Vhodné oblečení do karlínského divadla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Divadlo Oblečení
Dobrý den,
chystám se v listopadu na koncert Vaška Noida Bárty v Hudebním divadlu Karlíně a nevím co na sebe… Jelikož nesnáším šaty a sukně, nevím co si obléct. Myslíte, že černé kalhoty a halenka jsou správná volba? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lenajanku píše:
Dobrý den,
chystám se v listopadu na koncert Vaška Noida Bárty v Hudebním divadlu Karlíně a nevím co na sebe… Jelikož nesnáším šaty a sukně, nevím co si obléct. Myslíte, že černé kalhoty a halenka jsou správná volba?
Proč ne
já osobně sice preferuji šaty, ale pokud je nesnášíš..nemá to cenu, vezmi černé kalhoty, nějakou slušivou halenku a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kotatko03 souhlasím vzala bych si hezké černé kalhoty a nějakou hezkou halenku a lodičky, které se k tomu budou hodit a psaníčko sladěné k tomu, hezký účes, a je z tebe čupr dáma
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem měla tu čest jít do Karlínského divadla na muzikál Addamsova rodina. Jela jsem v sukni halence a mrzla jsem cestou v lodičkách
no a docela mě tedy šokovolo co lidi měly na sobě, oblečení uplně jako když jdete do práce… no protě žádnej ohoz… a to jsem toho mého navlíkla do obleku. Tak aspoň vím jak příště…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytk za měsíc jdeme do Karlína na Carmen..jak tam chodili oblečení, pořád nad tím dumám, at nejsem moc za exota? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo jde do divadla v jeansech a keckách, někdo ve večerním, ale střed je sukně nebo kalhoty a halenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lekasta a myslíš, že je blbý jít v bílých džínách, halence a lodičkách? Já fakt nějak nevím, v divadle jsem byla naposledy před 3 rokama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytk píše:
Taky jsem měla tu čest jít do Karlínského divadla na muzikál Addamsova rodina. Jela jsem v sukni halence a mrzla jsem cestou v lodičkáchno a docela mě tedy šokovolo co lidi měly na sobě, oblečení uplně jako když jdete do práce… no protě žádnej ohoz… a to jsem toho mého navlíkla do obleku. Tak aspoň vím jak příště…
my taky tuhle byli a manžel v obleku, byl jediný, jak exot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
my taky tuhle byli a manžel v obleku, byl jediný, jak exot
no právě, pak na ty, co jdou v oblecích a společenském, koukají jako na exoty
tak to je dilema..být neandrtálec a nebo exot
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenajanku píše:
Dobrý den,
chystám se v listopadu na koncert Vaška Noida Bárty v Hudebním divadlu Karlíně a nevím co na sebe… Jelikož nesnáším šaty a sukně, nevím co si obléct. Myslíte, že černé kalhoty a halenka jsou správná volba?
Byli tam různě oblečení. Ve společenských šatech ale asi nejmíň.
Nejvíc v kalhotech a košili (pánové), dámy sukně - kalhoty, ale i slušné džíny a košile. Nikdo se na nikoho nedíval, si myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weyky na operu bych asi v bílých džínách nešla, spíš v normálních kalhotách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lekasta je to muzikál..taky přemýšlím o tmavých, ale zase nevím, kde je sehnat..s malou se moc do obchodů nedostanu, zdrhá mezi regály ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit