Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den holky,
Taky jste nektera jako mala, mela trauma z teto pohadky?
Jeste ted mam chveni v zaludku, kdyz to nekde zahlidnu.
Dceri to alespon do deseti let nepustim. ![]()
@luckalucka737 píše:
Dobry den holky,
Taky jste nektera jako mala, mela trauma z teto pohadky?Jeste ted mam chveni v zaludku, kdyz to nekde zahlidnu.
Dceri to alespon do deseti let nepustim.
To je s tou Lindou Rybovou, jak mela ovci hlavu? Nebo si to pletu? ![]()
Taky se mi nelibi..
@luckalucka737 píše:
Dobry den holky,
Taky jste nektera jako mala, mela trauma z teto pohadky?Jeste ted mam chveni v zaludku, kdyz to nekde zahlidnu.
Dceri to alespon do deseti let nepustim.
Za mě moc hezká pohádka, trauma jsem neměla, ale možná, že jsem jí viděla až jako starší (nepamatuji si kolik mi bylo), když už jsem na ní byla „připravená“ ![]()
@KPKristy píše:
To je s tou Lindou Rybovou, jak mela ovci hlavu? Nebo si to pletu?Taky se mi nelibi..
Ano presne to… :d segra mi necekane poslala na wats app fotku a skoro me kleplo ![]()
Tu neznám ![]()
Já mám trauma z Medvídka Pú a ještě z jedné české pohádky, ale nemohu si vybavit název.
@luckalucka737 Našla jsem si to na youtube, no fuj, to je strašná pohádka
![]()
Ja jsem ji videla tak v sesti letech poprve a pak nekolikrat, mela jsem ji moc rada..ta ovci hlava mi nepripadala nijak strasna. Ale libil se mi tam ten svet nebo kralovstvi vil, ci jak to bylo…fakt takove spravne pohadkove ![]()
@radkka ze jo
videt to prvne ted jako dospela, asi se tak nevydesim jako petileta ![]()
Tak me prijde silena pohadka ze Spalicku „O Kvetusce“. Trauma dodnes a uz si ji nejspis nikdy neprectu.
A dost depresivni mi prijde i ta silenost, jak se Lucka Vondrackova ocitla kdesi v trave u hmyzu, fuuj…
Jo, z takové hrané, jak ta princezna byla potom černá a vraždila strážné. Česká studiovka. Hrozně jsem se potom bála, že někde vyleze.
Anebo jeste Kytice, tam konkretne ta o kolovratu, svatebni kosile a vodnik