Jméno Klára

3352
4.8.11 21:56

Jméno Klára

Zajímalo by mne, jak říkáte své Klárce? Já ji říkám i Kájo, myslíte, že je to nevhodné? Já mám totiž i Áju, a líbí se mi říkat, Ája a Kája. Na Klárce jsme se shodli s manželem, jako jediném jméně pro druhou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5619
4.8.11 22:01

Ahoj,

Kája teda v repertoáru zatím nemáme, říkáme různě: Klári, Klárinka, Kláruš(e), Klárina (když zlobí), brácha jí řiká Káka, někdy i Kárka. :mrgreen:

U nás teda vybíral manžel, já byla přesvědčena o klukovi Tomáškovi. :roll: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
4.8.11 22:04

Kája mi moc k tomu nesedí…mám kamarádku Klárku a říkame ji Klaris :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.8.11 22:06

Mám známou Kláru, které se Kája říká… takže proč ne :-) . Navíc bych řekla, že jméno Klára, Klárka je pro malé děti těžce vyslovitelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška
4.8.11 22:06

Ahojky,

já mám ségru Kláru a náš malej jí říká Káji (jako Klári) naučil se to tak říkat když ještě neuměl r… A všichni jsme se k němu přidali, takže od té doby jí skoro jinak neříkáme. Takže Kája si myslím v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
992
4.8.11 22:14

Myslím že jste jí dali jméno Klára protože se vám líbilo né? Tak jí tak nazývejte a nekomolte jí jméno takovým hnusem (Kája, Aja)
Promiň, nemyslím to zle.
Vždyť je to tak krásné jméno a zní tak vznešeně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
4.8.11 22:14

máme malou Klárku, bratránek, 2 roky, ji říká Kajka, tak si myslím, že je to pro ty maličké nejlíp vyslovitelné.

ale ségry syn je Denis a říká si Něňa no tak se pak v tom vyznejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
4.8.11 22:15

Ahoj, tak naše Klárka je většinou Klarís, Klarísek, Klárouš, Kláríí ..prostě co nám přijde na jazyk :mrgreen: Kájo ji říkáme občas taky, ale spíš proto, že máme Káju psa, takže občas je Kája Klára a Klára Kája :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
4.8.11 22:16

Taky mám doma Klárku, starší je Simča.
Je fakt že ona sama o sobě mluví jako o Kááájce, ale my jí tak neříkáme, ani mě to nenapadlo. Říkáme jí: Klari, Klárinko, Klaris, Klarisko, Klaruško, Klarunko, když zlobí tak Klaruše a když je teda fest protivná tak je to Berta(čerta) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
4.8.11 22:18
estrea píše:
Myslím že jste jí dali jméno Klára protože se vám líbilo né? Tak jí tak nazývejte a nekomolte jí jméno takovým hnusem (Kája, Aja)
Promiň, nemyslím to zle.
Vždyť je to tak krásné jméno a zní tak vznešeně :-D

Promiň, ale až bude dospělá, určitě bude ráda když ji budou všichni vznešeně říkat Kláro, ale pro mimčo snad jde použít cokoli :nevim: Neumím si představit, že bych své malé neteři říkala třeba Natálie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.8.11 22:21

Klárko, Klárís,Klárísku, Kláruše, Klárinko, Kikino, Klárino

malá říkala že se jmenuje Káka už někdy před rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
4.8.11 22:23
zuzka.mamka píše:
Klárko, Klárís,Klárísku, Kláruše, Klárinko, Kikino, Klárinomalá říkala že se jmenuje Káka už někdy před rokem

Kiki zni hezky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.8.11 22:28
Brucka píše:
estrea píše:
Promiň, nemyslím to zle.
Vždyť je to tak krásné jméno a zní tak vznešeně :-D
Promiň, ale až bude dospělá, určitě bude ráda když ji budou všichni vznešeně říkat Kláro, ale pro mimčo snad jde použít cokoli :nevim: Neumím si představit, že bych své malé neteři říkala třeba Natálie…

:lol: :lol: :lol: Říkala bych jí Natálko, Klárko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.8.11 22:29

Říkáme Klári, Klárko, Kájo… Sama říká, že se jmenuje Káka (ještě neumí r).
Běžně volám na děti Kájo, Májo nebo Kláro, Máro… slyší na oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.8.11 22:32

Mně Kája ke Kláře moc nesedí - spíš ke Karolíně :think: , ale bude to vaše dítě, takže může být každýmu prd po tom, jak jí říkáte :wink: I kdybys jí říkala třeba Klariso :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí