Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My měli Dorjan - malej se narodil v září a v pohodě se tam vlezl s obrovskou rezervou celou zimu (v kombinéze, plus fusak Emitex + peřinky) až někdy do dubna, kdy chtěl už koukat, tak jsme přešli na sporťák. Chicco se mi taky strašně líbilo, ale zavrhla jsem ho kvůli té malé korbě.
Dorjan. Syn se tam vlezl ještě při 80 cm (bez fusaku). S fusakem se tam vešel když měl 71 cm a kolem sebe měl ještě hodně místa.
Taky budu potřebovat velkou korbu, mimi se narodí v květnu, takže tam bude muset být i tu nadcházející zimu
- v půl roce ho do sporťáku dávat nechci.
@novo123 @Billi který Dorjan přesně? samotná korba jako např. Danny spport nebo s vložnou taškou - country cross?
Inglesina Vittoria
Taky dcerka měla dostatek rezervy. Přesedlali jsme ne kvůli velikosti, ale když začala v kočárku stoupat a přestalo to být i s kšírama bezpečné.
Já mám obyčejnou kombinaci houpací(byla s vložnou taškou, tu jsem ve 4m vyndala), teďka právě spí malej venku ve fusaku Emitex, pěkně zachumlaný, ve sporťáku v lehu, nánožník vysoký…má skoro 10kg a cm nevím, ale přes 70 určitě.
Starší syn je narozený v květnu a vlezl mi tam celou zimu.
Holky kamarádka mi nabízí korbu, nevím jak se tenm kočár ted jmenuje, a ta měčí, délka 80cm a šířka 38cm.tak hledám ještě něco většího. Je něco? tyhle sem ted omrkla a jsou ještě o něco menší, než co mi nabízí kámoška. ![]()
Prosím má někdo tip na hooodně prostornou korbičku(kočárek) na zimu? synovi jsou 3měsíce, má už 7kg a přes 60cm měří. máme chicco s3 a teď už se tam se slabším fusakem nevedje.Je tam chudák narvaný. A co potom tak v prosinci, v lednu atd. A se zimním fusakem od emitexu už vůbec. děkuji.