Dívčí jméno od V

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mem
1048
5.8.11 08:57

Vilma
je to super jméno, mně doma neprošla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.8.11 08:59
Kiki..Domi píše:
Já se přilkáním k Vivien,Violka,Valentýnka ale je pravda že se jí říká Val to by se vám pletlo.
A co Vendulka?

Jo jenže to je hrozně změkčelé a jak chceš pak jednou 50leté ženské říkat Vendulko, to je divné. To je jak kdyby byla stará ku… Vendulko poď sem. U dítěte dobré, ale pro dospělou se to pak moc nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.8.11 09:26

sem netušila jaký jména vůbec existujou 8-o 8-o
Valpurga, Ve, Vi .....neskutečný :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.8.11 09:27
IvkaH píše:
Kiki..Domi píše:
Já se přilkáním k Vivien,Violka,Valentýnka ale je pravda že se jí říká Val to by se vám pletlo.
A co Vendulka?
Jo jenže to je hrozně změkčelé a jak chceš pak jednou 50leté ženské říkat Vendulko, to je divné. To je jak kdyby byla stará ku… Vendulko poď sem. U dítěte dobré, ale pro dospělou se to pak moc nehodí.

No to je pravda ale kámoška ma maminku Vendulu a malý ji říká Babi Vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
5.8.11 09:41
byron píše:
Vanda
Vanda je dokonalá :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
5.8.11 09:46
Aladina píše:Než jsem to promazala od datumů, určitě přibyly odkazy. :-)
seznam mi úplně připoměl, že prababička bla Vilemína. A byla tak hodná. A taky je to jak od Drákuly, tak se mi to taky líbí.

Vilemína, tak to je nádherné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.8.11 09:52

Za mě Vilemína a Vilma :-D Mně se ty jména fakt líbí, hodně jsme je u dcery zvažovali. Pokud třetí bude holka, tak asi opět budou na seznamu. A moje prababička byla taky Vilemína :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.8.11 09:56

Já jsem celý život chtěla Viktorii..mám Eduarda:-) Ale třeba u dalšího… Ale Vanes a Viktorií je hodně…Tak uvažuju, že i tu Viktorku změním… Valentýna taky hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
5.8.11 10:20

Věrka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.8.11 10:48

Viviana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.8.11 10:52
IvkaH píše:
Kiki..Domi píše:
A co Vendulka?

Víš Ivko, ono to jméno nezměkčele zní Vendula.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
5.8.11 10:55
me2dova píše:
U Valentýnky je problém, že se zkracuje Vali a my už doma jednu Vali (Valerii) máme, tak by se to možná pletlo. Vaneska je k našemu příjmení asi příliš exotická. Manžel uvažuje o Viktorii a já o Viole, ale oboje se podle mého nedá moc pěkně zkrátit, jedině na Viky…

Nečetla jsem diskuzi, ale my tady jednu Violku máme a říká se jí Víla :mrgreen: jestli to už někdo nepsal tady… :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
5.8.11 11:03
ewelinka23 píše:
IvkaH píše:
Kiki..Domi píše:
A co Vendulka?
Víš Ivko, ono to jméno nezměkčele zní Vendula.. ;)

Jo šak Vendulu jsem taky psala :palec:
Musím se ještě znovu podívat na ten seznam, teď nevím která maminka to v noci psala, ale už se mi to nechtělo číst, v tak dlouhém seznamu se přece musí najít něco krásného na V. známý má Valerii a Vanesu oboje se mi líbí a ještě i Vanda to je asi i málo dávaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
5.8.11 11:04

Jinak ta mě holčičku od V jednoznačně Vanda :-) :palec: Tu mám schovanou i pro sebe (jako záložní jméno, kdyby mi to moe NEJ někdo v okolí vyfoukl :mrgreen: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
4697
5.8.11 11:06

tak já dávám hlas Vendulce :potlesk: :potlesk: :potlesk: jinak u mě by na V byly ještě v kurzu Vlasta a Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí