male bude mit 8.mesicu a tak velke korby s rezervou jsem jeste nenasla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí