Dívčí oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dívčí oblečení
Zdravím, neshání tu někdo oblečení a botičky pro holčičku, věk 1-4 roky. Mám spoustu schovaných věci po sestře, všechno nevyužiju.
Příspěvek upraven 10.07.25 v 14:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@VeriJ píše: Více
Ahoj,
máš možnost to dát na bazar - ZDE . Já osobně nejvíce využívám swapy a prodejní skupiny na FB svého města. Dřív vykupoval Genesis - ale dnes už bere jen dospělé vělikosti a i za ty už dává jen zlomek krediců, co dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci ti kazit iluze, ale na IG toho moc neprodáš. Kor když nemáš u věcí ceny.
Hoď to na vinted. Ale z vlastní zkušenosti - prodejné jsou takové ty lepší kousky v top stavu, bundy, oteplováky, funkční oblečení, “hodobožové” kousky…. Sepraná trika a legíny šoupni rovnou do kontejneru na charitu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vedma007 píše: Více
no koukla jsem ji tam na to… a toto tak 5-10kč za kus… takové věci já ani neprodávám. To dávám hned na charitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus Vinted, ale 1) bez ceny je to ztráta času, nakupující ti nabídne 10-20 kč a ty můžeš mít představu 100-200
spíš bych ale zkusila nějaké místní skupinky na fb s osobním předáním, s ochotou platit dopravu je to u levnějších věcí taky dost problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O Vinted samozřejmě vím. Jen fotit všechno úplně zvlášť se mi moc nechce. Já měla spíš možná naivní představu, že se ozve někdo komu bych podle jeho potřeb naplnila celou krabici, za pár stovek.. ale dneska už asi každý dostává věci putující po rodině, známých nebo si raději koupí nové…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeriJ píše: Více
Na to jsou ty věci moc „random“. Celá krabice bude fungovat max u novorozeňat, nebo možná tak max za 100,–. A pokud jde o focení, tak spoustu těch kusů můžeš zkusit prodat po těch 2, jak už to máš nafocené. Ty bodyčka určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkus roztridit veci podle velikosti a na vinted hodit celou jednu velikost za par stovek…ja mam teď male mimi a nejake obleceni jsem dostala od kámošek, par lepších kousků jsem koupila na Vinted anebo nove. Dneska se obleceni da koupit dobre. Tak zalezi v jakém to máš stavu…jestli je to tak na donoseni na doma, asi bych necekala, ze to prodas za hodne peněz.
Ja na vinted prodávám hezke kousky, neponicene a detske obleceni mi zatím nikdo nekoupil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit