Spánek 4měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10783
4.8.11 22:33
Dita01 píše:
holky tiše závidím, já kojím v noci 3 x a vstává v 5 - 6, pak usne kolem 9,ale to musíme do kočárku, prostě jsme si ho tak naučila :zed: a odpoledne spí už jen po 30 minutách, jsem vyčerpaná přes den si nelehnu :zed:

Tak jsem si rikala, ze jsem snad jedina, co v noci vstava tak casto. Mne mala spala pekne tak do konce 3.mesice, spala i 7- 8 hodin v kuse, posledni mesic je nejaky rozhazeny, chodi spat ve 20., pak vstava za 3 hodiny a pak v noci jeste 2 krat. I jako novorozenec mi spala teda mnohem lip. Vstava v pul 7, pres den spinka 3 krat, vetsinou usne po kojeni. V kocarku uz mi moc nespi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
8.8.11 08:56

U nás je to cca takhle:Honzík-4měsíce a 1 týden
Uložíme kolem 20hod ( to dostane UM), pak se vzbudí kolem 3hod - UM- pak v 5hodin se tváří,jako že je vyspáno…tak šupajdí k nám do postele a do těch 7-8 ještě spinká. Ale já už od těch 5hod taky neusnu. Už se jen převaluju a čumákuju na hodiny, už abych mohla vstávat a něco dělat.

yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
8.8.11 08:58

jo a přes den to dělám jako ty- tzn.2 hodiny kouká a pak šupajdí spinkat. Většinou mu to vyjde tak 3× denně spánek 30-120 minut, jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
8.8.11 11:47

Tak to mame tak nějak nastejno :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat