Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Mam uz dva mesice problemy s bolesti bricha v levem podbrisku. Prvni dny jsem tam mela i jakoby bulku ale ta nekdy je pak zas zmizi. Nekdy to trochu picha cely den, jindy nic, jednou me to i v noci vzbudilo jak to pichalo a jindy to boli jakoby cela pulka bricha. Byla jsem u gynekolozky, vsechno dobre; u jednoho obvodaka, ma mela v tu dobu dovolenou ;a on, ze to bude od streva a ze slysi, ze mam moc vzduchu v brichu a predepsal mi laktulozu. Tu jsem brala asi 2 tydny a bylo to i lepsi ale ted neberu a citim zase obcas pichani. Podle toho co jsem cetla, tak to vypada ze bych mohla mit divertikulózu..? Zda se mi, ze to zalezi i na Tom co jim. Minuly tyden jsem mela velky prujem a asi 3 dny jsem jen pila caj a Dietni jidlo a bylo to lepsi. Me mame zjistili vychlipky uz ve 40 ale ona ani neciti, ze je ma. Jinak nemam teploty, nemam prujmy, zacpy, nic, jen to pichani a jakoby utvar v podbrisku obcas. Gynek mi jeste rekla, ze by to taky mohlo byt od svalu, doporucuje mi delat nejaky Sport a zpevnit je…no nevim, docela me to zatezuje. Mam za mesic preventivni prohlidku u me obvodni tak ji poprosim at me vysetri. Ale je to dlouho, mela bych si udelat Termin driv? Pokud to jsou ty vychlipky, a vymizi to dietou treba, bude se to porad vracet kdyz budu spatne jist? A aby se to zjistilo tak to bude asi dost vysetreni, ze. Jinak jine problemy nemam, obcas zada boli, ischias, mam vyhrezlou plotenku a nestabilni brisni svaly, to musim vytrenovat
Mam 3 deti, 35 let.
Mel nekdo neco podobneho? Dekuji moc za odpoved ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!