Zkušenosti s oblečením strauss?

91
24.3.25 12:43

Oblečení strauss

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s touto firmou: https://www.strauss.com/cz/cs
Náhodou jsem narazila na stránky a jejich produkty se mi líbí, hlavně dětem bych tam ráda něco koupila. Nikdy jsem o této značce neslyšela, nebo si to alespoň nevybavuji. Chtěla jsem se proto zeptat, jak jsou na tom s kvalitou, příjemností materiálu atd.? Aby to nebyly nějaké nekvalitní čínské věci :lol: předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.3.25 13:29

Je to známá značka montérek a pracovního oblečení. Chodí v tom řemeslníci, teď k nám ve Straussu přišel na zaměření geodet. Dítě jsem v této značce neviděla. Jinak ano, řadí se mezi ty kvalitnější značky v pracovním oblečení. Ale ne každému sedí, montérky jsou super například od značky Issaline, česká klasika je CXS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16278
24.3.25 14:26

Dělají kvalitní hadry za dobrou cenu. Obecně tedy spíš pracovní oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.3.25 12:34

Díky. Pracovní oblečení (a hlavně jeho značky) šly vždycky mimo mě, takže jsem vůbec nevěděla, jak jsou na tom s kvalitou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.25 19:02
@Ve7verka píše: Více

Je to primárně výrobce pracovního oblečení. Němci to nosí velmi často i v běžném životě. A oproti zmiňovanému CXS je to kvalitou neporovnatelné absolutně, Strauss je kvalitní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat