Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám kamarádku Kláru a říkám ji buď normálně Kláro, nebo Klaris nebo Klarisko ![]()
Nezlob se za můj názor, ale ta Melanie se mi teda vůbec nelíbí. Teď je to u nás zrovna aktuální jméno, protože se brzy má narodit kamarádce holčička s tímhle jménem. Pokud je to pro vás ale nej jméno, tak bych ho dala. K českýmu příjmení mi to teda asi moc nejde ale co už ![]()
Mě se líbí Antonie, Sofie nebo Šarlota a často tady na emiminu čtu jméno Rozárka, taky moc moc pěkný, milý…
@Scharlota Mě se Melanie libí, ale je fakt, že kamarádka má Melanii a má cizí příjmení
Sofie je taky moc krásné ![]()
Moje kamarádka se jmenuje Melanie..a je to prostě divný..oslovuji jí Melán, nebo Melanko..a na dospělou ženskou mi to nějak nejde přes pysky.. ![]()
Sestřenka je Klára, říkáme jí hlavně Klárko, Klári a když jsme byli malí a něčím nás naštvala tak to byla Klára, kára, motokára
to nesnášela
Jo, právě znám asi sedmiletou holčičku Melanii a přesně… říkají jí Melanka! Děs běs!!! Asi bych zavedla zkráceninu jména MEL. To jméno mi prostě nesedí ani na malinkou holčičku a ani na velkou slečnu.
Jo a taky se mi líbí Josefína… Pepina
Na to musí mít rodiče asi odvahu ale to by se mi líbilo a možná by to i šlo k českýmu příjmení.
@Scharlota píše:
Jo, právě znám asi sedmiletou holčičku Melanii a přesně… říkají jí Melanka! Děs běs!!! Asi bych zavedla zkráceninu jména MEL. To jméno mi prostě nesedí ani na malinkou holčičku a ani na velkou slečnu.Jo a taky se mi líbí Josefína… PepinaNa to musí mít rodiče asi odvahu ale to by se mi líbilo a možná by to i šlo k českýmu příjmení.
Moje teta byla Josefa..všichni jí říkali Pepčo..prostě teda Pepča.. ![]()
@RyBANA píše:
To mě se Melánie, Mela, Melinka moc líbí
Mě se hlavně líbí oslovení Meli, Mel, Melany ![]()
Ahoj, jmenuji se taky Klára. Moc se mi nelíbí když mi někdo říká Kláro, přijde mi to moc hrubé. Proto mi kamarádi říkají Klári, Kájo, Kleris..to je o dost hezčí ![]()
Moje neteř je Klára a říkáme jí: Klári, Klárko, Klárinko, Kláruš, Kláris, Klárino ![]()
Jinak - Klárčin bratr Kryštof kterému jsou 2 roky říká Klárce i Kájo, protože neumí r.
Ale říkejte jí jak chcete, Kája je ale jak na Karolínu
a Karlu.
![]()
Ve školce kam chodí má dcera, jsou 3 Karolíny a všem se říká Kájo
![]()
Hezký den
![]()