Jméno Klára

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2907
20.7.13 14:11

Mám kamarádku Kláru a říkám ji buď normálně Kláro, nebo Klaris nebo Klarisko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
20.7.13 14:43

Nezlob se za můj názor, ale ta Melanie se mi teda vůbec nelíbí. Teď je to u nás zrovna aktuální jméno, protože se brzy má narodit kamarádce holčička s tímhle jménem. Pokud je to pro vás ale nej jméno, tak bych ho dala. K českýmu příjmení mi to teda asi moc nejde ale co už :-D

Mě se líbí Antonie, Sofie nebo Šarlota a často tady na emiminu čtu jméno Rozárka, taky moc moc pěkný, milý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.7.13 14:56

Rút

• Citovat
  • Upravit
2907
20.7.13 14:58

@Scharlota Mě se Melanie libí, ale je fakt, že kamarádka má Melanii a má cizí příjmení ;) Sofie je taky moc krásné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
20.7.13 15:22

Líbí se mi neobvyklá jména jako Filipa nebo Marieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.7.13 16:10

Moje kamarádka se jmenuje Melanie..a je to prostě divný..oslovuji jí Melán, nebo Melanko..a na dospělou ženskou mi to nějak nejde přes pysky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267
20.7.13 16:34

Sestřenka je Klára, říkáme jí hlavně Klárko, Klári a když jsme byli malí a něčím nás naštvala tak to byla Klára, kára, motokára :lol: :lol: to nesnášela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
20.7.13 20:00

Jo, právě znám asi sedmiletou holčičku Melanii a přesně… říkají jí Melanka! Děs běs!!! Asi bych zavedla zkráceninu jména MEL. To jméno mi prostě nesedí ani na malinkou holčičku a ani na velkou slečnu.

Jo a taky se mi líbí Josefína… Pepina :-D Na to musí mít rodiče asi odvahu ale to by se mi líbilo a možná by to i šlo k českýmu příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.7.13 20:18

To mě se Melánie, Mela, Melinka moc líbí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.7.13 20:50
@Scharlota píše:
Jo, právě znám asi sedmiletou holčičku Melanii a přesně… říkají jí Melanka! Děs běs!!! Asi bych zavedla zkráceninu jména MEL. To jméno mi prostě nesedí ani na malinkou holčičku a ani na velkou slečnu.Jo a taky se mi líbí Josefína… Pepina :-D Na to musí mít rodiče asi odvahu ale to by se mi líbilo a možná by to i šlo k českýmu příjmení.

Moje teta byla Josefa..všichni jí říkali Pepčo..prostě teda Pepča.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dumpka
21.7.13 10:25
@RyBANA píše:
To mě se Melánie, Mela, Melinka moc líbí 8)

Mě se hlavně líbí oslovení Meli, Mel, Melany :D

• Citovat
  • Upravit
30.5.18 15:46

Ahoj, jmenuji se taky Klára. Moc se mi nelíbí když mi někdo říká Kláro, přijde mi to moc hrubé. Proto mi kamarádi říkají Klári, Kájo, Kleris..to je o dost hezčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.6.18 20:24

Klárinka

Moje neteř je Klára a říkáme jí: Klári, Klárko, Klárinko, Kláruš, Kláris, Klárino :jazyk:

Jinak - Klárčin bratr Kryštof kterému jsou 2 roky říká Klárce i Kájo, protože neumí r. ;) Ale říkejte jí jak chcete, Kája je ale jak na Karolínu :) a Karlu. ;) ;) ;) ;) :jazyk: :)

Ve školce kam chodí má dcera, jsou 3 Karolíny a všem se říká Kájo 8o :lol:

Hezký den :mavam: :mavam: :andel: :andel: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí