Kočárek Alpiron 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
7.11.12 23:03
@tehuzu píše:
Tak v porovnání na internetu mi to našlo, že Alpiron má korbu 76cm a Baby Jogger 72cm :nevim: Tak já budu pro jistotu doufat, že budeme mít holku :lol: ;)

kurna, tak to nevim co budu delat s druhym, zase ve dvou mesicich do sportaku :roll: nebo koupim vylozene peknej kocar s korbickou a sportak pak ten baby jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arlena79
3.12.12 15:30

Pro Alpiron jsme se rozhodli asi před rokem na veletrhu v Letňanech. Dceři je teď 10 měsíců a momentálně budeme muset přejít do sporťáku, protože korbička je na ni už malá. Problém je akorát v tom, že nevím, jakou mám ke sporťáku pořídit pláštěnku. V tom se nějak nevyznám, tak kdyby mi mohl někdo poradit…
Jinak co se týká vrzání, vrže jen málo (ve srovnání s kamarádčiným Mutsy to není nic). Spodní síťku využívám úplně klidně i na větší nákupy (zkrátka co se do něj vejde). Až si občas říkám, že bych ho nemusela využívat jako náklaďák:-)
Vnitřek máme bílý, takže s barvením zkušenosti nemám.
Měli jsme jen problém s těma odpojovacíma čudlíkama, jedna strana šla velice špatně, dokonce nám bylo doporučeno s tím jet na výměnu do servisu. Pak to ale manžel namazal nějakým strojovým olejem a od té doby to běhá výborně.
Takže z mého pohledu mohu Alpiron jen doporučit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4