Zácpa u 3měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
7.9.11 12:48

Tak tohle trápení máme do teď. Zůstala jsem u sunaru nutra defense malá si zvykla a bylo to super :-D krásně kakala každý den :lol: ale od minulý týdne zase máme problém nemůže se vykakat a když se jí to podaří už má normální bobek ptala jsem se doktorky říkala, že je normální. Je fakt, že malý jsou už 4 měsíce a začínám dávat šťávičky a příkrmy snad se to zase upravý. Dávala jsem jí heřmánkový čaj od hippo. Zkuste ten nový sunar nám trochu pomohl my jsme zezačátku daválu nutrilon a nutrilon comfort a byla potom zacpaná a rourka nám taky nepomáhala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
7.9.11 13:08

No mám trochu strach jí zase změnit mléko tak se uvidí zkusím vydržet týden…čaj dávam klasický dětský heřmánkový tak se uvidí…No doktorka nás poslala do nemocnice at se trochu spraví protože toho mlíka nevzala skoro vůbec a napřibírala. na kapačkách se trošku spravila a baštila.ale ted jsme pár dní doma a zase to samé…a ještě ke všemu ta zácpa tu neměla…

• Citovat
  • Upravit
11
7.9.11 13:27

Stím mlíkem zkuste vydržet třeba si zvykne, malá si taky zvykla. Asi chce to ten čajík, aby se to všechno naředilo někdy mi malá vypuje za den i 160ml čaje.Tohle je hrozně těžký vím jak vám je :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.11 14:44

Určitě čajík k um patří nejde mléko nejprve přední a pak zadní čajík vyzkoušej granulovaný je trošku sladší,ale prcci ho chtějí víc jak obyč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
7.9.11 18:58

tak to zkusím…zkoušela jsem jen vodu,fenyklový i heřmánkový,ale nechce nic:(plive to.pak z toho strašně brká:(děkuju za radu

• Citovat
  • Upravit
11
7.9.11 19:03

zkuste od toho hipp malá také nechtěla klasický čaje tenhle je sladký, tak dětem více chutná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
8.9.11 10:34

tak jsem čajík zkusila vypila 20ml to je uspěch:)jen začla mít stoličku jako špenát tak nevím jestli je to mlékem nebo tím čajem:((((snad to není nějaká viroza

• Citovat
  • Upravit
11
8.9.11 10:38

to po nutrilonu bývá taky jsme to měli zelený a hrozně to páchlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
8.9.11 11:02

akorát my přešli dva dny zpátky na bebu sensitive:(Nekroutí se , nepláče, ale ta zelená stolička no nevím…asi to nechám tak ?když se zvládla aspon vykakat bez pomoci a je klidná

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
8.9.11 11:42
zzuzek píše:
akorát my přešli dva dny zpátky na bebu sensitive:(Nekroutí se , nepláče, ale ta zelená stolička no nevím…asi to nechám tak ?když se zvládla aspon vykakat bez pomoci a je klidná

Je to po Bebě. :palec:

• Citovat
  • Upravit
15134
8.9.11 11:48

Do každé lahvičky kapku olivového oleje.Poradila lékařka kamarádce.Osobní zkušenost nemám,kakáme vesele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
8.9.11 12:01

takže je to dobře že se to po té Bebě tak děje?

• Citovat
  • Upravit
486
8.9.11 12:26

Jasně neboj je to mlíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.9.11 12:34
zzuzek píše:
takže je to dobře že se to po té Bebě tak děje?

Jo je to tím, že má snížený obsah laktozy. :palec: Aspoň mi to tak říkal doktor. :think:

• Citovat
  • Upravit
462
8.9.11 21:05

Budeš muse asi zkoušet hodně mlíčka,ale do uměléhp mléka dej klidně 2 kávové lžičky švestkové šťávy neublížíš a dokonce mi to doporučil i pediatr. Ono se to bohužel stává,že chvilku je to fajn a paj je to mazec.Zkoušej ještě další mlíčka,ale s označením HA Je to běh na dlouhou trať,ale dnes je široký sortiment,což za komančů nebylo. Pomož eventuelně rektální rourkou to dělám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí