Zkušenosti s oblečením strauss?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení strauss
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s touto firmou: https://www.strauss.com/cz/cs
Náhodou jsem narazila na stránky a jejich produkty se mi líbí, hlavně dětem bych tam ráda něco koupila. Nikdy jsem o této značce neslyšela, nebo si to alespoň nevybavuji. Chtěla jsem se proto zeptat, jak jsou na tom s kvalitou, příjemností materiálu atd.? Aby to nebyly nějaké nekvalitní čínské věci
předem díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to známá značka montérek a pracovního oblečení. Chodí v tom řemeslníci, teď k nám ve Straussu přišel na zaměření geodet. Dítě jsem v této značce neviděla. Jinak ano, řadí se mezi ty kvalitnější značky v pracovním oblečení. Ale ne každému sedí, montérky jsou super například od značky Issaline, česká klasika je CXS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělají kvalitní hadry za dobrou cenu. Obecně tedy spíš pracovní oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. Pracovní oblečení (a hlavně jeho značky) šly vždycky mimo mě, takže jsem vůbec nevěděla, jak jsou na tom s kvalitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ve7verka píše: Více
Je to primárně výrobce pracovního oblečení. Němci to nosí velmi často i v běžném životě. A oproti zmiňovanému CXS je to kvalitou neporovnatelné absolutně, Strauss je kvalitní.
- Citovat
- Upravit