Termokalhoty do školky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Termokalhoty do školky
Ahoj holky, přemýšlím co dát dítku do školky. Máte někdo zkušenost s termokalhotami z tchiba? https://www.tchibo.cz/…0082151.html
Nebo jsou na podzim lepší ty taftové: https://www.tchibo.cz/…0082152.html
Bojím se, aby se mi v nich dítě nepotilo. Ale zase budu ráda, když budou nepromokavé… Které budou lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Třeba u nás ve školce nechtěli lacláče, ale kalhoty do gumy, aby si je dítě mohlo samo oblékat/vysvlékat a venku se třeba vyčůrat. Proto dělám kaťata do gumy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eveelin
ahoj svého času jsme měli obojí jen jiné barvy, vzory. S tím fleecem jsou hodně teplý, tam až do zimy nosily holky jen ponožky jinak se fakt potily. Ten taft byl na podzim lepší, že zapluly ve školce i s leginama do nich. Nepromokavý jsou oboje a to se válely i v loužích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty prvni budou asi to same, co maji ted v Lidlu, tez podsite fleecem. A deti z toho byly kapku opocene, pokud pod tim nemeli aspon tenke bavlnene puncochace, ale to uz byla kombinace na 10 stupnu a mene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lamicina @Bibi239 děkuji! Přesně toho jsem se bála, že by se mi v těch termokalhotách dítko potilo. Tak zvolím ty taftové. Děkuji za pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eveelin tak já jsem koupila oboje a teď jak se ochladilo, tak jsem dala dceři na hřiště do školky ty teplejší, měla pod tím legíny a zpocená nebyla, jsou super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My je hodně používali, ale s těmi kšandami jsou blbé v tom, že když chce dítě venku čurat, musíš mu sundat i bundu (příp. mikinu, pokud ji nezastrčíš pod kalhoty), a tím ho dost v zimě odhalíš. V tom jsou lepší ty na gumu. Navíc si ty lacle ne každé dítě umí samo zapnout, syn bez problémů, dcera si občas skřípla kůži a pak to dělat nechtěla, páč se bála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle kalhoty jsou fajn (v Lidlu je mají levnější), nepromokavé…ale ty kšandy jsou obrovská nevýhoda.
Do školky bych koupila nějaké od vietnamců, takové kostkované, jestli víš, co myslím, beztak mají gumovky a v mokru je na zemi válet nenechají.
- Citovat
- Upravit
Tyhle kalhoty jsou fajn (v Lidlu je mají levnější), nepromokavé…ale ty kšandy jsou obrovská nevýhoda.
Do školky bych koupila nějaké od vietnamců, takové kostkované, jestli víš, co myslím, beztak mají gumovky a v mokru je na zemi válet nenechají.
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
Nechávám detem sit na mmb softshellove kalhoty, pani bere kvalitni softshell s vodním sloupcem 10tisic a vyjdou me kolem 320 Kc
výhodu oproti těmto gumovym vidim v prodysnosti a v tom, ze se lepe oblékaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk mi na podzim nosí softshellovy kalhoty.
Ty pogumovany nosí vyloženě do deště místo pláštěnky. Ale bez laclu, zen není do školky moc praktický.
- Citovat
- Upravit
Taky hlasuji pro softshell. Co je máme, tak ty gumové vytahuji opravdu jen, když si holky chtějí zařádit v loužích. S laclem nemám ráda, protože je problém s čůráním venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S kšandama nemáme problémy. Nechávám je zapnuté, bez problémů si je sama obleče. Ty do deště nosí jen v mokru nebo ve větší zimě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit