Baby velikost - jak velké?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prosim o radu ohledne velikosti
Prosim o radu. co znamena když na čepičce je napsana „Baby velikost“ pro jak stare miminka to je? nemam moznost cepicku vyzkouset a nijak to u toho nevysvetluji. chci ji koupit na netu a nikde se nemuzu dopatrat toho co to znamena.
dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MichaelaRai baby velikost je dětská velikost?
čísílko tam žádné není?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych eshop zkontaktovale-mobil, email, aby ti velikost rekli a nebo to do 14dnu muzes vratit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi neco jako universaln miminkovska. coz teda pri tempu rustu hlavicky miminka, je o nicem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čepice musím mít v ruce nebo musi mit číslování podle obvodu hlavy. Mým dětem zásadně nesedí čepice ze soupravicek- když dorostu tělem do soupravy, čepice je již malá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kerrankin píše:
Přesně tak, čepice jedině zkoušet. Podle mě je dělají hrozně malé
Pani, co ležela se mnou, měla dvojčátka, navíc o měsíc dřív. Když jí manžel donesl soupravičky na nedonošeňata, tak jim ty čapky byly malé.
Moje děti měli při narození 44 a 46 cm, a čepice ze soupravy vel. 50 byla taky malá. Je teda fakt, že měli ke své velikosti poměrně průměrné hlavy (33 a 34 cm)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak obecně bych na netu oblečení nekupovala, pokud je potřeba nějaká konkrétní velikost. Co výrobce, tak to jiné rozměry. Mám doma dost věcí poděděných, prostě mišmaš velkého množství značek a dítě mi v jeden okamžik nosilo klidně bodíčka s číslováním 50-62. Teď má třeba dcera 62 cm, ale ještě jí jsou některé 56, z některých 62 už odrostla a vcelku dobře jí sedí jedna 74. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit