Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
O Viole uvažuji, jmenuje se tak moje kamarádka, akorát nevím jak na ní budu volat. Na kámošku jsme volali Vio, nebo Viky a to mi přišlo oboje vždycky dost nelibozvučný…
Jo a k te Vorsile… me se to moc nelibi, pac je to takovy hodne tvrdy
I Vorsilka je zvlastni ![]()
ZelvaVeruna píše:
Jee, i ta Vilemina a Vilma se mi libiAle to je taky z osobni znalosti super Vilmy
Taky bych rada vybirala jmeno pro treti, zejmena pro holcicku, ale je mi jasny, ze misto Vandy by to byl David
koukam, vy zas jedete v Decku
![]()
Tak Voršila je vlastně Uršula, je to stejné jako Viola- Fialka:)
Pro kluka máme vybráno Václav, tam není o čem diskutovat, to už jsme měli vybráno minule…a předminule…:)
Mě se taky Voršila moc nelíbí a taky se mi to zdá, jak volání na řádovou sestru. Se omlouvám.
A Viole bych v tom případě říkala Vío.
me2dova píše:
Co je špatnýho na Voršile? To znamená Malá medvědice, takže se to k nám hodně hodí:) Navíc Valerie, Veronika a Voršila, to k sobě celkem jde. Akorát nevím, jak se to dá zkrátit…
Vorša ![]()
Jo a Kiki kluci jsou super, ale taky bych jednou ráda vybírala právě holčičí jméno. ![]()
Valentina
Valerie
Vanesa
Věnceslava
Vendulka
Venuše
Viktorie
Vilemína
Viola
Víta
Viviana
Vladěna
Vlastimila
Vlastislava
Vojslava
Voršila
Valburga
Velislava
Vesna
Virginie
Ahoj Viktorie, Vanda, Vanesa jsou krásné nebo Valentýna jestli už to tu někdo psal a možná i Vendula.
Aladina píše:
Jo a Kiki kluci jsou super, ale taky bych jednou ráda vybírala právě holčičí jméno.
I já
![]()
Tak díky všem za tipy,jdu na kutě a mám zase o čem přemýšlet:)
weruuunka píše:
Václava
Vendula
Verona
Vladimíra
Václavu néé, to je jak kdyby rodila před 100 rokama a né ve 21 století ![]()