Vhodné oblečení do karlínského divadla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
15.9.15 17:09

Divadlo Oblečení

Dobrý den,
chystám se v listopadu na koncert Vaška Noida Bárty v Hudebním divadlu Karlíně a nevím co na sebe… Jelikož nesnáším šaty a sukně, nevím co si obléct. Myslíte, že černé kalhoty a halenka jsou správná volba? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
15.9.15 17:10

Jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.9.15 17:13
@lenajanku píše:
Dobrý den,
chystám se v listopadu na koncert Vaška Noida Bárty v Hudebním divadlu Karlíně a nevím co na sebe… Jelikož nesnáším šaty a sukně, nevím co si obléct. Myslíte, že černé kalhoty a halenka jsou správná volba? :roll:

Proč ne ;) já osobně sice preferuji šaty, ale pokud je nesnášíš..nemá to cenu, vezmi černé kalhoty, nějakou slušivou halenku a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
15.9.15 18:08

@Kotatko03 souhlasím vzala bych si hezké černé kalhoty a nějakou hezkou halenku a lodičky, které se k tomu budou hodit a psaníčko sladěné k tomu, hezký účes, a je z tebe čupr dáma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.9.15 18:57

Přesně tak, nedávno jsem tak byla v divadle Kalich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.9.15 19:12

Taky jsem měla tu čest jít do Karlínského divadla na muzikál Addamsova rodina. Jela jsem v sukni halence a mrzla jsem cestou v lodičkách :-) no a docela mě tedy šokovolo co lidi měly na sobě, oblečení uplně jako když jdete do práce… no protě žádnej ohoz… a to jsem toho mého navlíkla do obleku. Tak aspoň vím jak příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.9.15 19:13

Takže ten ohoz cos psala by byl dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 19:44

@markytk za měsíc jdeme do Karlína na Carmen..jak tam chodili oblečení, pořád nad tím dumám, at nejsem moc za exota? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.9.15 19:47

Někdo jde do divadla v jeansech a keckách, někdo ve večerním, ale střed je sukně nebo kalhoty a halenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 19:52

@Lekasta a myslíš, že je blbý jít v bílých džínách, halence a lodičkách? Já fakt nějak nevím, v divadle jsem byla naposledy před 3 rokama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.9.15 19:53
@markytk píše:
Taky jsem měla tu čest jít do Karlínského divadla na muzikál Addamsova rodina. Jela jsem v sukni halence a mrzla jsem cestou v lodičkách :-) no a docela mě tedy šokovolo co lidi měly na sobě, oblečení uplně jako když jdete do práce… no protě žádnej ohoz… a to jsem toho mého navlíkla do obleku. Tak aspoň vím jak příště…

my taky tuhle byli a manžel v obleku, byl jediný, jak exot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 19:54
@terinka4444 píše:
my taky tuhle byli a manžel v obleku, byl jediný, jak exot :mrgreen:

no právě, pak na ty, co jdou v oblecích a společenském, koukají jako na exoty :lol: tak to je dilema..být neandrtálec a nebo exot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
15.9.15 19:57
@lenajanku píše:
Dobrý den,
chystám se v listopadu na koncert Vaška Noida Bárty v Hudebním divadlu Karlíně a nevím co na sebe… Jelikož nesnáším šaty a sukně, nevím co si obléct. Myslíte, že černé kalhoty a halenka jsou správná volba? :roll:

Byli tam různě oblečení. Ve společenských šatech ale asi nejmíň.
Nejvíc v kalhotech a košili (pánové), dámy sukně - kalhoty, ale i slušné džíny a košile. Nikdo se na nikoho nedíval, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.9.15 20:08

@weyky na operu bych asi v bílých džínách nešla, spíš v normálních kalhotách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
15.9.15 20:12

@Lekasta je to muzikál..taky přemýšlím o tmavých, ale zase nevím, kde je sehnat..s malou se moc do obchodů nedostanu, zdrhá mezi regály :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat