Zácpa u 3měsíčního miminka

11
4.8.11 13:06

zácpa

Dobrý den maminky,

potřebuji pomoc mám doma 3 měsíční holčičku a máme problém se zácpou. malou dokrmuji 3 týdny nejdřív nutrilonem potom nutrilon comfort stejný zácpa (zelený páchnoucí hovínko musela jsem jí pomoc easylaxem…to mě doporučili v lékárně)pak jsem koupila sunar nutra defense malá 3 dny v pohodě kakala krásně 2× denně, ale teď jsme zase kde jsme byly tuhý zelený bobek jednou za 2 dny :-( (jen dodávám malou v noci kojím cca 2-3×, dávám jí probiotické kapičky a za den vypije cca 100-150 ml čaje) Můžete mi poradit co sní mám dělat je mi ji líto když usilovně tlačí a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
4.8.11 13:48

Asi bych dala jiné mlíčko nám seděl hipp1 a to měla předtím HA mlíčka a toto bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
4.8.11 14:02

Nám pomohla švestková štáva,ale Matyáš byl starší.U takhle malého míma asi ne.Zkusit vyměnit mléko-já vyzkoušela čtyři značky,než jsem našla pro Matyáše to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.8.11 14:28

Probioticky kapky jsem davala taky- prave zacal mit zacpu,prestala jsem davat a byl klid!
a na doporuceni dr jsem mu mohla dat par lzicek svestkove presnidavky,pry to neublizi,maximalne se muze osypat-nam se nic nestalo a kadeni se hezky upravilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.11 14:54

Děkuji za odpovědi zkusím vyměit mlíčko chci zkusit klasický sunar jest-li to nebude lepší jinak budeme zkoušet dál :-( O kapičkách jsem taky přemýšlela, že je zkusím vysadit. Jen nechápu, že 3 dny úplně v pohodě a pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.8.11 14:58
hanelova píše:
Děkuji za odpovědi zkusím vyměit mlíčko chci zkusit klasický sunar jest-li to nebude lepší jinak budeme zkoušet dál :-( O kapičkách jsem taky přemýšlela, že je zkusím vysadit. Jen nechápu, že 3 dny úplně v pohodě a pak už ne.

Muzu rict,ze u nas zafungovalo Hami mliko-vsechno jsme meli odzkousene a ze vseho zacpa!
A neboj,jak zacnes davat prikrmy,tak se to o mnouho zlepsi-u nas je frekvence i 3× denne po zavedni prikrmu,coz kdyz je nepapal-tak jednou za 2 dny a to jeste s pomoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.11 15:33

Budu zkoušet snad nám něco sedne… Kolik má miminko vypít vody nebo čaje za den když je na UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.8.11 17:35
hanelova píše:
Budu zkoušet snad nám něco sedne… Kolik má miminko vypít vody nebo čaje za den když je na UM…

Nevim,ale neco by vypit melo.Tomasek vypije neco okolo 120ml-vic do nej nedostanu :nevim:
Ale jeste zkus dat hermankovy caj-pusoby spis projmave a u nas to i tim bylo lepsi,fenyklovy nam zpusoboval zacpu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.11 19:39

Heřmánkový čaj jsem taky vařila, ale nějak to nepomáhalo :-( už mi příjde, že jsem zkusila všechno a bez výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.8.11 19:46

Měla jsme stejný problém. :roll: Vyzkoušela jsem snad všechna mlíka, která existují a malej měl zácpu. :cert: Nakonec skončil na Beba Senzitive a teť už má normální Bebu a kaká krásně každý den. :palec:

• Citovat
  • Upravit
11
4.8.11 19:56

Dneska jsem koupilas klasický sunar známá mi ho doporučila, že ho dává svojí holčičce a v pohodě. Dávala jsem sunar nutra první 3 dny super malá kakala každý den jak když byla kojená a z po 3 dnech nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.8.11 20:02
hanelova píše:
Dneska jsem koupilas klasický sunar známá mi ho doporučila, že ho dává svojí holčičce a v pohodě. Dávala jsem sunar nutra první 3 dny super malá kakala každý den jak když byla kojená a z po 3 dnech nic :-(

Jinak ono chce to mliko dat aspon 14 dni,aby se dostavil pozadovany efekt a az potom zmenit-kdyz se to nezlepi!Zase moje znamy na sunar rikali,z estrasne ucpava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.8.11 20:03
hanelova píše:
Heřmánkový čaj jsem taky vařila, ale nějak to nepomáhalo :-( už mi příjde, že jsem zkusila všechno a bez výsledku.

Granulovany hermankovy-dat ho trosku vic-nas prohnal a co mi jeste dr rikala,ze po davce UM aspon aby vypil 40ml tekutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.11 20:07

Děkuji za rady :andel: jste moc hodný. Vyzkouším a pak napíšu jak to u nás probíhá dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
7.9.11 11:34

ahojky maminky.
mám podobný problém.malá má 7týdnu a pláče skoro pořád,krotí se,napíná…už mi ani baštit nechce:(o čaji nebo vodě nemluvě.nedostanu do ní skoro nic.
probiotické kapky má,trvá prý dlouho než zaberou…kapky nepomohly žádné…nahřívaní taky ne,masáže už vůbec.Po trubičce se aspon vykaká,ale leze z ní všechno možné:(od tuhé hodně zapáchající stoličky po pěnu až vodu…a nechci ji používat jenže když pořád pláče:(na doporučení doktorky máme nutrilon anticolic a změna žádná po svou týdnech no včera jsem koupila bebu sensitive…ale nevím kdy můžu čekat změnu…prosím už nad ní skoro brečim jak se trápí :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure