Maxi Cosi Mura 3 plus 2013

39
20.11.12 10:06

Maxi Cosi Mura 3 plus 2013

Ahoj,
už dlouho hledám na internetu vhodný kočárek, nadchl mě kočárek Maxi Cosi Mura plus 2013, je přesně podle mých představ. Vím, že zde na fóru nemá Maxi Cosi Mura moc příznivců, zejména kvůli malé sportovní sedačce a malé boudičce, toto vše by mělo být v kolekci 2013 odstraněno. Máte někdo i jiné připomínky k tomuto kočárku, zejména pak velikost korbičky, jízdní vlastnovsti, skládání, nekvalitní provedení (časté opravy)? Co se týče větší váhy kočárku, tak plánuji koupit golfáče, které budou nejdříve sloužit jako podvozek pro autosedačku a poté na rychlé přesuny a nákupy (budou stále k dispozici v kufru u auta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
20.11.12 10:56

Ahojky..já mám Muru z té starší kolekce..tak jsem byla hned zvědavá na to vylepšení..a musím říct, že to upravili bezvadně..určitě do sporťáku tak nebude foukat a je tam více místa..i když mě u toho starého nadchla právě ta pěnová sedačka..ale zase tady jde vidět, že je prostornější o dost, jak v ramenech tak dole, takže určitě plus má.
My ho kupovali hlavně kvůli jízdním vlastnostem a to se nám vyplatilo..jezdíme v terénu a bez problému. Já si nechám i pro druhé Muru, jsem spokojená..tak snad taky budeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.11.12 11:11

Ahoj, mame Muru 3 z kolekce 2010, podvozek je perfektni, jezdi se s nim skvele, co se skladani tyce, tak jednoduche a rychle, vejde se nam krasne i do naseho maleho auta, sice je tezsi, ale zatim nam to nijak nevadi a opravy teda nejsou zapotrebi zadne a to jsme uz druzi majitele, kupovali jsme pouzity.. korba je podle me dost prostorna, nas maly ma 7 mesicu a porad se do ni v pohode vejde i v teple kombineze :potlesk:
sportak jsme zatim jen zkouseli, velikost mi prijde relativne OK, ale ta boudicka je opravdu na prd, hrozne malinka, dite je tam malo kryte.. takze pokud toto vylepsili, myslim, ze by nemel byt nejmensi problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.11.12 11:42

:mavam:
mám muru 3 z kolekce 2009 a jsem zatím na výsost spokojená, jezdí se s ním báječně..jsme zatím v korbě a nemám k ní jedinou výtku.. :P
nová mura vypadá moc dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.11.12 10:58

Děkuji za názory, jsem rozhodnutá pro Muru, teď stačí dořešit zda 3kolku či 4kolku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
29.11.12 16:52

@Kristiána já mam 3 kamarádka 4..bála se, že by ta tří nemusela byt stabilni, kdyz zkousela jet s mojim, zjistila, ze se s nim jezdi snad jeste lip.. :P je to na kazdem, co komu vyhovuje..ale urco se nemusis bat, ze by byla 3-kolka nestabilni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
8.12.12 00:56

Ahoj. Také o něm uvažuji. Korbičku už sem koupila v akci, tak mi jen zbývá vyřešit jestli sporťák kolekci 2012 nebo 2013. Přece jen je tam rozdíl tří tisíc. Ale už sem mnohokrát četla, ty to i zmiňuješ, že sporťák u typu 2012 je na prd. Kvůli stříšce. Takže sem vlastně spíš nakloněná pro typ 2013:) Vybrala sem si čtyřkolku, přeju ať se dobře jezdí :kytka: My to zjistíme v únoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.12.12 21:34

Já bych řekla, že Muru buď nenávidíš nebo miluješ nic mezi není. Alespoň z reakcí se kterými jsem se setkala. Já na muru nedám dopustit. Kočárek má opravdu větší hmotnost a také jsem si koupila golfky (uplně zbytečně) s maxikem se tak lehce manipuluje, že váha není žádný problém (když neběháš někde v kopcích)a golfky stojí v koutě. Neměla jsem s ním jediný problém (občas se nevejdeš mezi regály, ale díky tomu je velice stabilní)a je skladný. Hluboké lůžko nemohu posoudit, měla jsem na podvozku mury korbu od quinny, ale sporťák je super, nevím tedy jak je možné, že se tam děti nevejdou mému chlapečkovi je 19 měsíců (86cm a 12,5kg) a plně oblečený na zimu a v pytli od lodgeru v čepici s bambulí se tam vejde i pod stříšku ještě s plyšákem bez problémů. Opravdu je sporťák dost otevřený já mám Muru 4 2011, ale nikdy mi to asi nevadilo pač mě dítě v kočárku nespí a nespalo takže v sedě je boudička dost dlouhá nicméně s nánožníkem od emitexu i v leže se kočárek zakryje téměř komplet. Minulí týden jsem narazila na muru plus okamžitě bych ho brala je opravdu prostornější, stříška větší a celý sporťák krytý a kdyby mi malej tento týden nezačal bojkotovat :,( kočár byla bych schopná ho okamžitě vyměnit, mohla jsem na něm oči nechat :mrgreen:. Na druhé dítě si muru pořídím znova. Zatím jsem nepotkala kočárek který by mě uchvátil víc a řekla bych si je ten bych chtěla víc:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
10.12.12 18:07

Jen poznatek z dneska, ve snehu se mi teda nejelo dobr :roll: ale byl celkem hluboky a jela jsem na snehu prvne, tak mozna i spatna technika, ktera se vypiluje a jine kocary treba nebudou jine :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
11.12.12 10:55

Já se rozhodla pro mura 4 plus.. na krámě se mi teda zdál o dost těžší než starší typ, ale co se dá dělat :D Je krásnej :oops: :dance: teď jen vybrat barvu a v lednu pro něj poběžim..snad budou povánoční akce ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.12.12 10:59

Pokud chceš ušetřit i s cestou do německa tě kočár v trojkombinaci výjde v průměru o pět tisíc míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.12.12 12:52

To je dobrý nápad, děkuju za typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
29.12.12 17:41

Tento kočárek je také můj favorit. Jen mám dotaz k verzi 2013:
1. Nanoznik *pláštěnka - lze nasadit na sportovní sedačku pro i proti směru jízdy?
2. Lze připevnit univerzální nanoznik od emitex?
3. Sportovní sedačka jde do úplného lehu?
4. Rozměry hluboké korby. Píšou, že je jen do 6m…
Předem děkuju za upřesnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
30.12.12 12:16

To se budete muset zeptat asi v obchodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.12.12 11:11

@borkas nevim, jak je to u verze 2013, ale u nasi (2010) jde sportak do uplneho lehu a korbu pouzivame zatim porad - maly ma 8m, 72 cm a vejde se tam v teple kombineze a s dekou v pohode..
to se chce podivat a poptat v obchode, stejne je nejlepsi si ten kocar prohlidnout a osahat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí