Nové Tako Alive 2013

222
6.11.12 11:45

Nové TAKO ALIVE 2013

Ahoj maminky, prosím o radu. Vybírám kočárek a už jsem konečně byla rozhodnutá pro Tako Laret, ale dnes jsem narazila na nový Tako Alive.

http://www.lovebaby.cz/…-tako-alive/?…

Neviděla jste ho některá „naživo“? Uvítala bych i Vaše názory, co o něm soudíte. Designově se mi líbí víc, než Laret, ale nejsem si jistá praktičností. Např. pokud budu nosit hlubokou korbu za stříšku, tak bude brzo umatlaná, košík je hodně našikmo, jde sice zapnout na zip, což je na jednu stranu výhoda, ale asi se tam vejde ještě míň, než do Laretu. Případně, jestli můžete porovnat i s jinou značkou, kterému je kočárek designově podobný. Moc děkuji za každý Váš názor a postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
841
6.11.12 11:59

No nevím, jestli je přímo hezkej, ale je dost zajímavej!
Naživo jsem ho neviděla, Tako jsem zamítla, kočáry pořád stejný, na jedno brdo a navíc takový divoký „dizajny“.
Ale vypadá fakt zajímavě!
Minimálně nevypadá jako typický Tako.
Já si nakonec objednala Lupo
http://www.moje-miminko.cz/…po-6288.html
Taky teda polák, ač jsem byla od začátku proti, ale aspoň je originální a nejezdí s ním půlka republiky :oops:
Ale ten Alive se mi celkem zamlouvá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
7.11.12 12:57

Tak jak jsem zjistila, k vidění asi ještě není nikde. V Růžovém panterovi mi řekli, že by snad měl být na prodejně koncem příštího týdne. Tak porovnám Laret a Alive a uvidím. Taky jsem poláka původně nechtěla, ale jak mi bylo řečeno stejně je 90% kočárků z Polska a u zbytku si zaplatím víc za značku, než za kvalitu. Lupo vypadá taky hezky :palec:
Já pokud nebude mít Alive nějakou zásadní chybu, půjdu asi do něj, právě proto, že je to novinka, která vypadá jinak, než předešlé verze od Taka a nebude tak okoukaná. Škoda, že je zatím tak málo informací a co je na netu k nalezení se hrozně liší. Např. váha podvozku je na různých eshopech od 8kg do 10,3kg, což mi přijde hrozný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitulevrtule131070
21.12.12 22:02

kočárek tako alive

Viděla jsem ho s dcerou na živo a je fak bezvadnejjjjj :)

• Citovat
  • Upravit
4235
9.1.13 12:17

Ahojka vsem, ktere maji s timto kocarkem zkusenosti, nebo ho alespon videli nazivo, prosim o co nejvice informaci a postrehu, kocarek je celkem novy a recenze jsem temer zadne nenasla, proto vsem dekuji za vsechny informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.1.13 12:36

Co jsem si tak našla na netu parametry, tak ten kočár je pěkný, podle toho dráhy, ale jako dvojka naprosto nepraktický, sportak v zimě nepouzijws, je snad nejužší, co jsem videla. Korba je dobrá. Tako ma i jiné, starší modely, korby stejně pohodlne, kromě laretu, ten je JEN pěkný, ale sportaky zoufale úzké. Po jiné stránce, kvalitní a precizně vyrobené kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.1.13 13:31

@MarieOVMUC vybirat kocarek je opravduu boj, ale tento me vylozene nadchnul, ale je fakt ze jsem kokala jen na korbu a nenapadlo me mrknout na sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 11:17

Ahoj holky, včera jsem byla v Brně omrknout nový Tako Alive a vypadá fakt úžasně, je dobře stavěnej, pro vyšší postavy super (měřím 178cm), nemusíte se tolik sklánět k mimču. Co považuji za největší plus, je ta lehkost kočárku, snadná ovladatelnost, samozřejmě, že kolečka jsou těžší, protože jsou relativně velké. Korbička je dlouhá a sporťák mi úzký nepřišel. Na obrázku mi kočárek přišel zajímavej, ale ne zase tak krásnej, ale ve skutečnosti, nadšenost :dance: Samozřejmě, že jsem si ho hned odvezla. Vyzkoušet ho budu moci až za 2 měsíce, tak pak písnu další info :) ale za mě určo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.1.13 11:35
@Marťa_Tess píše:
Ahoj holky, včera jsem byla v Brně omrknout nový Tako Alive a vypadá fakt úžasně, je dobře stavěnej, pro vyšší postavy super (měřím 178cm), nemusíte se tolik sklánět k mimču. Co považuji za největší plus, je ta lehkost kočárku, snadná ovladatelnost, samozřejmě, že kolečka jsou těžší, protože jsou relativně velké. Korbička je dlouhá a sporťák mi úzký nepřišel. Na obrázku mi kočárek přišel zajímavej, ale ne zase tak krásnej, ale ve skutečnosti, nadšenost :dance: Samozřejmě, že jsem si ho hned odvezla. Vyzkoušet ho budu moci až za 2 měsíce, tak pak písnu další info :) ale za mě určo :pankac:

no krasna pozitivni zprava, na tu jsem presne cekala :dance: :dance: rikas ze ve skutecnosti je jeste hezci, tak to uz nemusim vahat :palec: s tou vyskou, ja jsem zrovna docela mala, 157, ale manza je obr jak do vysky, tak do sirky a u maleho kocaru by vypadal desne :mrgreen: :mrgreen: jakou mas barvicku, me uchvatila ta tmave modra, je naprosti uzasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 12:19

Jj, ve skutečnosti je opravdu nádhernej. S tou výškou, tak to budeš mít úplně nejlepší, ani trošku se neohneš :-) akorát to madlo si dáš holt dolu no. Manža je o kousek vyšší než já a vypadal u něho úchvatně. Tak že si myslím, že i tvůj manža bude vypadat dobře ;) můj vysněný kočárek byl bílo-černý, tak že se mi sen dokonale splnil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.1.13 12:45
@Marťa_Tess píše:
Jj, ve skutečnosti je opravdu nádhernej. S tou výškou, tak to budeš mít úplně nejlepší, ani trošku se neohneš :-) akorát to madlo si dáš holt dolu no. Manža je o kousek vyšší než já a vypadal u něho úchvatně. Tak že si myslím, že i tvůj manža bude vypadat dobře ;) můj vysněný kočárek byl bílo-černý, tak že se mi sen dokonale splnil :)

ten se mi taky libi, ale bojim se ze by se spinil a furt to cistit se mi nechce :lol: :lol: :oops: u me vede ten modry, ale jestli bude holcicka tak nevim nevim, ale asi by to taky slo, s ruzovou deckou a ruzovou hrackou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 12:58

Ta bílá je bílá no, ale dá se to prát ty vnitřky, u korbičky nepředpokládám, že by to mimčo nějak špinilo a u sporťáku se dá to co je na botičky ohrnout dovnitř, pod zadek, tak že to by neměl být problém a když by se naklánělo ze sporťáku na stranu, tak se většinou bude chytat černýho okraje. Volila sem právě neutrální barvu, kvůli druhýmu mimču. Jinak na výběr je z 10 barev a jako je růžová, fialová, modrá, tyrkysová, zelená, jahodová, bílá, tak tyhle barvičky opravdu září, mně osobně se tyhle líbily všechny. Jasně doplňkama se to dá vždycky vyřešit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
10.1.13 15:42
@Marťa_Tess píše:
Ta bílá je bílá no, ale dá se to prát ty vnitřky, u korbičky nepředpokládám, že by to mimčo nějak špinilo a u sporťáku se dá to co je na botičky ohrnout dovnitř, pod zadek, tak že to by neměl být problém a když by se naklánělo ze sporťáku na stranu, tak se většinou bude chytat černýho okraje. Volila sem právě neutrální barvu, kvůli druhýmu mimču. Jinak na výběr je z 10 barev a jako je růžová, fialová, modrá, tyrkysová, zelená, jahodová, bílá, tak tyhle barvičky opravdu září, mně osobně se tyhle líbily všechny. Jasně doplňkama se to dá vždycky vyřešit :pankac:

urcite mi potom musis poslat realnou fotku, abych mela predstavu jak je velky v porovnani s clovekem :mrgreen: :mrgreen: ja mam jeste do cervna cas, tak sonduju, i kdyz vim jak rychle to utece :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
11.1.13 16:17

Ahoj, byla jsem se na kočárek podívat a zatím je pro mne favoritem. Budu ho kupovat až v květnu (TP 6.6), chci počkat na nějaké recenze a na to jakou nejčastější barvu v Brně uvidím.
Váhala jsem mezi Laretem a tímto z důvodu madla na korbičce. No a dneska mi ukázali, že Alive má taky madlo na korbě, ale schovanej pod zipem.
Taky se mi moc líbí tmavě modrej a bílej. Jenže ještě nevím jestli budeme mít chlapečka nebo holčičku a bílá je dost nepraktická. Ptala jsem se jestli jde zakoupit dvojkombinace: bílá korba a modrej sporťák, ale bohužel. Autosedačku si prý můžu vybrat jakoukoliv barvu, tak aspoň tu autosedačku si vezmu bílou. :)Za tu dobu co v ní miminko bude se snad nestačí ušpinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 17:29

Ahoj, tu autosedačku ti určo nebude mít jak omatlat :-) jinak si myslím, že tenhle typ kočárku bude letos hodně prodávanej. Taky doufám, že budu v Ji první s barvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí