Tip na velkou prostornou korbu na zimu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
7.11.12 11:07

Taky máme DorJan Danny sport a velkám spokojenost, vydřel mi v ní až do 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
7.11.12 11:17

Ahoj, můžu se zeptat na brzdu u dorjanu? Nešla mi v obchodě vůbec odbrzdit, byl to jen nějaký vadný kus nebo to jde těžko? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
7.11.12 11:19

Firkon verano, má hodně velkou korbu, měli jsme tam kluka dlouuho a byl velký! Kvůli té velikosti jsem právě tento kočár kupovala.

• Citovat
  • Upravit
529
7.11.12 11:22

My pořídili Dorjan Danny Sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
7.11.12 11:23

Camarelo Q12 má taky prostornou korbu. Malá je v říjnu a do sportáku šla až v červnu a to jen kvůli tomu, že už v hlubokém byla nuda a chtěla koukat, jinak by tam mohla klidně ještě být. http://www.detatko.eu/…ark-Grey.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.11.12 11:24

Na tu brzdu to chce opravdu vydat větší sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.12 11:33

Za mě taky Dorjan Danny sport. Syn byl v korbičce do 9 měsíců (měl 72 cm) a kdybych mu nedávala zimní fusak, tak by se tam vešel dýl :palec:

Brzda se časem opotřebuje a pak jde krásně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
7.11.12 11:40
@Miriska píše:
Camarelo Q12 má taky prostornou korbu. Malá je v říjnu a do sportáku šla až v červnu a to jen kvůli tomu, že už v hlubokém byla nuda a chtěla koukat, jinak by tam mohla klidně ještě být. http://www.detatko.eu/…ark-Grey.htm

To je ten kočár, co mi nabízí ta kámoška :pankac: jestli není žádnej větší, tak ho beru :pankac:

• Citovat
  • Upravit
zoui08
7.11.12 11:42

Holky a ty kočáry které tu vypisujete, jsou větší než Camarelo Q12??? nebo tak stejně? jde mi spíš o šířku, než délku, pak bude stejně ve sporťáku, jde mi jen o tuhle zimu aby tam byl v pohodě s fusakem. Příští zimu už mu bude přes rok, tak to už v korbě nebude. děkuju.

• Citovat
  • Upravit
533
7.11.12 11:44

Za mě Firkon Verano! Parádní prostorná korba, jak na šířku tak i délku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.12 11:53
@zoui08 píše:
Holky a ty kočáry které tu vypisujete, jsou větší než Camarelo Q12??? nebo tak stejně? jde mi spíš o šířku, než délku, pak bude stejně ve sporťáku, jde mi jen o tuhle zimu aby tam byl v pohodě s fusakem. Příští zimu už mu bude přes rok, tak to už v korbě nebude. děkuju.

Koukni se odkaz a porovnej to http://www.slune-cz.cz/…port-3-line/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
7.11.12 11:56

Dorjan prestige secret garden, malá má 70 cm a vejde se tam i s fusakem a má rezervu, takže plánujeme být v hlubokým ještě přes zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.11.12 12:04
@zoui08 píše:
Prosím má někdo tip na hooodně prostornou korbičku(kočárek) na zimu? synovi jsou 3měsíce, má už 7kg a přes 60cm měří. máme chicco s3 a teď už se tam se slabším fusakem nevedje.Je tam chudák narvaný. A co potom tak v prosinci, v lednu atd. A se zimním fusakem od emitexu už vůbec. děkuji.

jak to že se ti nevlaze malá má 68 cm 7 kilo 4 měsíce máme peg perego gt3 což je stejná korbička a máme ještě místo počítám tak do ledna určitě jo a máme tam emitex fusák kamarádka měla chicco a v pohodě jezdili 6 měsícu určitě a mimčo měla cvalíka není to jen tvuj pocit že už se nevleze :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
7.11.12 12:21
@kopretinka1211 píše:
Koukni se odkaz a porovnej to http://www.slune-cz.cz/…port-3-line/

no jo, ten je větší než ten camareo. Myslíš že je to velký rozdíl? jde mi fakt jen o tuto zimu. malej má 60cm a 7kg, je to buřt. Ten camareo se mi i líbí víc. Kámočka by mi ho prodala za 3000kč a je ze stejného města. Takhle bych platila za poštovné a cenově z druhé ruky chtějí nejmín 3500kč + pošta. :think: jen mi jde o to, aby v něm syn vydržel tuto zimu, ale taky aby v něm nebyl zas v lednu narvaný. Tak co myslíte, vydržel bz v tom camareo, ten má 38cm šířku??

• Citovat
  • Upravit
zoui08
7.11.12 12:30
@nemolka píše:
jak to že se ti nevlaze malá má 68 cm 7 kilo 4 měsíce máme peg perego gt3 což je stejná korbička a máme ještě místo počítám tak do ledna určitě jo a máme tam emitex fusák kamarádka měla chicco a v pohodě jezdili 6 měsícu určitě a mimčo měla cvalíka není to jen tvuj pocit že už se nevleze :?: :?:

opravdu je tam narvaný, na dýlku dobrý, ale je úzký a ručičky musí mít chudák nahoře, podél těla mu je nedám. Přeci jen má na sobě kombinézu a ve fusaku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4