Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky mate někdo zkušenosti s tím to kočárkem? Nevíte jakeho ho je puvodu??Která země ho vyrábí, děkui moc za info, přidám fotku
Tak Roan vyrábí mám ten dojem vPolsku, ale zrovna Roan je osvědčená a kvalitní značka
@Aurelie Máme koupený a zatím ještě chvilku bude čekat. Tak zatím nevím, ale když jsme ho zkoušeli v krámě, tak se lehce ovládal, jde rychle rozložit/složit. A je pěknej-máme zrovna ten černo-šedý. Tak za 3 týdny bych už snad mohla vědět, jak jezdí. ![]()
Ahojky, roan teo mám od srpna, také černo šedý, byla jsem s ním moc spokojená, je elegantní, lehce složitelný a lehoučky. Jediný co je pro mě hodně velké mínus je že není odpružený. S tím jsem si ho bohužel kupovala, že to bude v pohodě, že to nepotřebuju, ale po čase jsem zjistila, že je opravdu tvrdý a do terénu fakt blbý. Měla jsem možnost na procházce, kde byl horší terén vyzkoušet kočar s odpružením a hned bych měnila. Mrzí mě to, měla jsem 100 chutí ho prodat a pořídit jiný, ale nemá to cenu. Na jaře jdem do sporťáku a pak nejspíš do golfek.. Do města je super to nemám výtky, ale bydlím na vesnici, kde musí kočár denně zvládat terén a to je blbé. ale nakonec mohu klidně doporučit ![]()
Ahoj! Já jezdím s kočárkem od října a zatím docela spokojená, ale je pravda, že strašně málo pruží, takže když hodně nasněží, tak mám pocit, že si miminko vytřepu:), tak musím jezdit hodně pomalu, aby s tak netřepal…
Teď máme problém se složením, nějak se nám zasekává tlačítko na ručce, levá strana nejde stlačit, tak máme asi smůlu a budeme muset reklamovat…:(
výhoda kočárku je velký úložný prostor pod korbou.
taky se mi docela často odepíná taška na rukojeti, když jedu po nestabilní terénu…asi bych volila jinou značku:(..vzhledově krásný, ale funkčně nic moc:(
Dekuji holky mame ho uz koupeny tak uvidome no, na krame mi prisel ok ![]()
@Aurelie třeba budete mít štěstí a budete ho mít bez závady:) zase je prvda, že mi ho všichni chválí:)
Na krámě mi taky přišel v poho…
Jinak jsem ho byli reklamovat a stačilo to jenom promazat, tak nám zase dobře funguje:)
Holky do terénu tedy vážně není??? uvažuji o koupi kočárku. Čekáme miminko v létě a je tooolik druhů, že už se rozkoukávám. Tenhle se mi moooc líbí. Nepotřebuji to vyloženě do lesa, ale prostě štěrková cesta, starý asfalt. Občas polní cesta. Žádné extra díry či kořeny…Zvládne to??? Jinak jste spokojené?
@afrodites ahojky, kočár to jistě zvládne, ale myslím, že budete vydrncaní, mám ho, a kolem domu máme jen samý terén, zvládá to, ale když jsme měla možnost okusit kočár s odprožením, je to úplně procházka růžovým sadem. Kdybych byla milionář, hned tenhle prodám a koupím např x-lander, a to jsem byla zpočátku jeho odpůrce. Teo je krásný, ale ten terén. No už ho mám, takže zatím jezdíme. Jinak ani malý mi nepřijde, Klaudince je skoro půl roku a má 9kilo a stále se vlezem i s fusakem do hluboké korby ![]()
Misalino díky moc. A jaký x-lander myslíš? Ty mají zase malé ty hluboké korby, ne? Já čekám právě mimčo v létě, tak potřebuji velkou korbu…a na tomhle se mi fakt líbí, že je lehoučký. Jinak jsi s ním spokojená? Funguje vše jak má? Je kvalitní? A který odpružený jsi zkoušela? Byl těžký? Jak se ti s ním jezdilo???
popiš co nejvíce. díííííky moc!
Mě se líbí i ROAN Marita. Ten je prý do terééénu boží. Ale zase si potom nechválí sporták a prý je jako tank do auta, do MHD atp. Tak já fakt nevím čoooveče…a jak moc velký terén máš? ![]()
@afrodites zkousela jsem jen v obchode xlander myslim 2012 typ. jinak v terenu jsem byla s kamaradkou a ta mela patron ted nevim zhlavy typ, ale bylo to znat na rukojeti, ze to tak nedrnca. Mam kolem same kopce, lesni cesty, k baraku kaminky akovy rozbity asfalt. ale uz jsme si zvykly a smirily se s nim. mala uz je vetsi, takze ted naopak drncani ma rada. rodila jsem na 34tt, a kdyz jsme sly dom, Klaudinka vazila 2kg, takze v tm kocaru litala, tak jsem musela tu korbu vzdy pridrzovat, aby tam tak nedrncala
Ne korba je super velka a sportak mam jeste v krabici, ale taky se mi moc libil. a autosedacka super, jen nacvaknes a jedes. Jinak skladani v poho, jednoduchy jak facka, jen u ty hluboky korby me stve ze sundas korbu, pak odcvaknes takovy jakoby drzak na korbu a pak az skladas kocar. ale taky jde o zvyk. Hodne podobny je i alpiron, ten ma odprozeni. Jinak u me zvytezilo pri kupovani rukojet, nelibi se mi ty rukojeti co maji ten kloub na selovani, tady je super jak to je rovny a hladky, a jde bud vis nebo niz. jinak problem jsem zadny doposud neolzaznamenala a to ho nekdy skladam a rozkladam do auta i nekolikrat za den. je fakt lehoucky a paradne se s nim jezdi a zataci i s mimcem. Jinak kola vpredu casto aretuji kvuli terenu, bylo mi to doporuceno v obchode, ze kdyz je teren jako napr kostky, tak by mohly brzy odejit nejaky loziska nebo co, takze vzdy zacvaknu a jedu a pak kdyz je teren lepsi, zase odcvaknu a zatacim
Nevim co jeste napsat, klidne se jeste ptej.
Skoda ze kdyz jsem ho chtela ja, moc lidi ho jeste nemelo. Ale puvodne jsem chtela 4runnera, ale jsek rada ze me seznamily s timto. A to jen po telefonu. mela jsem osahany v obchode jen runnera a roanna teo jsem koupila na blint, byl to risk, ale jo, dobry. ted mi staci, ale kdybych mela nekdy druhy mimi, tak bych volila jiny.
Ahoj holky ![]()
my čekáme miminko za měsíc a půl a máme Roan Teo rezervovaný. Jen mi zase přijde celkem úzký ten sporťák. Uvažuji mezi bugaboo a tímto. Bugaboo se mi líbí taky jen hluboký, sporťák tragédie. Budeme mít už třetí miminko, takže jsem v kočárcích celkem zběhlá a docela i náročná. Já si nemůžu ze sporťáků vynachválit Jane a Casualplay, jenže už nechci trojkolku. Manžel je ze mě už na mrtvici
Chtěla bych si koupit jen konstrukci s hlubokou a sporťák jinej, jenže to tady nikde neseženu ![]()
Tak výběru zdar ![]()
Zdravím
Chtěla bych se jen zeptat, má Teo v hluboké korbě polohovací zádička? A jinak, jak jste zatím spokojené? Mě se líbí už jakou dobu, ale rozhoduji se ještě mezi Tako Laret a Bexa B4 Fashion
![]()