Zácpa u 3měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zzuzek
8.9.11 21:53

jo no rourku jsme zkoušeli když už se trápila hodně, ale nechci to používat pořád…švestkovou štávu?jaká značka nebo kde to seženu?je mi líto ji trápit měněním mlík:(((((

• Citovat
  • Upravit
486
9.9.11 08:14

Neboj rourkou neublížíš když si opatrná a ono se vše časem spraví střívka si zvyknou a vše bude ok,jinak švest.šťávu seženeš všude maj jí od hippu v lékárnách i albertu atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.9.11 09:36

Ještě je dobrý klistýrek. Na rektální rourku nasadíš stříkačku (stačí malá) musí se to tam trochu narvat, ale jde to. Do stříkačky dáš teplou vodu a pak strčíš trubičku do zadečku a pomaličku stříkáš vodu. Nám to pomohlo, malý se asi po minutě krásně vykakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.9.11 10:13

No klystýrek bych asi nedělala já osobně malá má 7 týdnů tak kaše nemůže chudáci malí ještě že už to máme za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
9.9.11 14:26

no to fakt zkoušet ještě nebudu…je na to moc malá…No uvidíme, není možné aby třeba to mléko nezabralo. Ještě jsem už ze zoufalství zkusila jinou flašku ne mléko s jiným typem dudlíku tak jse mzvědavá ale aspon hezky mléko vypila…už aby něco přibrala:(už ani doktorka si s ní neví rady…jsou to malí bobci a to ještě neví jak se ještě natrápí…
:cry:

• Citovat
  • Upravit
486
9.9.11 16:21

Zuzi já bych vydržela na současném mlíčku,ale nějak bych do ní vecpala ten čajík,já ho do malého cpala stříkačkou od nurofenu i když byl plně kojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
9.9.11 16:24

zkoušim,zkouším:(všechno

• Citovat
  • Upravit
486
9.9.11 16:27

Musíš vydržet a když budeš dostávat čajík tak si myslím že za 3 dny bude líp vím jak ti je,ale musíš vydržet jestli málo papá tak třeba vše ztráví a pak to dýl trvá hlavně tekutiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.10.11 19:11
boball píše:
Do každé lahvičky kapku olivového oleje.Poradila lékařka kamarádce.Osobní zkušenost nemám,kakáme vesele.

Holky, zkoušely jste to některá? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
30.10.11 19:15

Ta kamarádka to malýmu dávala a zlepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.11.11 09:20

olivový olej bych nedávala,ale spíš slunečnicový,protože olivový,byť ho všichni doporučují u dětí vyvolá alergickou reakci. né sice u všech,ale raději ze surovin,které se u nás pěstují. tzn kukuříčný a slunečnicový olej a tak to bude i s příkrmy dávat raději naše oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.11.11 13:17
vojti píše:
olivový olej bych nedávala,ale spíš slunečnicový,protože olivový,byť ho všichni doporučují u dětí vyvolá alergickou reakci. né sice u všech,ale raději ze surovin,které se u nás pěstují. tzn kukuříčný a slunečnicový olej a tak to bude i s příkrmy dávat raději naše oleje.

Ale slunečnicový je na smažení, ne? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.11.11 15:20

slunečnicový je na vše neměj strach já ho používám také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.11.11 11:53
vojti píše:
slunečnicový je na vše neměj strach já ho používám také

Také ho dáváš miminku? A jak často, prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
2.11.11 21:17

Vzhladem k tomu,že je nám 6 měsíců a teprve teď jsme začali s příkrmy,tak do každé bašty a to 1 x denně. I tak se má dát pouze 1 denně kvůli vitamínům rozpustných v tucích,což je A,D,E,K Až bude baštit víc,tak i tak podávej jednou denně.Neboj,bude to dobré :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí