Triko pro kluka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.9.15 09:21

triko pro kluka

Prosim o radu, kdo mate doma pubertaky - mam dva synovce 15 a 12 roku a rada bych jim koupila nejaky vtipny triko. Mate nejaky tipy, co dneska mezi mladezi frci?
Anonym, protoze sem synovci obcas lezou…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
11.9.15 09:40
@Anonymní píše:
Prosim o radu, kdo mate doma pubertaky - mam dva synovce 15 a 12 roku a rada bych jim koupila nejaky vtipny triko. Mate nejaky tipy, co dneska mezi mladezi frci?
Anonym, protoze sem synovci obcas lezou

beztak mají v nabídce tady i nějaké triko „miluju eMimino“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148075
11.9.15 10:10

Já teď kupovala klukovi-13 let-do školy trika a byly. Jedno tmavě modré, druhé jako US vlajka, třetí s potiskem StarWors.Byl nadšenej, tak snad něco takovýho. Hodně se nosí potisky, nápisy a tak.Jo a taky teď frčí Mimoňové. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.9.15 10:12

Třeba triko s nápisem JBMNT. Já osobně bych ovšem přivítala tričko s antinápisem NJBMNT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.9.15 10:19

Já teď taky kupovala synovi (13 let) do školy. Vybrala jsem tady: http://www.t-shock.eu/…iskem/vtipna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 20:41

Jaké triko pro kluka, kterému je 14 let. Má posledni dvě trika, co mu jsou, dala jsem mu peníze, aby šel do obchodu, ale neodhodlal se. Takže to zase zůstalo na mě.
Co teď nosí mládež?

• Citovat
  • Upravit
421
2.1.26 20:48
@Anonymní píše: Více

A má nějaký svůj styl? Co barvy? Obyč jednobarevné, bavlněné nebo funkční? Jakou máte cenovou představu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.1.26 20:51

Synovci jsou furt v nějakém jednobarevném s malou fajfkou, nebo jednobarevném funkčním bez obrázku i bez viditelného loga. Jestli ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 21:00

@SOVIČKA93 styl nemá. Raději bych bavlněné. Ale nemám představu, co se nosí.

• Citovat
  • Upravit
75907
2.1.26 21:16

v tomto věku nosí převážně jednobarevné trička, šedé, bílé, černé - značky Nike, Adidas, Puma - prohlížela jsem fotky 8. a 9. tříd školy, kam chodí dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.1.26 21:20

Pokud nemá styl, tak bych se přiklonila k trikům třeba ze Sportisima. Cena je cca 250-350,– za kus. Pak stačí vybrat ze sekce buď chlapecké nebo pánské. Určitě budou i levnější ve výprodeji. Přidám foto pro představu. Obyčejná jednobarevná co neurazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
2.1.26 21:23
@SOVIČKA93 píše: Více

ty první dvě určitě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.1.26 23:00

Jednofarebne su ista volba, najsiersie spektrum pouzitia, urcite neurazia, ale neviem ci potesia…

Skus sa zamysliet, ma nejaku oblubenu hru, knihu, film, serial, farbu… z toho by som vychadzal.

Ja ked som mal 14 tak som dostal triko s tigrom ktoremu uplne ziarili oci. Bolo to strasne super, opatroval som ho tak dlho ako sa len dalo a nosil iba na specialne prilezitosti, doteraz si ho pamatam.

Pubertak dostal posledne triko s motylkami a bol tiez poteseny (cierno oranzova kombinacia, velmi pekna (aj ked motylci niesu uplne chlapsky, toto sme vybrali tak aby zo segrou mohol mat rovnake a ani jednoho to neurazilo). Teraz viem presne co chce a aj to dostane, celopotlacene triko, blaznive farby velmi vyrazne, postavicka ktoru ma rad…

Aktualne hram tak 20h do roka, ale aj tak ma vzdy potesi triko, hrncek, podlozka, privesok… s postavou za ktoru hram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4814
2.1.26 23:22

U mých 2 pubošů letí obchod Cropp. Potisky oblíbené hry-seroše-kapely-filmové postavy atd. Vyberou si tam vždy. Barevně v podstatě výhradně černá-bílá-šedá. Kvalita je dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.26 00:46

U nás nosí 15 letý tričko s vtipnými obrázky, pak další trička k s obrázky s oblíbeným motivem z anime, filmů nebo týkající se jeho koníčku. Jednobarevná trička nosí minimálně. A nelíbí se mu viditelná značka takže třeba ty trička ze Sportisima by nosil jen na chalupě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat