Zácpa u 3měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17521
6.11.11 21:00

Ahoj,co by jste mi poradily u dvoumesicniho prcka ?Dostal Nutriton na zahusteni Mm a potrech dnech mi prestal kadit .Pry je to tim nutritonem,co mu mam dat aby kadil?A jak ze poiziva ta rourks prosim !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
6.11.11 21:10

Rourka se namaže nějakou mastičkou,strčí do zadečku a trochu se zaštourá,opatrně,no a miminko si prdne a většinou se pokaká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.11.11 21:31
boball píše:
Rourka se namaže nějakou mastičkou,strčí do zadečku a trochu se zaštourá,opatrně,no a miminko si prdne a většinou se pokaká :lol:A jak hluboko a jak myslis zastoura?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
6.11.11 21:40

No,kousek,to uvidíš sama,nevím jak to napsat,zkus to a ničeho se neboj,je to na to udělané.Většinou už když se zastrčí,začne si mimčo pěkně poprdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.11.11 07:03
boball píše:
No,kousek,to uvidíš sama,nevím jak to napsat,zkus to a ničeho se neboj,je to na to udělané.Většinou už když se zastrčí,začne si mimčo pěkně poprdat.

Ahoj,dala jsem ji tam namazanou masti 2 cm,prdi ale nekaka.Myslis ze muzou takhle malymu diteti dat cipek nebo klystyr?Strasne se bojim.Co jsem mu to udelala?Debilni Nutriton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
7.11.11 07:40

Čípek to tedy nevím,klystýr určitě ne.Myslím,spíš,že udělají to samé,použijou rourku.Dojdi si k doktorce,ona ti to ukáže popřípadě poradí něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.8.12 16:38

Ahoj holky.. máme 11 týždňové mimi.. dneska je to 11. deň čo nekadil :( je plne kojený. Ráno som volala dr. a tá mi poradila švestkovú šťávu od hippa.. tam je ale napísané že je to až od ukončeného 4. mesiaca.. tak neviem.. mám mu to aj tak dať? Keď sa do stredy nepodarí bobek tak ideme k dr. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 16:46

Ahoj já jsem mu jí dala a pomohlo to…po chvíly rany jak hrom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.8.12 16:48

A riedila si to s niečím? a koľko toho dať?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 16:53

Prvně jsem mu zkusila dát jen trošku do flašky at to ochutná myslela jsem že to nebude chtít a nakonec to tahal jak oteklý…A postupem času jsem začala ředit a ted mu místo čajíku ředím tyto pitíčka. Jsou vyborná ale lepší se mi zdají od hamé. Od hippu se mě zdají o trošičku kyselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.8.12 16:56

A jak bol starý keď si mu to dala 1×? ja okrem kojenia nedávam ani čajíky ani nič iné.. dr. povedala keď kojím tak nič inšie nedávať a teraz toto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.8.12 17:46

Kup proboitika neboli lactobacílky od swis a uvidíš za pár dní. Ale dle mého je to normální až 14 dní nekakat při kojení. Já to u dcery měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.8.12 17:50

@Petra2829 :mavam:
probiotika sme dávali.. či to neni skorej tým že sme dávali :mrgreen: idem skúsiť dať tú šťávičku.. inak prdí jak lion.. takže s prdíkmi problém nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.8.12 17:57

@popletko Ten můj i kadí a to denně. Jinak taky nekadil.Jak dlouho si mu je dávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.8.12 17:59

@hanelova Jinak koukám že nejsi jediná kdo po Nutrilonu má zácpu. Jinak kapičky nám nezabírali. Ty swis kapsličky do mlíčka po čase ano. A co vím tak dost holky používají Dm mléko. Baby Love myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí