Anička s lískovými oříšky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
5.11.16 10:47
@Michelle_M píše:
Jojo taky jsme to nevědomky přepnuli :mrgreen: Malá se teda koukala taky a celkem jí to zaujalo, celou dobu „cholčíčce“ fandila :mrgreen: Tento týden jsem zase musela improvizovat při čtení večerní pohádky, bylo to o obrovi, který vždycky po návratu domů čuchal člověčinu a jeho žena mu řekla, že to jsou ty kosti z dítěte, co snědl včera a že to dala kočce, pak ještě že je to vývar z miminka 8o :poblion: To mi teda těžce nešlo přes pusu, svalila jsem to pokaždé na souseda, co šel kolem chaloupky :D

Copak to čteš za horory? Česká klasika nebo bratři Grimmové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14669
5.11.16 13:48

Je to taková ta velká kniha pohádek, směska klasiky i moderních, ale zrovna tato, O Jankovi a kouzelných fazolích, je uvedená jen jako lidová… ale nedivila bych se, kdyby v tom ty Grimmové měli prsty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 13:54

Bludimira

Já si holky vzpomněla, ještě na Kouzelný měšec… Jak se Bludimira přeměnila na konci mě děsilo. Nebo na začátku letěla na koštěti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.11.16 14:26

@Michelle_M ono si pamatuju, že když jsem byla nemocná a mamka mi četla pohádky od Němcové, tak taky zírala. Pamatuji si docela dobře „kousky těl lítali po umrlčí komoře“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová