Sapa - kojící oblečení?

99
12.4.25 14:52

Sapa - kojící oblečení?

Krásné sobotní odpoledne všem,
mám takový dotaz. Nevíte tu někdo, jestli jde v Sapě sehnat i kojící oblečení. Takové ty trika a mikiny, aby šlo vytáhnout prso. Třeba i nosící mikiny na nosítko/šátek. A případně kde přesně :mrgreen:
Sice vych tam mohla zajet tzv. na blind. Ale s dvouměsíční dcerou se nechci vypravovat přes celou Prahu, když nevím jestli to tam vůbec mají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
12.4.25 20:15

To ti neporadím, ale z mé zkušenosti ti můžu říct, že já žádné kojici obleceni nemám, vyjma podprsenek, a jsem ráda, že jsem nekupovala. Přijde mi to zbytečne předražené a asi docela i zbytecne.

Co jsem kupovala, tak nosici mikinu a tu jsem dobre koupila na Vinted, kde bys určitě i levněji koupila to kojici oblečení

Takže na výlet do SAPY bych se vykaslala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.4.25 20:45

@Dn0712 díky, přes Vinted jedu :) jen mě napadlo, jestli by tam neměli levnější variantu na nějaká kojící trika. V té Sapě myslím. V normálních obchodech je to strašně předražené, jak píšeš.
Asi teda zůstanu u Vintedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.4.25 20:52
@Lam.T píše: Více

Ja uz v Sapě dlouho nebyla, ale vůbec se mi tam nelíbilo nakupovat. Přijde mi to takový stát ve státě a prostě takový bordel :D třeba tam někdo nakupovat umí, ale me to tam vůbec nesedlo ;)

Jo, na vinted určitě něco najdeš, ale jak říkám, ja kojím a ještě za ten půlrok nenastala chvíle, kdy bych si řekla, že mi to kojici obleceni chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.4.25 21:10

@Dn0712 Manžel tam dnes jel pro asijské omáčky na čínu, tak jsem si vzpomněla, že Sapa vůbec existuje. Mě osobně nevadí ani tak ten chaos v obchodě, jako chaos na parkovišti… jet s autem je tam očistec. Proto jsem zkusila napsat nejdříve sem.
Na Vintedu je toho spousta. Akorát jsem trochu vybíravá a nechci úplně tmavé barvy. A když je to triko pěkné, hned zase stojí 600+ :oops: budu holt koukat a třeba mi něco do oka padne.
Máš pravdu, úplně nejsou potřeba. Ale jsou pohodlnější, když někam vyrazím. Než si celé triko kasat nahoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.4.25 21:18
@Lam.T píše: Více

Chapu no, pohodlnější to bude, ale jestli můžu poradit, tak já si koupila trička na ramínka, těch je barev plno a na to nějaký kardigan teď v létě a super, taky prso jen vytáhnu, protože jsou elasticke :D a pak taky kosile jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.4.25 21:34

@Dn0712 to je super nápad. Mám pár takových těch sportovních triček, co se dají použít, protože jsou elastické. A dvě košile, ale na ty moc nejsem. Tílko s kardiganem mě nenapadlo. To využiju. Děkuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat