Baby velikost - jak velké?

13.9.15 00:33

prosim o radu ohledne velikosti

Prosim o radu. co znamena když na čepičce je napsana „Baby velikost“ pro jak stare miminka to je? nemam moznost cepicku vyzkouset a nijak to u toho nevysvetluji. chci ji koupit na netu a nikde se nemuzu dopatrat toho co to znamena. :) dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148504
13.9.15 01:38

@MichaelaRai baby velikost je dětská velikost? :think: čísílko tam žádné není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.9.15 04:00

Asi bych eshop zkontaktovale-mobil, email, aby ti velikost rekli a nebo to do 14dnu muzes vratit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.9.15 07:04

Tak asi neco jako universaln miminkovska. coz teda pri tempu rustu hlavicky miminka, je o nicem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.9.15 07:40

Čepice musím mít v ruce nebo musi mit číslování podle obvodu hlavy. Mým dětem zásadně nesedí čepice ze soupravicek- když dorostu tělem do soupravy, čepice je již malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.9.15 09:12
@kerrankin píše:
Přesně tak, čepice jedině zkoušet. Podle mě je dělají hrozně malé :nevim:

Pani, co ležela se mnou, měla dvojčátka, navíc o měsíc dřív. Když jí manžel donesl soupravičky na nedonošeňata, tak jim ty čapky byly malé.
Moje děti měli při narození 44 a 46 cm, a čepice ze soupravy vel. 50 byla taky malá. Je teda fakt, že měli ke své velikosti poměrně průměrné hlavy (33 a 34 cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.9.15 09:18

Jinak obecně bych na netu oblečení nekupovala, pokud je potřeba nějaká konkrétní velikost. Co výrobce, tak to jiné rozměry. Mám doma dost věcí poděděných, prostě mišmaš velkého množství značek a dítě mi v jeden okamžik nosilo klidně bodíčka s číslováním 50-62. Teď má třeba dcera 62 cm, ale ještě jí jsou některé 56, z některých 62 už odrostla a vcelku dobře jí sedí jedna 74. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat