Dívčí jméno od V

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
5.8.11 11:58

Pak dej vědět, co jste nakonec vybrali. Abys nás nepřekvapila třeba Pavlínkou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
5.8.11 12:55

Viola 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
5.8.11 14:13
Aladina píše:
Pak dej vědět, co jste nakonec vybrali. Abys nás nepřekvapila třeba Pavlínkou. :-)

No já myslím, že výběr asi nakonec zůstane mezi Viktorií a Violou…z těch jmen, co nejsou v kalendáři by mě jich zaujalo víc (třeba Voršila:) ale zase si říkám, že takové dítě pak nebude mít svátek (resp. doma se to může nějak stanovit, ale nebude takový ten den, co mu budou přát všichni kamarádi a známí) a možná by mu to přišlo líto, když sourozenci v kalendáři jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.8.11 15:59

Hodně se mi líbí Vanda a Viola :palec: Možná ještě i Vivien. A měli jsme fenečku Virginii :-D

Příspěvek upraven 22.06.15 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
5.8.11 16:11

Za mě Vivien a Viola
Ale Věnceslava také moc pěkné - Věnka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.8.11 18:23
IvkaH píše:
Sepishka píše:
Me se moc libi Vilemina- a rikala bych bud Vilinko nebo Minie, pres manzela neproslo :-)
No, ale to by lidi komolili a budou jí říkat Vildo :zed:

No ono nehezky zkomolit se da skoro kazdy jmeno, ale podle me kdyz se lidi upozorni, ze se diteti rika jinak, tak to snad vemou, ne? Moje segra se jmenuje Anna Marie s tim, ze se ji rika Mery a kdyz ji nekdo cizi treba ve skole rekl Anicko, tak v klidku a slusne vysvetlila, ze se ji doma rika jinak a nikdy nebyl problem…
Je fakt, ze treba Vanda se da komolit daleko hur, ale zase se zdobnelin me napada jen Vandicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.8.11 18:30

Sepishka

Ale šak Vandu, jsem taky navrhovala, že se mi moc líbí, Vanda je snad asi jediné jméno na V, které se mi líbí, protože je málo dávané, čili takové míň obvyklé :kytka:
Jsem veliký zastánce neobvyklých jmen, nemám ráda klasické České jména a ty které jsou často dávané, ale Vilemína nebo Voršila to je i na mě moc :)) :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.8.11 18:36

Vsak ja nikoho neprevedcuju :-) Ja jsem trosicku zaujata s tou Vandou, protoze jednu znam a je to asi dvestekilova silene protivna baba :-) Nase mala ma klasicky cesky jmeno, ale zase v zahranici jsme s nim exoticky az az :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.8.11 18:56
Sepishka píše:
Vsak ja nikoho neprevedcuju :-) Ja jsem trosicku zaujata s tou Vandou, protoze jednu znam a je to asi dvestekilova silene protivna baba :-) Nase mala ma klasicky cesky jmeno, ale zase v zahranici jsme s nim exoticky az az :-)

Jo to mě zas spolužačka říkala, když jsem uvažovala na Lindou, že jen ať to jméno nedávám, že má v okolí 3 a tlusté, škaredé, jen ať malou tak netrestáme :zed: taťkovi se to stejně nelíbilo, tak se vybralo jiné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
5.8.11 19:17

Tak Violka je fajn :palec: můžete jí říkat Víjo :mrgreen: :wink:
já mám na příště schovanou Vendulku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.8.11 20:56
IvkaH píše:
Sepishka píše:
Vsak ja nikoho neprevedcuju :-) Ja jsem trosicku zaujata s tou Vandou, protoze jednu znam a je to asi dvestekilova silene protivna baba :-) Nase mala ma klasicky cesky jmeno, ale zase v zahranici jsme s nim exoticky az az :-)
Jo to mě zas spolužačka říkala, když jsem uvažovala na Lindou, že jen ať to jméno nedávám, že má v okolí 3 a tlusté, škaredé, jen ať malou tak netrestáme :zed: taťkovi se to stejně nelíbilo, tak se vybralo jiné jméno.

Tak tyhle řeči fakt nesnáším…,mám Lindu aje krásná, úžasná a fakt není vytrestaná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
5.8.11 21:08
byron píše:
IvkaH píše:
Sepishka píše:
Jo to mě zas spolužačka říkala, když jsem uvažovala na Lindou, že jen ať to jméno nedávám, že má v okolí 3 a tlusté, škaredé, jen ať malou tak netrestáme :zed: taťkovi se to stejně nelíbilo, tak se vybralo jiné jméno.
Tak tyhle řeči fakt nesnáším…,mám Lindu aje krásná, úžasná a fakt není vytrestaná :mrgreen:

No já ji měla jako jednu z 12 variant napsanou, ale stejně to doma prošlo. Mě se líbila i Sandra a taky znám jednu mega obrovskou. A jméno se mi líbí pořád. Ale taky oba dáme na to, aby jsme to jméno měli s něčím spojené a to u nás vyhrává :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.8.11 23:04

no a ja znam zas Sandru co je straaasne krasna :-)

ale me se proste desne libi Melisa..porad ted rikam jak je to krasnyj meno a jak by se to hodilo k Natanielovi :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.8.11 23:12
Ajla píše:
no a ja znam zas Sandru co je straaasne krasna :-)ale me se proste desne libi Melisa..porad ted rikam jak je to krasnyj meno a jak by se to hodilo k Natanielovi :-DDD

Šak mi se taky pořád líbí i Sandra i Linda, je to málo dávané, mám ráda jména, která slyším jen občas a není moc dávané. I když včera vyšla nějaká statistika jmen co dávali rodiče loni a Monty Pepa mě přišel až moc exotický, nemyslíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
5.8.11 23:16

Věra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie