Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,
jdu si pro radu. Scháním zimní bundičku pro dcerku, nechci celou černou. Poradíte mi, jakou máte vy? S kterou jste spokojeni? Furt tápu. Díky
Značku neřeším hlavně aby byla teplá
A taky je důležitá pro mně délka radši delší né do pasu ať má záda v teple. Koupila jsem moc pěknou v sekáči tmavě fialovou.
Já můžu doporučit Etirel. Je to vychytaná funkční bunda. Nemá je každý druhý. Jsou moc pěkné. Loni holky nosily prakticky celou zimu jednu tuto zimní bundu a stále jsou krásné, bez vad. Takže klidně se dá koupit i bazarová. Cena je totiž trochu vyšší.
Musíte vyzkoušet ![]()
Já jsem byla spokojená s Etirel i s HM, ségra nedala dopustit na Tchibo, letos budu zkoušet bundu Lupilu…
Základ je si promyslet, co chceš (sněžný pás, rukávy do gumy nebo do sucháče, kapuca, límec, flees nebo ne, atd atd.) a podle toho se pak řídit při základním výběru.
Máme Loap Agatha, už druhou velikost. Barva je teda dle mě strašná, ale je lehká, teplá, padne, sněhový pás, dobře řešené rukávy. Nosí ji na lyže, do lesní školky a občas i do města. Dá se sehnat za 600. A letos mi přišly o. k. i bundy z Lidlu.