Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dita01 píše:
holky tiše závidím, já kojím v noci 3 x a vstává v 5 - 6, pak usne kolem 9,ale to musíme do kočárku, prostě jsme si ho tak naučilaa odpoledne spí už jen po 30 minutách, jsem vyčerpaná přes den si nelehnu
Tak jsem si rikala, ze jsem snad jedina, co v noci vstava tak casto. Mne mala spala pekne tak do konce 3.mesice, spala i 7- 8 hodin v kuse, posledni mesic je nejaky rozhazeny, chodi spat ve 20., pak vstava za 3 hodiny a pak v noci jeste 2 krat. I jako novorozenec mi spala teda mnohem lip. Vstava v pul 7, pres den spinka 3 krat, vetsinou usne po kojeni. V kocarku uz mi moc nespi.
U nás je to cca takhle:Honzík-4měsíce a 1 týden
Uložíme kolem 20hod ( to dostane UM), pak se vzbudí kolem 3hod - UM- pak v 5hodin se tváří,jako že je vyspáno…tak šupajdí k nám do postele a do těch 7-8 ještě spinká. Ale já už od těch 5hod taky neusnu. Už se jen převaluju a čumákuju na hodiny, už abych mohla vstávat a něco dělat.
yasmin
jo a přes den to dělám jako ty- tzn.2 hodiny kouká a pak šupajdí spinkat. Většinou mu to vyjde tak 3× denně spánek 30-120 minut, jak kdy.