Spánek 4měsíčního dítěte

budulinek2011
4.8.11 20:44

Spánek 4. měsíčního dítěte

Ahojky.. Chtěla jsem se zeptat, jak vám spinkají/ spinkali 4. měsíční miminka??Malá chodí spát kolem 20h. večer.. Kolem 22-23h. jí nakrmím. Pak se vzbudi kolem půl čtvré ráno. Nakrmím, přebalím s spinká dál. Ale mám problémy že pak už nemužu usnout. I když jsem unavená tak to už nejde. Usnu třeba až v 5h.. Ale v 6-7 h rano už se zase vzbudí.. Takže jsem nevyspalá. Nechavám jí tak 2h. vzhůru a pak jestě spát. tak to dělám celý den.. Vždy jí necham 2h vzuru a pak se mi zdá unavená. Občas to pretahnu i na 3h. Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
4.8.11 20:57

malej spi od 20 do 23 to dostane najíst a pak ji v 7, přes den spí jak chce, leží na hrací dece, kouká, bere si hračky a prohlíží je, otáčí se na břicho a když toho má dost, tak si schrupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.8.11 20:59

Malej chodí spáv v 21.00 až 21.30 a spí až do rána - do 7-8. :dance: Potom ho nakrmim a spí do 10 - 11 potom je vzhůru skoro celý den. Jenom odpoledne mezi 2-3 spí půl hodiny a okolo šestý spí hodinku. :palec:

• Citovat
  • Upravit
452
4.8.11 21:06

Naše malá většinou usíná kolem 19.30 a v noci se budí mezi 4-5h:-D Dostane napapat,přebalíme a pak ještě usne …vstáváme kolem 8 h :-) Pak si ještě třeba dopoledne dá půlhodinku,po obědě 2h spánku a pak ještě kolem 17h půlhodinku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
4.8.11 21:06

holky tiše závidím, já kojím v noci 3 x a vstává v 5 - 6, pak usne kolem 9,ale to musíme do kočárku, prostě jsme si ho tak naučila :zed: a odpoledne spí už jen po 30 minutách, jsem vyčerpaná přes den si nelehnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
4.8.11 21:11

Jééé, tak to vám zavidím.. Mě by to vztavání ani nevadilo.. ale jde o to že prostě už pak nemužu usnout :-/

• Citovat
  • Upravit
3352
4.8.11 21:13
Dita01 píše:
holky tiše závidím, já kojím v noci 3 x a vstává v 5 - 6, pak usne kolem 9,ale to musíme do kočárku, prostě jsme si ho tak naučila :zed: a odpoledne spí už jen po 30 minutách, jsem vyčerpaná přes den si nelehnu :zed:

Nezoufej, nejsi sama, naše Klárka se budí v noci tak 3× - 4×, pak vstává v 6 a už nezabere, no a v sedm mi vstává ta starší. Přes den nespím, jelikož když spí starší, malá se obvykle budí, jsem K.O. Ale ještě žiju, bohužel z té únavy mi propukla alergie, hold smůla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.8.11 21:25

Nezoufej, bude líp :wink: K nejmladší (6m) vstávám za noc min. 3×. Nejmladší dvě holky chodí spávat kolem půlnoci a ráno zase vstávají brzo 4 starší :lol: Nejmladší sice dopoledne prospí, ale to je mi na nic :wink:
Jinak ve 4. měsících jsem nechávala spávat, jak si miminko řekne, to prostě neovlivníš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
4.8.11 21:27
sikinka16 píše:
Jééé, tak to vám zavidím.. Mě by to vztavání ani nevadilo.. ale jde o to že prostě už pak nemužu usnout :-/

A co zkusit nějaký bylinkový čaj na spaní?Nebo teplé mléko s medem?Nebo přestěhovat postel-můžeš být více vnímavá na geo zony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
4.8.11 21:34

No ten med radši zkoušet nebudu.. já i muj bratr jsme alergický na pyl.. takže med nám děla zle.. Mozne je že to má i malá takže to nechci riskovat.. A čajíček má na dobrou noc.. je v něm meduňka prý má uklidnujicí učinky :)

• Citovat
  • Upravit
9821
4.8.11 21:38

tak to já usnu jakmile padnu do postele… ale byly doby kdy jsem taky nemohla zabrat,ale jak plyne čas a jsem víc unavená usnout mi nedlěá problém…
holky díky, že nejsem sama. Mateřství je blažený pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
4.8.11 21:41

holky a myslíte,že když vstává v těch 5:45 že by měl jít spát dřív než v 9 ? dopoledne myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.8.11 21:55
Dita01 píše:
holky a myslíte,že když vstává v těch 5:45 že by měl jít spát dřív než v 9 ? dopoledne myšleno.

Já bych ho nechala, jak si usne sám :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
4.8.11 22:16

no jenže on sám neusne, mručí a mečí dokud ho neuspím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.8.11 22:25

Dito, ale tak to jo, já Káťu taky musím uspat, ale pokud není malý dřív zralý na spaní, tak podle mě neusne :nevim: Já to prostě nechávám na malé. Jakmile se začne vteklit, čertit apod. a jiný problé není, uspím ji 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí