Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky jsem Klára a moje jméno se mi moc líbí
říkají mi Klárko, Klári a Kláří
kdybych nebyla Klára tak je moje nastavajici dcerka určitě Klárka, ale nechci abysme byly obě Klárky tak bude Kristýnka ![]()
Mne se Klarka libi, mela jsem Klarku jako kamaradku na zakladce, roztomila holcicka. Ale Kajo bych ji nerikala, to je fakt spis Karolina.
Přítele mamka i její dcera jsou Kláry, mě se to jméno líbí. Jestli ho dáte, tak kopni tchýně do *, jestli jí bude říkat Kájo - snad má bude mít své jméno a ne že jí bude říkat její povedená babička jak se jí zlíbí. Je to vaše rozhodnutí, vůbec si do toho nenechej mluvit.
Ahoj, jsem taky Klára a oslovovali mě Kajko, Kajuško, Kláruško a kdyš jsem je nas…a tak jsem byla Klárina ![]()
No tak ve škole mi kluci někdy řekly i Karle
Ale jinak moje neteř když měla 2,5roku tak mi říkala Teta Kája:-)Na Káju jsem si zvykla:-)I v okolí mi pár lidí říká Kájo. Jméno se mi i líbí:-)
Tak my mame 7mi tydenni holcicku a daly jsme ji jmeno KLÁRA. Na holcicku vybral jmeno manzel, ja mela vybrane jmeno na kluka - Matej. Takze nasi male rikame Klarko a Klari aby si na to jmeno zvykla. Jinak se tez obavam ze ji budou deti komolit jmeno Krala ale i ona sama nez se to poradne nauci.. Je to takove vznesene a jemne.
Dobrý den, které jméno by jste dali holce? Já se s přítelem nemůžu dohodnout, ale udělali jsme si nějakej seznam jmen, které se nám oběma líbí.
Jména Dominika, Melánie, ale pokub by Vás něco napadlo, tak budu moc ráda. ( Máme české přijmení). Dík! ![]()
K českému příjmení jedině české jméno, zní to potom nádherně. K holce se mi moc líbí třeba Karolína.
Klára je krásný. Zuzana, Anna, Anežka, Eliška, Viktorie, Irena, Daniela ![]()
Máme Kláru a Lucii, pokud bychom měli někdy další holčičku, líbí se mi Elena. ![]()